Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Nasıl duymadım bilmiyorum bu aralar corw manyaklıım depreşti gittim 3 filminde vcd sini aldım fln hernese, geziniyodum öyle ve voila: The Crow: Wicked Prayer Coming soon, to a screen near you, is the 4th film in the series of Crow films, "The Crow: Wicked Prayer". Directed by Lance Mungia (Six String Samurai), "Wicked Prayer" is in post-production and stars Edward Furlong, David Boreanaz, Tara Reid, Dennis Hopper, Macy Gray, and Danny Trejo. Script reviews and trailer previews are touting this to be a film to watch for, as not only does it promise to be a great film in its own right, but also one of the best in the series. david boreanaz kötü adam rölünde mmm :) süper olcak yeni bi film ii gelcek :) dehşetle bekliyorum[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kaming suun :)[signature][hline]Tabu seansı..Kelime İbik -Abi Horozlarda ne olur? -İbibik falan.. -"-ik"ini at..! -İBİB! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 begenilmiycektir büyük ihtimal[signature][hline] .: DeviantArt :. my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 afişi beğendim ama ilginç buldum hep gece geçerdi filmler.. 3 filmi de izledim favorim 2 dir. (city of angels) güzel seridir geçen gün aklıma gelmişti 4. film yapılacak mı diye netten bakacaktım unutmuştum hehe güzel süpriz oldu benim için gelse de izlesem.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Poster klasik Crow posteri. Neden beyenmedinki? Butun filmlerin hastasiyimdir ozellikle 3.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 yine birini öldürmesiniler çekerken?[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 O filmin laneti illaki olucak[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 abi bi tek 1 de ölmedi mi? ben Judgement olcak die biliodum 4. filmin adı işallah güzel bişi çıkar bakalım filmler hep gece geçiodu çünkü karanlık sinema (ya da ööle bişidi) dediğimiz tipten bi film bunnar "It can't rain all the time"[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ana crow kitapları ben bunnarı bilmiodum http://abahb.crowfans.com/Reviews/Novels/index.html[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama [Bu mesaj Bivrip tarafından 23 Ağustos 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 The Crow filmleri hakkında bilgiler: The Crow The Crow: City Of Angels The Crow: Salvation Wicked Prayer[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Cuce, 23 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki: Poster klasik Crow posteri. Neden beyenmedinki? beni diyorsan: said: arcane, 23 Ağustos 2004 00:10 tarihinde demiş ki: afişi beğendim[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ben lazarus olcak die biliodum filmin adını.adamda zenci kel ve rapçimi öyle bişey die okumuştum.resmini bile gördüm[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu arda david borenazı kötü adam rolünde görmeye alşık deelz ama hadfi bakalım:)[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 nası diiliz abi angelus olrak nası oynadıını gördük yane bence tam rolünü verdi angelus olrak bence Judgement daha güzel bi isim ama napalım artk[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Pardon ben afisi begenmedim diye okudum.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 en iyisi crow 1 işte ya. spawn havası hakim.. aynı filmi, todd mcfarlane yönetsin, david borenaz oynasın, yeniden çeksinler, tekrar izlerim :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ben 4. filmin adının Lazarus olcaını ve bu sefer bi hatun oynicanı biliodum. yane öle okumuştum bi kaç sene evvel..[signature][hline]Yine aşığım.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 David psikopat bi adamı oynarsa inşallah Angelus'u oynadığı gibi oynar. Bizde angelus zannedip seyrederiz ne güzel.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 geçen aklıma geldi, tekrar baktım netten. 19 temmuzda dvdsi cıkıyormuş, sinema gösterimi olmucak. imdb de biri "film kötü olmalı ki direk dvd den cıkardılar" tarzında bi yorum yapmış hak vermedim değil az da olsa. neyse bekleyip görcez bakalım yine de siparis ederim heralde. crow ismi yeter :) ayrıca lazarus önceleri crow temalı bir film olarak düşünülmüş, başrolde dmx olarak ayarlanmış(önceleri de eminem dedikoduları varmış, sizin duyduklarınız bunlar yane).Filmde dmx gangsta rap kurbanı olarak ölüp geri dirilcekmiş falan filan. ama yapımcı değişmiş film warnerbros a gitmiş, crowla da ilişiğini kesmişler filmin, film hakkında şu anda bilinen tek şey düşman 2 gangsa rapper savaşırken antik bi laneti ortaya cıkarıyor hede hödö, pek de umrumda değil :) gangsta rapper crow istemiyoruk zaten :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bide evet david piskopat çete lideri rolünde, piskopatlığa gelince, kendilerine mahşerin 4 atlısı diyorlar, bende pek sanmıyorum acıkcası ossuruktan teeyyare adamlar olacağını vardır bi numaları :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: arcane, 23 Ağustos 2004 00:10 tarihinde demiş ki: ...favorim 2 dir... ?!?! iggy pop mu hosuna gitti yoksa zenci adammi? nasil olur yani? birince film kadar guzel bir saheser varken nasil ikinci film favorin olur, kalp krizi geciriyorum burada suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 meraklandım şimdi[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar