elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya başıma ilginç birşey geldi de sizlerle paylaşayım dedim. biliyorum çoğunuz garanti iyi banka diyeceksiniz ama benim gözümden düştü direk.. mart ayında bankamatik kartı cıkarmaya karar verinceye kadar hiç banka işim olmamıştı. mart ayında garanti bankasının bir şubesine gidip kart cıkarmak istiyorum ne yapmam gerekir dedim. kadın bana forum doldurmam gerektiğini söyledi. peki dedim . bana ünibank formu cıkardı. hayır dedim yanlış olmalı üniversiteli değilim liseliyim ben ünibank forumu doldurmam yanlış olur. 18 yaş altı başka kartımız yok dedi. ben sadece bankamatik kartı cıkarmak istiyorum dedim. budur budur siz bunu doldurun dedi. forumu aldım eve götürdüm. netten araştırdım baktım g'bank diye bir kartı var garantinin genç bank açılımıymış. bir sonraki gün gittim gbank kartı sahibi olmak istiyorum dedim yine aynı kadın vardı. Velinizle gelip formunu doldurun dedi. (dün ünibankdan başka yok diyordu nasıl oldu da gbank ı buldu anlamadm) .. sonraki gün gidip velimle birlikte formu doldurdum ve kadın herşeyde yönlendirdi başımızda durarak şurayı imzalayın buraya doğum tarihi yazın vs. eksiksiz doldurduk görevlinin gözetiminde... ve kaldırdı formumuzu diğerlerinin arasına. ben 1 aydır bekliyorum karttan ses seda yok. gittim şubeye ve kartımın durumu nedir dedim hala gelmedi 1 aydan fazla mı sürüyor bir bankamatik kartı cıkması anlamadım dedim. bakalm dedi. sistemlerinden baktı ve durdurulmuş işleminiz dedi. bana bir numara verdi ve burayı arayın neden durduruldugunu sorun dedi. bugün aradım numarayı ve neden durduruldugunu öğrendim. veli imzası eksikmiş. peki nasıl olur ben velimle birlikte her boşluğu ordaki görevlinin talimatlarına uyarak doldurdum nasıl imza eksik olabilir. bilemem dedi.. size tavsiyem tekrar bir forum doldurup tekrar kart cıkarmanız dedi. yani sorun tamamen forumu doldurtan kadından kaynaklanıyor. bilmiyor işi. pff ne kadar zor bir iş bir kart cıkarmak . bilmiyorum diğer bankalarda da böyle sorun yaşar mıydım. sadece paylaşmak istedim. aramızda bankalarla böyle sorunlar yaşayan var mı[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bence bir kadının sorumsuzluğunu bütün bir kuruma yüklemek haksızlık olur, çok klişe, ama doğru.. Tabi "Ben Garanti'nin adını sevmiyorum, sanane" dersen de birşey diyemem =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evet bende garanti bankasını sevmiyorum oldukça cins bir banka. bence en iyisi ve sağlam alt yapıya sahip olan iş bankası. iş bankası'nın gençler için ilk imza kartı vardı birde normal bankamatik kartı.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:266/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Olur öyle şeyler takmıcaksın kafana... reklam yapma ayrıca garanti bankası diye... ya bide Yeni TCK ile çok daha sıkı kontrol ediliyor kartlar doğal bi problem yani[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 peki neden adam gibi eleman almıyorlar oraya da ben tekrar bu işlemleri yapmak bir ton ıvır zıvır form doldurmak ve beklemek zorunda kalıyorum.. sinir birşey[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 elma hesabı açtır abi sen[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya garanti kıl bi banka biraz.bende de su 16 ysk die salak bi kart varya ondan var.ama para aktarımını sadece bankadan yapabiliyoruz. ben de gittim ya biz bunu nie bankamatikten yapamıyoruz dedim. ordaki gorevli KADIN yaparsınız,sole sole die anlattı.(guya benim kart numaram gorulecekmiş onu secip miktar yazacakmısım) amaaaaaa nerde ole bişi.YOK kart numarası die bişi yok. delirdim bak anlatırken b,ile.kart hala duruo.kullanamıyorm... ayrıca kart basvuruları harbiden biraz gec gelio.[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Eternal, 09 Haziran 2005 15:36 tarihinde demiş ki: elma hesabı açtır abi sen süperdi ! :=)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Eternal, 09 Haziran 2005 15:36 tarihinde demiş ki: elma hesabı açtır abi sen oyyy benimde aklıma bu geldi topici açmadan da ne olursa olsun yazmıycam böle dediydim :D şikayet et çok rahatsız olduysan[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 16ysk almi$tim 3.2 ayda geldi,cuzdan calindi,kart kayboldu ve iptal ettim 2 ay sonra yeni kart geldi ama yeni hesaba baglami$lar eski hesapdaki 347 ytl kaybolmu$tu $ikayetvar'a filan yazdim anca geri alabildim .genc bankacilik icin en iyisi ykb internette gecen kartta veriyorlar.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 şikayet et bencede bir daha gittiginde böyle bir sorun yaşamak istemiyorsan..[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 garanti kart olaylarında çok gıcık babam kredi kartı için müracat etmişti, 1 ay bekledi, tel açtı iptal ettik demişler başvurunuzu 6 ay sonra kredi kartı çıkartmışlar, bize saat bırakın getirelim diye tel açtılar, babamda guru meselesi yapmış, istemiyorum kartınızı demiş :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 oda iyiymiş genelde bankalar zorla kart çıkarttırıp vermeye çalışırlar bunlar tam tersini yapıyor:) garantinin olayını bilemiyorum maalesef, ama bildiğim kadarıyla 10-15 gün içinde kartın çıkması lazım. çok özensiz çalışıyormuş ordaki eleman anlaşılan. bir kişinin ihmalkarlığını tüm kuruma yüklemek saçma olur biraz:) bir tek kişinin ihmalkarlığı yüzünden bir şubenin pek çok işi aksayabilir, annem bankacı ordan biliyorum. O sebeple bence ya başka bir çalışana danış, ya da akbank'a gel:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu garantinin bi gıcıklığıda; banka işlemleri için numara veren makinaya bnous kartları sokuyolar, 2 saat bekleyen kişilerden önce numaraları çıkıyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 iş bankası çok rahat.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 akbank...[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Eternal, 09 Haziran 2005 15:36 tarihinde demiş ki: elma hesabı açtır abi sen pahuahu koptum buna:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 banka dediginin hepsi dallama kurumlardir . ayrica bankacilarida sevmem . kufur disinda adamlara is yaptirmanin bir yolu yok . simdi bankaci ya da bankaci tanidigi olanlar ziplamasin lutfen ustume . benim is yaptigim butun bankacilarin kufurle is gorur adamlar olmasi butun bankacilarin oyle oldugu anlamina gelmez tabii ki .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 garanti bankasi gold kart aldiktan sonra bir cennet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 mesela benim abim bankacı :P İş Bankası'ndan kredi kartı alırsan yardımcı olur sana , tam departmanında çalışıyo birader :P gerçi milleti arayıp "yatırın paranızı kardeşim" diyo gece gündüz ama söylerim aramaz seni ehe...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: huun, 09 Haziran 2005 19:24 tarihinde demiş ki: banka dediginin hepsi dallama kurumlardir . ayrica bankacilarida sevmem . kufur disinda adamlara is yaptirmanin bir yolu yok . simdi bankaci ya da bankaci tanidigi olanlar ziplamasin lutfen ustume . benim is yaptigim butun bankacilarin kufurle is gorur adamlar olmasi butun bankacilarin oyle oldugu anlamina gelmez tabii ki . zıplamıyorum, çünkü annem bankacı:) ayrıca diğer bankaları bilmem de, akbankta hiç o şekil bir olaya rast gelmedim. olması halinde şikayet edersen ya uyarı alıyor (ki siciline işlenirse yükselemez, iyi bişey değil yani) ya da öyle bir şubeye kaydırıyorlar ki (göztepede oturan adamı florya şubesine alıyorlar misal) adam yamuluyor, ya da emekliliği gelmişse emekli ediyorlar. annemin emeklilik yılını 9 sene geçtiğini düşünürsek küfürle iş yapmadığını da görürüz:) ayrıca anneme küfür etmeni önermem ehehe diyeceğim, böyle size aksaklık çıkartan, kötü davranan elemana rast gelirseniz ne sineye çekin, ne de elemana çemkirin. çıkın müdüre, derdinizi söyleyin. büyük ihtimalle gereği yapılır. veya akbanka gelin rahat edin (ulan amma reklam yaptım ha ehaueh)[signature][hline]beş hececiler H.B.E [Bu mesaj Heffer tarafından 09 Haziran 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bankalar hakkinda bir tek sey anlatacagim . gecen ayiptir soylemesi nakit sikisikligindan dolayi sahsima kredi cekeyim dedim . gittim akbanka basvurdum . ayni zamanda mensubu oldugum sirketinde calistigi sube . dedim kredi verin . ayip ettin seni mi kiracagiz dediler . iyi bulduk kefil vs basvurduk . dediler uygun bulunmadiniz . haydaa . gerci kredi karti bile olmayan bir adamim . actim bir arkadasa telefon ki kendisi gene buyuk bir bankanin merkez subesinde calisir . arastirdi bakti " abi hakkinda herhangi uygunsuz bir durum yok vermeleri lazim . istersen gel biz verelim" dedi . gittim subeye niye uygun degilim lan ben dedim . aratirdim bana lagaluga yapmayin . aman efendim ne demek hata olmustur derhal kontrol edelim vs . bu sefer ben uygun oldum kefil uygun olmadi . gene veremeyiz diye telefon actilar . haydaaaa . !'+%'!^%'+&' dedim borcu kefil mi odeyecek ben mi ? vermiyorsaniz vermeyin alayinizin '^+'^+'^+'^& /+! . netice itibariyla aldim parayi almasina ama sikisikligim gecti . yalandan yere sinir stres . parada oyle duruyor ihtiyac yok diye . bu bankalar boyle . ikna olmayan varsa daha cok hikaye anlatirim .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 zor iş bankalarla uğraşmak. bende akbank hesabı var sorun çekmedim.(gerçi çok haşır neşir değilim) 10 haziran dan sonrada gidip kredi kartı çıkarttıracam ama akbankta da e-kart gibi bir uygulama yok maalesef :([signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bankalarla yasanilan olaylarin 90%i kullanici yuzunden. kullanici ne yapip ne yapamicani ne istedigini tam olarak anlatamazsa, anlatmazsa banka gorevlisinin sorumlulugu diildir bu. ha buna ragmen sikayet etme sansiniz her zaman var ki garanti bankasinda calisanlara catir catir uyarilar geliyo. @elma, sen ona tek basina gittiginde ben kart istiyorum demissin o da sana veli gerektirmeyen tek kart olan uni kart basvurusunu vermis. sen orda bankamatik karti istiyorum deseydin acik acik o da sana ne yapman gerektigini soolerdi. obur taraftan bankaya 1001 cesitli sebepten giren milyonlarca insan var. supheleniyosa bi sebepten dolayi mumkun oldugunca cabuk istedigini verip uzaklastirmaya calisacaktir elbet. senin niyetinin baska bi is yapmak mi oldugunu bilemez; cunkuuuuuu banka guvenlik gorevlisi ates edemez, bi bok yiyemez... cunkuuuuuu bankaya yorulup da gireninden tut, elinde bicakla soygun yapmaya calisan adamina kadar herkes giriyo... cunkuuuuuu 18 yas alti bu tur konularda cok cabuk kurtuluyo... [spo1=iti kopugu herkes bankaya girebiliyo]bi ornek vereyim, zeytinburnu subesinde adamin teki dukkani sokakta birilerini soymaya kalkiyo ya da oyle bi sey. farkediliyo kacmaya basliyo. diger adam da bunu kovaliyo. kacan adam kurtulmak icin bankaya giriyo ki guven gorevlisi onu korusun; diger adam arabayla bankaya giriyo...[/spo]ha butun bunlarin yanisira bi kart max 2 haftada cikar. 2 hafta bile bekleyemiyosan ararsin. 1 ay niye bekliyosun ki. yoksa basvurdugun zaman ne zaman cikar diye sormadin mi? bankamatik olayindaysa istediginiz her seyi yapabiliyosunuz, bundan 8 ay once internet sistemindeki her seyi bankamatik ortamina da aktarmaya calisiyolardi ki kesin halletmislerdir. telefonla arayip internet sifrenizi ogreniyosunuz sonra ne gerekiyosa netten hallediyosunuz. bu kadar basit bi islemi komplike hale getirmeyin. bence hemen kullanmaya calismaktan once nasil kullanilacagini ogrenmeye calisin. simdi butun bunlardan sonra anlamissinizdir ki bence garanti bireysel yonden turkiyedeki en iyi banka.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: blackchaos, 09 Haziran 2005 15:35 tarihinde demiş ki: Olur öyle şeyler takmıcaksın kafana... reklam yapma ayrıca garanti bankası diye... ya bide Yeni TCK ile çok daha sıkı kontrol ediliyor kartlar doğal bi problem yani kredi kartları sıkı kontrol ediliyor diye biliyorum ben bankamatik kartları o kdr sıkı olmasa gerke[signature][hline] açımm açç karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar