Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn'de durmadan titreştiren sapıklar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben busy mod dayken biri titreşim attığında titremio sadece titreşim aldınız dio o yüzden pek bi sorun olmuo ama bende o gıcıklığı yapıorum herkeze :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Mesaj tarihi:
garip bi durum şu an msn listimdeki herkes "busy"

hiç de titreşimle falan uğraşamam :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
bi arkadaşımla gecenin köründe 3 saat boyunca karşılıklı birbirimizi kıpraştırmıştık , sen sonunda adamın sabrına hayran olup bıraktım aşık atmayı...

kimseyi titreştirip rahatsız etmeyin ehe :9[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
kingpin geyi de beni didreştirdi az önce. bana da öğretti o sapıkların safına geçtik biz de :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
sanırım meşgul modunda olunca herkeze sınırsız titreşim yollayabiliyorsunuz ve alabiliryorsunuz. evet rezil bir bug, ama nedense bende hiç uzun uzuun titremedi. belki ayarlardandır ;)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 12 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
Ençok elmayı ve zaugnayı kıpraştırırken zevk alıyorum

evet evet orgazm olucak seviyeye geliyorum!

Çok seviyorum lan kıpraştırmayı ferroyu kıpraştırıyım şimdi

ayrıca Ferro olm sen deilmiydin partyde olayın moku cıkaran ?

lol[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Mesaj tarihi:
tam bu topic i açtım zaugna titretmeye başladı hissedio adam[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
hadi hotmail staff a page atıp bildireli bug u belki bişiler verirler[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Mesaj tarihi:
6.2 kullanıyorum.titreşme yok.mutluyum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 12 Haziran 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
Ferro olm sen deilmiydin partyde olayın moku cıkaran ?

yok abi ben sadece karşılık verdim baktım herkes öyle bende başladım ama tabi sonra çıktım! titreteni titretirler[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Mesaj tarihi:
Ferro ben titretince engelliyo başkası titretince karşılı kveriyo kurkuyormusun beni titremeye ha ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Mesaj tarihi:
kesin çözüm 1:
msn silinir, bi daha da yüklenmez. windows messenger ya da miranda vs gibi programlar kullanılır
kesin çözüm 2:
konuşmak istenmediği zaman "away" "busy" hede hödö diye girilmez, "appear offline" şeklinde girilir. hatta lazım değilse hiç girilmez.[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
said:
Dogbert, 12 Haziran 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
6.2 kullanıyorum.titreşme yok.mutluyum.

Bebek bezi reklamlarındaki slogan gibi olmuş,

Sızdırmıyor mutluyum :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
said:
kaleidoscopic, 12 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
kesin çözüm 1:
msn silinir, bi daha da yüklenmez. windows messenger ya da miranda vs gibi programlar kullanılır
kesin çözüm 2:
konuşmak istenmediği zaman "away" "busy" hede hödö diye girilmez, "appear offline" şeklinde girilir. hatta lazım değilse hiç girilmez.

ek olarak
kesin(ama zaman alan)çözüm 3:
online olarak girilir. kıpraştıran kişilik tanıdığınız birisiyse yakın bi zmna(msela 1 saat sora fln) randevu ayarlanır. buluşma yerinin ıssız olması tavsiye edilir.
buluşma saat geldiğinde. buluşulunulur(yada onun gbi bişi). yanınızda getirdiğiniz az kullanılmış beyzbol sopası titreşimci kişiğilin kafasına doğru -kullanma klavuzuna bakarak- geçirilir. Sorulur: Bi daha titreştircen mi lan?! Cevap: Hayır gelirse, %90 başardınız demektir, fakat bu oranı %99a çıkartmak için titreşimci kişilik yere ve ileri doğrulu ters bi hareketle itilir. Kişiden ımmmgh diye bi ses çıkarsa başardınız demektir. Fakat soruya cevap evet gelirse. Sopa karnına doğru - tabiki yine kullanam klavuzuna bakarak - geçirilir. Yine evet gelirse, bilimum organlarına vurulur. Kişi bırakılır. Eve dönülür. Duş alınır. Bilgisayar açılır. Msne girilir. kişilik blocklanır.
sorun çözülür[signature][hline]açımm açç
Msn adresim
karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Mesaj tarihi:
sen bi yüzünü yıkasana..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 12 Haziran 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
titreşim kapalı şahsen bende. çok rahatım..
adam kasıyor orda titreştirmek için. ben sadece yazı okuyorum heh..

titreştittirmeyi nerden kapiicam??
deli oluyorum!![signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
said:
mdma, 12 Haziran 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
millet içini dökmüş. amma msn sapığı varmış memlekette

msn sapığı demiyelim, moda haline geldi bu.
insanlar iş olsun diye kıpraştırıp duruyor.
neyse heveslerini alsınlar, moda geçince biter zaten bunu yapmak

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...