Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn'de durmadan titreştiren sapıklar

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

Aslında bu konuyu kişisele açıcaktım ama bu toplumsal bir sorun olduğu için konu dışına açmaya karar verdim. Mağlum MSN 7.0 ın Busy mod dayken paso titreştirebildiğin bir bug var. (Bugdır herhalde) Bu bugı abuse edenlere uyuzum! Adamlar durmadan saatlerce titreştiriyor. Acayip sinir oluyorum. Seçeneklerden titreşim alma ve göndermeme izin ver kutusunu boş bırakıp uygula diyorum bu seferde sadece ben yollayamıyorum onlar yinede yolluyor!!!!! ÇOK GICIĞIM YA of bu duruma bi son verilmeli. Bunu yapanlarda yakın arkadaş olmasa direk engellicem...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

iki saniyede bir şşş şşş şşş diyip duran, 15 şşş'den sonra hala bakmadıysam ekranı 20 kez titreştiren kişilere uyuz oluyorum. evet bu da dip not olarak kalsın kıyıda köşede.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben meşgul durumundayken bişi yazıpta ben cevap atmayınca deliren millete gıcık kapıyorum.
Yahu kardeşim anlayın bi insan karizma olsun diye meşgul yapmaz ki ?
bir işi var ki meşgule almış veya konuşmak istemiyor..
bi rahat bırakın adamı..
çıkarın at gözlüklerini yaw..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

nudge yapan kisiye göre degisir sabrim
hakkaten uyuz oldugum biriyse,direk block!
nudge disinda en gicik oldugum sey;
away ve ya busy olmana ragmen, nickinde üstelik ''yazmayin lan'' gibilerinden bisey yazmasina ragmen gelip..
-sstttt...
-selam
-naber
-ordamisiğnn
-aloooğğğğ!?
-sana diyorumm...
-nie cevap vermiosun!??
-küsmüyüz yoksa...?? :'(
-niye cevap yazmiyosun nil??? *20-30 nudge gönderir* artik allah ne verdiyse.. ipne kisilik!
*hrrr...* blocke etmeden susmayan tipler var böyle.
Tabi küfretmeden blocke edilmiyo böle tipler. =p
hih sen benim msnmi titrestirirsen, bende böyle ruhunu ve olmayan beynini titrestiririm diyerek ,direk küfre daliyorum sonra..
bide cok merak ediyorum acaba böyle arka arkaya nudge yaparlarken , yüz ifadeleri nasil oluyo ?! o_O
kesin muaheueheheh diye gülerken dilleri zevkten dört köse olmus bi sekilde ,disari sarkiodur lol!
[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
Sosyal ağlarda paylaş

benim msn imde ne titreşme oluyo ne de mesaj vs. geldiğinde sesli uyarı yapıyor. her ikinisi de açmaya çalıştım ama ilk aç/kapa'da yine gidiyorlar, o yüzden böyle bir sorunum olmadığı için çok mutluyum :) (ha ayrıca, miranda çok daha iyi bence, şimdilerde gözdem mirandadır)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

1'den fazla titreşim gönderen herkesi blockluyorum...
Kişi listemde diilse ekliyorum ve öyle blockluyorum...
Bir ara açıyorum anlıyor ne yaptıını sadece slm verio susuyo hehe[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...