Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Lan bu golden retrieverların günahı ne abuk subuk isimler koyuyonuz bizim komşunınkinin adıda Odi[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Bonecrusher, 06 July 2003 05:10 tarihinde demiş ki: Ayk adındaki 14 aylık Erkek Golden Retriever'ımıza layık dişi bir köpek arıyoruz. Dikkatinize. -Ankara Büyükşehir Belediyesi Lol ya Beşik kertmesi deseler daha iyi olurmuş 1 yaşındaki hayvana yazık daha dünyayı tanımadan :p tamam eiiek kadar oluyolar bi senede ama genede erken heh :) Buarada senin baban belediyedemi çalışıyo :p[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 vallahi eski postlarımada baktım neyse gerçekleşiyor ;) şirinmiş ancak bunlar 2-3 aylıkları daha şirin oluyor artık koyma sırası bize geliyor :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 oyoy yerim ben onu be çok tatlı harbiden :) çok şirin be ayay[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 2. basamak eğitimden geri aldık geçen gün. tüyleri traş edilmiş gibi olmuş. Çok ilginç. Tüyleri daha sararmış. Dün banyo yaptık. Bugün güzellik yarışması var. Aslında daha çok "friendship" gibi bişi. Friendship felan benim umrumda değil asosyal birisiyim zaten :) Ama yarışmada kesin bizimki kazancak.. Tabii babam götürürse.. Yoksa araba kullanmıyorum ki. NOT: Size yazın çektiğim resimleri koycaktım di mi? :-P Koyucağım gibi de gözükmüyor..[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 ayrıca "golden retrieverlar yalıyarak öldürür" diyorlar. tamamen doğru bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 yalıyarak zevkden mi öldürüyo anlamadım ;-)[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 abi saçmalamayın uçan kafa gömerim şaşı bak şaşır olursunuz.. bu köpeğin hiç bir saldırgan tarafı yok. çok sevgi gösteriyor herkese ve oyuncu bir köpek. bu yüzden habire yalıyor. insanlara saldırmaz, ama yalayarak öldürür. (o derece fazla yalıyor.) bu topici de mi kitletmeye çalışıyorsunuz anlamadım.[hline]oh my god! he's whacked! i vote we frag this commander. give me something to shoot. i love the smell of napalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 2 dakka sus be bonkıraşır mısın her ne haltsan! -peki abi[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 valla resımlerı goremıyorum[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 resimler imha olmuştur şimdiye[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 goremıycez sımdı ah be[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 2. sayfada var.. çok büyüdü tabii şimdi.. en yakın zamanda yazın çektirdiğimiz resimleri scanletçek koycam siteye..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 December 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 üstteki resimlerin (daha doğrusu çarpılar) olduğu mesajlarım silinse çok sevincem. Bi de bu topic pet bölümüne gitsin, o zamanlar yoktu pati bölümü. homestead ile kolayweb, uyuzluk edip accountu kapattılar, kolayweb de sanıyorum bedava alan vermeyi bıraktı. aslında en kolayı paticiğe yollamak. Ama yollayamıyorum resimleri oraya, nedense hata veriyor ve X çıkıyor. Eh photobucket'ın kapancağını sanmam. En fazla bandwith der, birkaç gün resimleri göstermez, o kadar.. yeni baştan koyuyorum buraya, yeni resimler de dahil, buyrun alın bakın..[signature][hline]iyi kötü çirkin[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Temmuz 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bunu pati pet e taşısak artık :)[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 resimlerde ilk görünce küçük sandım, biriyle kıyaslayınca büyükmüş dedim eheh.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Süper bi köpek abi bu Hiperaktif böle yerinde duramıyo yorulana kadar ama yorulunca bidaha yerinden kalkmıyo lol acayip bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sondan 2. ve 3. resimler benim usta fotoğrafçılığımın eseri :-P kendisi çok yalak bir köpektir euheh. ben bukadar çok yalayan bir köpek daha görmedim. otururken gelip pantalonunuzu çorabınızı filan yalıyor yani okadar euhe ayrıca odada dururken bir anda içerden ayakkabı kapıp önünüzde yediği de oluyor euhehe [Bu mesaj Raid3r tarafından 22 Temmuz 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Arkadaşım bari link versen bu ne köpeğin bademciği 200 piksel kaplıyor bunalıma girdim buraya biraz küçültün koyun bari[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ahh niye att1m ben köpeklerimin resimlerini yaa öff salak kafam getiriyorum en yak1n zamanda 1si çok sirin ve tombul bir Alman kurdudur;Body 2.si bu bence Body den daha uslu ve daha sisman bir Rotvailer; Mary bekleyin geliyolar postu alt üst etçekler eger bi önceki çektigim kadar iyi c1karlarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 resimler açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: BOccOB, 22 Temmuz 2004 21:58 tarihinde demiş ki: ayzınavır Bizimkinin adı da Niksın.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 09 Haziran 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bu resimleri açamıyorum bir bilen anlayan yok mu?????????? yardım edin............ bende görmek istiyorum bu güzellikleri......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 resimlerin aslı sanıyorum bonecrusher'da bulunuyor. belki pati albümünede koymuştur fakat o da kapalı. özel mesaj atmayı deneyiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çok sağol....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar