karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Ermenistan Dışişleri Bakanı Vartan Oskanyan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen aylarda ilettiği sözde soykırımın olup olmadığının ortak bir komisyon kurularak araştırılması önerisini reddetmediklerini, ''evet, ama'' yanıtını verdiklerini savundu. Ziyaret ettiği Washington'da ABD yönetimi ve Kongre üyeleriyle görüşen Oskanyan, düzenlediği basın toplantısında, dile getirdiği ''evet, ama'' yanıtını açıklarken, çeşitli önkoşullar ileri sürdü. Oskanyan, ''Birincisi, Türkiye'de bir üniversitede Osmanlı döneminde Ermeniler konusunda bir konferans planlanıyor, ancak buna müdahale ediliyor, böyle bir ortamda nasıl konuşabilirsiniz ki?, İkincisi böyle bir komisyon ne kadar süreyle görev yapacak, 15 yıl mı? O kadar sürede sınır kapalı mı kalacak? En basit bir diplomatik ilişki benzeri bir durum olmadan, böyle bir işe nasıl girişilebilir?'' sorularını ortaya attı. Vartan Oskanyan, Türkiye'den Gürcistan'a ve Azerbaycan'a uzanacak bir demiryolu projesinin bulunduğunu hatırlatarak, bir öneride bulundu. Oskanyan, ''Kars ile Ermenistan'ın Gümrü kenti arasında zaten bir demiryolu hattı var. Oradan da Gürcistan'a uzanıyor. Bu hat kullanıma sokulursa, en az 600 milyon dolarlık bir masraftan kurtulunur. Biz bunun için ilgili ülkelerden hiçbir şey talep etmeyiz'' dedi. Ermenistan Dışişleri Bakanı Oskanyan, Türkiye ile ilişkilerde birinci önceliği sınırın açılmasına verdiklerini belirterek, ''Biz, Türkiye ile savaş halinde değiliz. Bu durumda sınırın kapalı olması, bizim limanlara ulaşmamızın engellenmesi, uluslararası yasalara aykırı'' iddiasını ortaya attı. Oskanyan, ABD'den, Türkiye-Ermenistan sınırının açılması için daha ısrarlı davranmasını talep ettiklerini söyledi mynetde karşılaştım haber ile. ehe cok garip adamlar ya, sen her fırsatta türkiye aleyhine laf sokacan, senin ülkende barındırdıgın lobiler kars erzurum bizimdir diyecek, can azerbaycanın topragını biğlfiil işgal edip, türkiye ile iletişimini koparacan, ülkende dünya haritalarında tr sınırını utanmasan ankaradan başlatacan, sonra aglıcan, sınır niye kapalı... açmıyoz işte, yok sana liman falan. git suriye üstünden geçir, ha geciremezsin orada da azerbaycan var, napalım şimdiki gibi dolanıver kuzeyi, düş karadenize, gel bogazlara, burda da bogaz trafigini beklesin gemilerin. keşke bana verseler yetkiyi, 1 yıldan önce sıra bile vermezdim sana bogazlarda, yapardım tüm tetkikleri, tek tek incelerdim gemilerini. mussoliniye "bana çizmemi giydirtmeyin" diyen ata olacaktı ki başımızda, bak ne cevaplar geliyor idi, kimbilir belkide "bi gece ansızın biz geliverirdik" o çok bekledigin sınırdan, sor yunan komşuya, yapmadıgımız işte degildir hatti zamanında. ------------------------- kara "bu kadr yürekten çagırma beni" kedi[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...Web Site(ler)mizin Tarihçesi[Bu mesaj karakedi tarafından 11 Haziran 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 o kadar laf et sor aniye yol açmıyorlar resmen şerefsizliğe giriyor bu yav....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Penthesilea siyasi konular yüzünden banlanmamış mıydı?[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bunun neresi siyasi be bırakın kuralları biz uygulayalım. kendi koydumuz kurallar sizden iyi biliriiz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: karakedi, 11 Haziran 2005 23:17 tarihinde demiş ki: bunun neresi siyasi be bırakın kuralları biz uygulayalım. kendi koydumuz kurallar sizden iyi biliriiz herhalde? huhuh baya kızmış kara kedi bu akşam...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Jester, 11 Haziran 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Penthesilea siyasi konular yüzünden banlanmamış mıydı? de abi ciddi alakasız şimdi dış siyaset bu:) ayrıca biraz yüzsüzlük var mı, var. şu soykırım geyiği nihayetine ermeden bu tür şeyler istemeleri çok saçma, komik. kı*ımla gülesim var. hayır madem isteyecen, soykırımda soykırım diye bik bik etme.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ermenisorunu olayı zaten başlıbaşına bir komedi.Adamlar kendilerine bir soykırım yapıldıklarını iddia ederek başladılar ve şu anda yavaş yavaş çıkan durumda ermenilerin zamanında osmanlı halkına ve askerine karşı bir düşmanlık beslediği yavaş yavaş günyüzüne çıkıyor.çok komik adamlar bu ermeniler.yakında biz tazminat istersek şaşırmam.[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow [Bu mesaj Apache tarafından 11 Haziran 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: karakedi, 11 Haziran 2005 23:17 tarihinde demiş ki: bunun neresi siyasi be bırakın kuralları biz uygulayalım. kendi koydumuz kurallar sizden iyi biliriiz herhalde? eveet. haklısın. kuralların esneklik katsayısını da siz belirliyosunuz di mi kedi?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Tazminat istendi bir Ermeni yetkilisi tarafından hemde 50 Milyar DOLARCIK.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Heffer, 11 Haziran 2005 23:22 tarihinde demiş ki: de abi ciddi alakasız şimdi kurallarda dış/iç siyaset diye bir ayrım olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ınadına turk soykırımı oldu dıe anıt fılan dıkıcen bunanra akrsı cocukla cocuk olmak gerekıyor cunkı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Jester, 11 Haziran 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Penthesilea siyasi konular yüzünden banlanmamış mıydı? tamam banlıyorum kediyi[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 lol apache.[signature][hline]Pyro Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ülke nin Dış sorununu tartışmak başka İç sorununu tartışmak başka. bu kadarını idrak edemiyormusunuz ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çok merak ediyorum bu adamlar tarih kitaplarında bizi nasıl işliyorlar acaba... -Bizans döneminde İstanbulda yalnızca 3 kilisemiz vardı..Osmanlı zamanında bir anda bu sayı 200 küsür oldu... vs. vs. bir sürü yapıcı iyiliğimiz var... -Kurtuluş savaşında bunları katlettik...Vandaki Türk nüfusunu 1500 e kadar düşürdük gururluyuz çünkü biz ...[signature][hline]Mandoo: Utku top musun? HymnOfSnuk: Evet topum kar topu.. Mandoo: eahuehuehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 es geçiyorlar veya yalan yanlış anlatıyorlardır herhalde...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: screamer, 11 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: Tazminat istendi bir Ermeni yetkilisi tarafından hemde 50 Milyar DOLARCIK. Emernilerin 3T politikasıdır zaten bu Tanınma Tazminat Toprak Güçlü lobiler oluşturarak Avrupa da sözde soykırımı tanıtmaya çalışıyorlar.Fransa tanıdı. Seneye kimler tanır meçhul. Ben isterdim ki Fransanın sözde soykırımı tanımasına karşılık Türkiye nin Cezayir Soykırımını tanımasını...Ama Türk tarihçileri adam akıllı davranamadıkları için böyle birşey söz konusu değil. Ermeniler tanındıktan sonra Uluslararası platformlarda haklarını arıyacaklar. Tüm Ermeni vatandaşlarının Türkiye aleyihine dava açma hakkı olucak ve TAZMİNAT davalarını kazanmalarıda kesin. Bu sayede para alıcaklar bu paralarla lobiler daha da büyütülücek. Hemen arkasından Kars gibi bölgelerden toprak istemeye başlayacaklar. İşte o zaman ne olur bilmem. Ama Avrupa denge siyaseti izleyen bir hükümet bana kesinlikle toprak verme yanlısı olur gibime geliyor. Bugun kıbrıs topraklarını açan yarın Kars Ani topraklarını açar. Ordu da siyasette söz sahibi olamadığı için bu konu türkiye lehine hiç ilerlemiyor. Buna rağmen Türkiye hala söz geçirip Bağımsız bir Tarih komisyon kurduramıyor. Bu komisyonu kurmasa bile en azından lobiler oluşturması şart. Belki hafife alıyor ama gerçekten alınıcak birşey değil[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yani dış bir sorun hakkında farklı düşünüyorsak ve bunu tartışmaya açacak olsak, bu siyaset yapmak olmuyor mu? ben şimdi burada karakedi'nin söylediklerinin dışında bir şey beyan etsem, tamamen zıt bir şey söylesem ne olacak? bunun pent'in başlattığı, sonra gelen cevaplarla kızışan ortamdan ne farkı vardır? ikisinde de siyaset konuşuluyor, ikisinden de gençler etkilenebilir, ve ikisi de her an tck kapsamını ihlale itebilir. nasıl bir mantığınız var sizin? ha yoksa, dış bir sorun hakkında, ülke genelinde benimsenmiş fikrin dışında bir şeyler düşünüyorsak vatan hainimi oluyoruz? hattabehatta, bunu ileri sürmek bile, paticik kapsamında illegal sayılan bir şey midir? bunu da açıklığa kavuşturun. yalnız dikkat edin, ben ülkenin dış siyasetini, içeride tartışmaktan bahsediyorum; dışarıya taşıyıp, şikayetçi olmaktan değil. saçmalamayınız lütfen, karakedi'nin yaptığının pent'in yaptığından tek bir farkını göremiyorum, görenlere de şaşkınlıkla bakıyorum, zira aklını kullanan, mantığını çalıştıran hiçkimse farklı bir sonuca varamaz. ha olayla da bir o kadar alakasızım, pent'i de savunmam, karakedi'nin yaptığının doğruluğunu da savunmam. ancak her ikisinin de yaptığının tamamen aynı kefende incelenebileceğini söylüyorum. ha adalet olmalı mı paticik'te? bence şart değil, olmasa da olur; ülke değil burası, forum. ama adalet var denilip, eşitlik var denilip, böyle kıytırılması da hoş değil kanımca. zira tüm yöneticilerin(bu ülke yönetimi veya web sitesi yönetimi olabilir, farketmez) uyması gereken evrensel bir kural vardır: dürüst olmak. eğer bu ihlal ediliyorsa, incelenmelidir.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Üç t değil dört T Tanıtım, Tanınma, Tazminat ve Toprak... "Dört T" planına dayanak oluşturan Ermeni iddiaları ise şunlardır: 1. Türkler Ermenistan'ı işgal ederek Ermenilerin topraklarını ellerinden almışlardır. 2. Türkler 1877-78 savaşından itibaren Ermenileri sistemli olarak katliama tabi tutmuşlardır. 3. Türkler 1915 yılından itibaren Ermenileri planlı şekilde soykırıma tabi tutmuşlardır. 4. Talat Paşa'nın Ermenilerin soykırıma tabi tutulması konusunda gizli emirleri vardır. 5. Soykırımda hayatlarını kaybeden Ermenilerin sayısı 1.5 milyondur.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 @scremear: 2 milyona cıktı o sayı, zamanla artıyor, garip bir mantıkla çalışan enflasyona sahip. bunun dışında kimse sormuyor, yahu bu adamlar van adı verilen şehri kılıçtan gecirdi, bütün sehirde yaşayan insan bırakmadı, tek kurtulan bir avuc kişi başka şehirlere apor topar kacarken yollarda hayatını kaybetti... peah.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 @LiquiD Bakın bir ülkedeki iktidarda olan hükümete aşırı bir şekilde gerekli gereksiz eleştirmek başka birşeydir. Ülkenin maruz kaldığı tarih komisyonlarınca kanıtlanmış bir dış sorunu kendi lehimize tartışmak başka birşeydir. İkiside siyaset Ama fark şu. 1.sinde ülkedeki iktidara köstek olmak var Milli egemenliği dolaylı olsada hiçe saymak var. 2.sinde Türkiye nin maruz kaldığı haksız bir olayı savunmak var. işte fark burda.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 @konu baslıgı dısında garip seyler tartısanlar: konu başlıgına geri dönün.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 aquila cünki adamları dünya desteklerken senin ne askerini ne milletini nede devletini destekleyen bi allahın kulu yok. pazarlama.[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 burayı incelerseniz devletlerarşivinden alınmış ufak bir alıntı var.dahasını isteyene dosyalar dolusu ermeni katliam belgelerini gönderebilirim.adamlara arşivlerimizi açtık gelin ortak komisyon kuralım dedik hepsini reddettiler,diplomatik ilişki için mektup gönderdik olay çıkardılar bide sınırı açın diyolar ehehe[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: karakedi, 11 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: @scremear: 2 milyona cıktı o sayı, zamanla artıyor, garip bir mantıkla çalışan enflasyona sahip. bunun dışında kimse sormuyor, yahu bu adamlar van adı verilen şehri kılıçtan gecirdi, bütün sehirde yaşayan insan bırakmadı, tek kurtulan bir avuc kişi başka şehirlere apor topar kacarken yollarda hayatını kaybetti... peah. Abi Tarih Komisyonu kurulsun diyor türkiye ne ermenistan kabul ediyor nede avrupa ülkeleri Ama Avrupa ülkeleri tanımıyorda neyin peşindeler merak ediyorum. Ermenistan bugun kü toprağında bile olamazdı öyle bir devlet olmazdı ortada bizim barışçıl politikamız olmasaydı. Amerikalı bir tarihçinin -ismini unuttum-harika bir sözü var "Katillerin öldürülenden daha fazla öldüğü fazla olduğu tek soykırım"[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar