Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adalara gitmek

Suark

Öne çıkan mesajlar

Ya adalara gitmeyi deniyen varmı?hani şu nagaların falan adasına.Bi gun fok olup denicem yani.
Bide o frozen throne taraflarına falan gitmek mumkunmu?Ya da varmı oyle yerler?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Henüz mümkün değil bildiim kadarıyla. Expansionda gelecek.
Ben darnassusa gidememiş bi adamım valla oraya nası gidim =P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

yüzülemez sanırım.oralar dein olduğundan yorulma barı çıkıyo ve ölüyosunuz.ama shamanın biri dünyanın sonuna gitmişti water walk ile.exploit mi ne oluyo bu durum .blizz amcam sevmiyo böle davranışları
edit:imla[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 10 Haziran 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin ada janerios point.ben birinde westfallda hazine haritası düşürdüm(captain sander's tresuare map).bi adada tresure chest vardı.t-shirt çıkmıştı captain ın hatıra giyiyorum onu :)[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 10 Haziran 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bir karakter unuttun sanırım o yazıda herşey karışmış
edit:ok düzeldi :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...

[Bu mesaj Dogbert tarafından 10 Haziran 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gidersek acaba elinde kazma kürek, sondaj makinaları, vinçlerle falan çalışan Blizzard elemanlarını görebilirmiyiz?

- Ne yapıyosunuz lan burda?
- Expansion hazırlıyoruzda, sen gel yeğenim şöyle inşaata bir bakayım![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya dun bı ark fazntazı kurdu keşke orcların geldıgı gezegene gıdebılsek felan dıe =)...
Ya frozen throne yokmu şimdi?arthası goremıcezmı?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 11 Haziran 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
Gidersek acaba elinde kazma kürek, sondaj makinaları, vinçlerle falan çalışan Blizzard elemanlarını görebilirmiyiz?

- Ne yapıyosunuz lan burda?
- Expansion hazırlıyoruzda, sen gel yeğenim şöyle inşaata bir bakayım!

lol

"elinin körünü yapıyoruz sen gel hele" diyip banlamasınlar sora :p
ahah şimdi farkettim, adamlara bi de napıyosunuz "lan" diyoruz di mi :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Haziran 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

azuhehe bende diyordum bu resimleri nereye koyayım

edit: resimler hyjalın sonuna doğru yapılan yaklaşık 45 dakkalık yolculuğun sonunda çekilmiş olup tamamen gerçektir.inanmayanlar gidip bakalilir.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 11 Haziran 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...