HasMez Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yani bu kadar "yüzsüzlük" olur demekten başka cümle kuramıyorum. internette bile yahoo dan armenian massacre diye aratılınca karşımıza çıkan milyon tane propoganda sitesi adamların yaptıklarının en basit somutu vede hala sınırların açılmasını bekliyorlar yüzsüz yüzsüz. bir yandan avrupa ülkelerine, aslı olmayan ermeni soykırımını türkiyeye kabul ettirmek için baskı yaptırmaya çalışıyorlar sonra gelip sınırları açmıyorsunuz diyorlar. somut bir savaş yok belki ama siyasal bir savaş var. belki türküm diye kabul etmiyorum diyorum ama internette resimlere bile bakarken hiç bir aslı astarı olmayan bir sürü fotograf ve atatürk'e edilen bir sürü hakaret yazılarından başka birşey görmüyorum. normalde türk halkını, millet olarak hiç alışık olmadıgı durumlara itmek istiyorlar resmen. ermeni bir sürü insan yaşıyor bu ülkede ve bir sürü ermeni arkadaşım var fakat bu olaylardan sonra sanki kendimi onlara karşı biraz daha sogumuş , önyargılı hissetmeye başlıyorum. ayrıca o bogaziçinde yapılıcak olan panelde hiçbir şey tartışılmayacaktı çünkü karşıt görüşü savunan kimse çagırılmamıştı. hükümetin tepkisi belki üslup olarak yanlış olabilir ama gerekli bir tepkiydi. biraz fazla uzattım belkide saçmaladım kusuruma bakmayın fakat bu konularda çok doluyum.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Şimdi Atatürk gibi bir liderimiz olcaktı ki...[signature][hline]I'm stuck in this slow motion dark day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ne Atatürk Ne Mussolini Ne Hitler olucaktı edicekti olmaz. Şu ülkeye vasıflı tarih bilinci olan bir tane adam gelmedi ki bırak Atatürk gibi bir insanı...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bu durumu en iyi amerika kullanıo,soykırımı tanıma tehdidinde bulunarak[signature][hline]Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 blackchaos biraz önce sen değilmiydin dış siyasetle iç siyaset farklı diyen? İç siyasete geçmişsin sanki hafiften, hı?[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 türkiye nin kendisiyle alakası olan bir durum, herkes bişeyler kopartmak istiyor, ermeni meselesini bir koz olarak kullanıyır ancak güçlü bir türkiye bunların altından kalkabilir. ona da zmana lazım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Abi ne alaka varmı ? vasıflı biri Bu öznel bi kavram değil nesnel herkes biliyor.Böyle biri olmadığını tartışılıcak bir yanıda yok...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Poibra, 12 Haziran 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Şimdi Atatürk gibi bir liderimiz olcaktı ki... bu soyledigin cok kolay aslında, bana gore ataturk tek lider yonetimi yapıyordu.Ne dese oluyordu yalan mı? adam sapka devrimi yapacam dedi yaptı yok laik yapacam bu devleti yaptı hepsini yaptı Ulu onderimiz.Eger onun gibi tek lider yonetimi yapacak ama bunu Hitler gibi kullanmıycak biri cıksa (mesela saddam hitler gibi kullandı serefsiz neyse) Turkiyeyi bırak Brezilya falan amerikayla aynı seviyeye gelir ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 atatürk yaptı ama kendine yapmadı,kesinlikle Atatürk gelemese bile Atatürk'ün vasıflarına yakın birisi gelse kalkınmamız daha hızlı ve pürüzsüz olur.böyle ermeniler gibi komikliklerle uğraşmayız. [Bu mesaj Apache tarafından 12 Haziran 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 nesnel bir kavram olduğu için birsürü parti var türkiyede ve hepsi oy alıyor, dimi?[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ermeni sorununa ole yada bole bir çozum bulunucak işallah ozaman susup oturucaklar yerlerıne...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 pati partiyi kuracam, PP kısatlması adı altında, simgemizde ":P" olacak. oyunuzu bana verin, işler bilgisayar oyunlarındaki gibi ise, *! hesaplama yapar* 10 turnde moskovadayım, aynı zamanda batıdan viyanaya dogru ilerliyorum. (malum tarihsel viyana takıntımız var), güneyde de mısırı aldım. Pati INVICTA! ----------- kara "rome:totalwar" kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Aquila +1 Ataturk gibi liderler ne kadar vasıflı olsalarda gelip gecicidirler, onemli olan basımızda bi lider olmadan da ayakta durabilme kapasitesine sahip olmamızdır. Amerikanın ya da avrupanın su andaki hangi lideri en az bi Ataturk'un onda biri kadar bi performans gosterebilir ki? Ama bu sonucu degistirmiyor, degistirmeyecek de. Bi ataturk'e baglanarak ya da "ah basımızda boyle biri olcaktı" diyip ulke sorunlarını cozemeyiz. Elimizdekileri degerlendirip ona gore cozeriz, olanların arasından en iyi lideri seceriz ki buna da demokrasi deniyo zaten.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ahah kedi koptum :P dogru diyorsunuz ayrıca biraz fazla abarttım bende eheh ama zaten ataturk gibi biri cıkmaz artık...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya benim aklıma şey takıldı, bu adamların toprak veya tazminat talep edecekler deniyor da nasıl yapacaklar bunu? başbakanlığa email atçak halleri yok herhalde.. gerçekten toprak veya tazminat ödetebilecek yaptırımı olan uluslararası bir mahkeme olsaydı neden şimdiye kadar başvurmadılar?[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 liderler seçeriz seçmesine de hangisine güvenicen herkes ayrı bi dolandırıcı oldu..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Rahan, 12 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: ya benim aklıma şey takıldı, bu adamların toprak veya tazminat talep edecekler deniyor da nasıl yapacaklar bunu? başbakanlığa email atçak halleri yok herhalde.. gerçekten toprak veya tazminat ödetebilecek yaptırımı olan uluslararası bir mahkeme olsaydı neden şimdiye kadar başvurmadılar? AİHM var.her dediklerine uslu çocuk gibi evet dediğimiz.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Artık cesitleri de var dolandırıcıların:P Gizli olan gizli olmayan goz gore gore yapan daha bi suru var :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ataturk ne demiş işler ters gittiginde oturup bır kurtarıcı bekleme dırek vazıfeye kos ne yapabılırım dıye dusunme demıs bana ozenme bana benzemeye calısma aksıne benı aşmaya daha ılere gıtmeye calıs demiş bıze yol cızen tarıhten ders alın dıye kehanet kıtabı gıbı nutuk u bırakmıs ve gunumuzdekı olayları onceden sezer gıbı gecnlıge hıtabeyı yazmıs daha ne tartısıyoruz ahh ata olsaydı dıye[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Apache, 12 Haziran 2005 00:40 tarihinde demiş ki: AİHM var.her dediklerine uslu çocuk gibi evet dediğimiz. tamam da, neden şimdiye kadar başvurmadılar?[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Viktor, 12 Haziran 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Ataturk ne demiş işler ters gittiginde oturup bır kurtarıcı bekleme dırek vazıfeye kos ne yapabılırım dıye dusunme demıs bana ozenme bana benzemeye calısma aksıne benı aşmaya daha ılere gıtmeye calıs demiş bıze yol cızen tarıhten ders alın dıye kehanet kıtabı gıbı nutuk u bırakmıs ve gunumuzdekı olayları onceden sezer gıbı gecnlıge hıtabeyı yazmıs daha ne tartısıyoruz ahh ata olsaydı dıye katılıyorum buna. bizim işleri daha ileriye götürmemiz gerekli. ama ne yazık ki somut bir çalışma bile göremiyorum. mesela adamlar ilginç siteler hazırlamışlar. bizde öyle çalışmalar bile yok. bazı siteler var ama uyduruk. düzgün bir site hazırlansa aslında, etkileyici birşeyler konulsa antitezler felan. meclis tarafından, ermeni soykırımına karşı bazı kitaplar da hazırlanmış ama depoda duruyormuş sanırım. ermenistan bence işi daha büyük boyutlara itecekmiş gibi geliyor bana. said: karakedi, 12 Haziran 2005 00:31 tarihinde demiş ki: işler bilgisayar oyunlarındaki gibi ise, *! hesaplama yapar* 10 turnde moskovadayım, aynı zamanda batıdan viyanaya dogru ilerliyorum. (malum tarihsel viyana takıntımız var), güneyde de mısırı aldım. Pati INVICTA! hehe ben de neden bu kadar çok rome total war'a düştü diyordum :-P [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 karakedi katılıyorum sana ama can azerbaycanın canlığı kalmadı artık.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ermeniler benim dedelerimi öldürmüştür. bu bakımdan ben ermeni sorunu gibi konulara daha bir hassas bakarım. vaktiyle 500.000 bin türk öldürülmüştür. azerbaycan'da yaptıkları da sadece işgal değildir. 1.5 milyon insan yurtsuz kalmış 200.000 kişi de bu sırada öldürülmüştür. işte ermeni gerçeği budur. "ermeni soykırımı"ndan ben bunu anlarım. ama biz müslüman bir kültürden geldiğimizden kimse adımızı anmaz. türkleri, kürtleri kimse insan gömez ölülerine değer vermez. halka, devlete, orduya arkasından saldıran ve bir çoğu da hastalıktan ölen, hastanelerde ölen ermenilere sahip çıkarlar. bizim insanlarımız kurşunla, süngüyle ölürken onlar tifo'dan sıhhiyecilerin bakımında ölmüştür. bize neden bu insanları rahat evlerinden çıkardığımızı sorarlar. çünkü bizi katlettiler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: geffen, 12 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: karakedi katılıyorum sana ama can azerbaycanın canlığı kalmadı artık. ne yaptı da kalmadı arkadaşım ? ne yanlışını gördün ? şimdi beni konuşturma.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar