Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Aslında bu konuyu kişisele açıcaktım ama bu toplumsal bir sorun olduğu için konu dışına açmaya karar verdim. Mağlum MSN 7.0 ın Busy mod dayken paso titreştirebildiğin bir bug var. (Bugdır herhalde) Bu bugı abuse edenlere uyuzum! Adamlar durmadan saatlerce titreştiriyor. Acayip sinir oluyorum. Seçeneklerden titreşim alma ve göndermeme izin ver kutusunu boş bırakıp uygula diyorum bu seferde sadece ben yollayamıyorum onlar yinede yolluyor!!!!! ÇOK GICIĞIM YA of bu duruma bi son verilmeli. Bunu yapanlarda yakın arkadaş olmasa direk engellicem...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 blackchaos da beni online görüdğü zamanlarda titretmekten feci bir zevk alıyor, busy olayını da kendisi söyledi ama yine de gıcığım=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Şahsen ben ferreroyu titreştirmekten büyük zevk alıyorum. Uyuz olup her seferinde titreşimi yiyince kudurmasıdan da feci zevk alıyorum. Yüzsüzüm biliyorum, ama titreştirmeden cevap vermeyen terbiyesizler utansın... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lan hiçbişi yazmadan gelip titreştiriyor adam online oldugu anda! OFS[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yalan :D[signature][hline]The one to judge: Ankthepot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 azcıkta ben titretem ferro yu[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 iki saniyede bir şşş şşş şşş diyip duran, 15 şşş'den sonra hala bakmadıysam ekranı 20 kez titreştiren kişilere uyuz oluyorum. evet bu da dip not olarak kalsın kıyıda köşede.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben meşgul durumundayken bişi yazıpta ben cevap atmayınca deliren millete gıcık kapıyorum. Yahu kardeşim anlayın bi insan karizma olsun diye meşgul yapmaz ki ? bir işi var ki meşgule almış veya konuşmak istemiyor.. bi rahat bırakın adamı.. çıkarın at gözlüklerini yaw..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bloklayın olsun bitsin. yada cevrimdisı olun busy yerine[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Nasıl dayanıyorsunki ? Bana 4, 5 taneden fazla yaptılarmı kafayı filan yiyorum, fiziksel olarak mutlaka biseylere zarar veriyorum..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 titreşim kapalı şahsen bende. çok rahatım.. adam kasıyor orda titreştirmek için. ben sadece yazı okuyorum heh..[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bana kimse yapmıyo hahaha :P *!titreşmeye başlar*[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kapadım nudge'leri. pascal diye bi eleman vardı listemde , sürekli maç sonuçları olarak online olup nudge atıyodu. gel de delirme.[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ahah güzel bişeymiş bu öğremiş oldum millet harbiden gıcık oluyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 12 Haziran 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 beni titrestireni bende titrestiriyorum o kadargidip gıcıklık olsun diye mesgulken yapmıyorum:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sag klick>block sag klick>delete contact[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 manyak tip bu:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nudge yapan kisiye göre degisir sabrim hakkaten uyuz oldugum biriyse,direk block! nudge disinda en gicik oldugum sey; away ve ya busy olmana ragmen, nickinde üstelik ''yazmayin lan'' gibilerinden bisey yazmasina ragmen gelip.. -sstttt... -selam -naber -ordamisiğnn -aloooğğğğ!? -sana diyorumm... -nie cevap vermiosun!?? -küsmüyüz yoksa...?? :'( -niye cevap yazmiyosun nil??? *20-30 nudge gönderir* artik allah ne verdiyse.. ipne kisilik! *hrrr...* blocke etmeden susmayan tipler var böyle. Tabi küfretmeden blocke edilmiyo böle tipler. =p hih sen benim msnmi titrestirirsen, bende böyle ruhunu ve olmayan beynini titrestiririm diyerek ,direk küfre daliyorum sonra.. bide cok merak ediyorum acaba böyle arka arkaya nudge yaparlarken , yüz ifadeleri nasil oluyo ?! o_O kesin muaheueheheh diye gülerken dilleri zevkten dört köse olmus bi sekilde ,disari sarkiodur lol![signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 e yok artık :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 engelle, sık kafasına, at denize.[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ençok elmayı ve zaugnayı kıpraştırırken zevk alıyorum evet evet orgazm olucak seviyeye geliyorum! Çok seviyorum lan kıpraştırmayı ferroyu kıpraştırıyım şimdi ayrıca Ferro olm sen deilmiydin partyde olayın moku cıkaran ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 gözünü seviyim mirandanın çok ağır başlı hiç kıpraşmıo[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benim msn imde ne titreşme oluyo ne de mesaj vs. geldiğinde sesli uyarı yapıyor. her ikinisi de açmaya çalıştım ama ilk aç/kapa'da yine gidiyorlar, o yüzden böyle bir sorunum olmadığı için çok mutluyum :) (ha ayrıca, miranda çok daha iyi bence, şimdilerde gözdem mirandadır)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 millet içini dökmüş. amma msn sapığı varmış memlekette[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 1'den fazla titreşim gönderen herkesi blockluyorum... Kişi listemde diilse ekliyorum ve öyle blockluyorum... Bir ara açıyorum anlıyor ne yaptıını sadece slm verio susuyo hehe[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar