Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya adalara gitmeyi deniyen varmı?hani şu nagaların falan adasına.Bi gun fok olup denicem yani. Bide o frozen throne taraflarına falan gitmek mumkunmu?Ya da varmı oyle yerler?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Henüz mümkün değil bildiim kadarıyla. Expansionda gelecek. Ben darnassusa gidememiş bi adamım valla oraya nası gidim =P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yüzülemez sanırım.oralar dein olduğundan yorulma barı çıkıyo ve ölüyosunuz.ama shamanın biri dünyanın sonuna gitmişti water walk ile.exploit mi ne oluyo bu durum .blizz amcam sevmiyo böle davranışları edit:imla[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 10 Haziran 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 fatigue olayı var evet, belli bi derinlikten sonra yan basıyosunuz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben en çok haritanın ortasında aşşa doru 1 tedrassil kadar bide biraz küçüğü bi ada var onu merak ettim ep ile gelcek galiba.[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 booty bay limanının karşısındaki adada taştan bir dev vardı yakın yerleri yüzüp görmek lazım ilginç şeyler bulanabiliyor[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 dediğin ada janerios point.ben birinde westfallda hazine haritası düşürdüm(captain sander's tresuare map).bi adada tresure chest vardı.t-shirt çıkmıştı captain ın hatıra giyiyorum onu :)[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 10 Haziran 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bir karakter unuttun sanırım o yazıda herşey karışmış edit:ok düzeldi :)[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 10 Haziran 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 o zaman priestte gider levitate ile.hmm denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 euheueh yok abi bal gibi gidiliyor naga adasına hatta oyundaki rekor xp mi orada grindleyerek aldım(yaklaşık 33k xp/hr unrested hangi levellarda gittiğimi hatırlamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 naga adası ne ki.adadan mı sayılır o.dere ayırmış karadan adayı :lol:[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 10 Haziran 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ben bir kere hs kullandim orda ciktim xr a gitmem gerekirken . biraz gezdim guzel yerler var ama fazla gezemiyorsun her yerdeler sayamayacagin kadar coklar . lvl dusuktu benim zaten .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bi de developers isle var uo daki green acres gibi ama okuduğuma göre onu karadan baya bir uzaklaştırmışlar, malum fatigue.. fatigue bugı varmış bi ara, onu yaparak gidenler de banlanmış falan.thottbot un yalancısıyım.[signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Evet GM Island deniyor o adaya.. Beta'nın ilk zamanlarında, o adada bir tane NPC, çok ucuza Epic item satmaktaydı :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 theramorun dogusunda bir ada vardı alcaz mı ne orda 62 elite dragonkinlermı hydramı ne vardı onlar ne iş bilmiyorum süs galiba[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Gidersek acaba elinde kazma kürek, sondaj makinaları, vinçlerle falan çalışan Blizzard elemanlarını görebilirmiyiz? - Ne yapıyosunuz lan burda? - Expansion hazırlıyoruzda, sen gel yeğenim şöyle inşaata bir bakayım![signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya dun bı ark fazntazı kurdu keşke orcların geldıgı gezegene gıdebılsek felan dıe =)... Ya frozen throne yokmu şimdi?arthası goremıcezmı?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Qui, 11 Haziran 2005 14:46 tarihinde demiş ki: Gidersek acaba elinde kazma kürek, sondaj makinaları, vinçlerle falan çalışan Blizzard elemanlarını görebilirmiyiz? - Ne yapıyosunuz lan burda? - Expansion hazırlıyoruzda, sen gel yeğenim şöyle inşaata bir bakayım! lol "elinin körünü yapıyoruz sen gel hele" diyip banlamasınlar sora :p ahah şimdi farkettim, adamlara bi de napıyosunuz "lan" diyoruz di mi :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Haziran 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 azuhehe bende diyordum bu resimleri nereye koyayım edit: resimler hyjalın sonuna doğru yapılan yaklaşık 45 dakkalık yolculuğun sonunda çekilmiş olup tamamen gerçektir.inanmayanlar gidip bakalilir.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 11 Haziran 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ahahah süpermiş[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 güzelmiş[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 31 Night Elf druid of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 azshara'nın açıklarındaki adalarda Stormwind kralı duruyor. tabii 60-61 elite nagalar ile korunuyor mekan. ss var , yollarım istek çıkarsa.[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: BlackRose, 11 Haziran 2005 15:08 tarihinde demiş ki: ahah şimdi farkettim, adamlara bi de napıyosunuz "lan" diyoruz di mi :D Öylesine şaşkınızki! :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar