Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekxi.com davetiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
80630 istiyorum ben. ekxi bayık arkadaslar. 1 haftadır falan ordayım her gece birileriyle kavga ediyorum. boL miktarda klavye delikanlısı var orda.[signature][hline]Düm teka düm tek
Mesaj tarihi:
evet o tipler çok biri konu açmış kimler hiphopçu bakalım?? diye bende Hip hoppa oley laylay yazdım sus lan seni karı kız önünde döverim yazmış banlandı sonra :)[signature][hline]Minus'tu...
Mesaj tarihi:
ya bi kız arkadasın actıgı konu vardı Absolut sevenler buraya diye.. her gece deli muhabbet yapardık orda. ve o baslık altında banlattıgım adamın sayısını ben bile unuttum. en sonunda yoneticiden ozel mesaj geldi. biraz daha sakin olun sayenizde cok uye kaybetmeye basladık dedi. sanki suc bizdeymiş gibi :p[signature][hline]Düm teka düm tek
Mesaj tarihi:
valla uzun zaman oldu ben üye olalı hiç hatırlamıyorum ama maildan bi link veriyordu ordan üye oluyorduk diye hatırlıyorum sonra maila bi onay linki geliyor ona tıklıyorsun üye oluyosun falan fistan...[signature][hline]Minus'tu...
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 29 Mayıs 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
her türlü arkadaşlık şeysinde bulunmalıyım!

said:
toggie, 29 Mayıs 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
80630 istiyorum ben.

[email protected] alın ekletin davet yollayın vs vs[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
euhueh bunlari her ekledigi kisiden 50 mani mi ne kaaniyor deli para kirdi burda :P[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
ehehe valla asıl amaç paylaşmaktı ama itiraf ediyim 3 mani vardı kızlar mesaj atıodu cevap atamıodum o nedenlede biraz invite isteği doğudu içimde :)[signature][hline]Minus'tu...
  • Yeni Oluştur...