Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivrisinek Öldürme Taktikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eee yaz geldi artık küçük şerefsizler başladı icraatlarına. Onlara bunu ödetmeliyiz!

1)Flamethrower

Bir adet deodorant ve bir adet çakmak alınır. Çakmak önde deodorant arkada olmak üzere çakmak yakılır,sivrisineğin üzerine sıkılır. Kısa aralıklarla fıs-fıs-fıs diye sıkmaya dikkat edin ki yavaş yavaş ölsün,bi anda yanmasın.

2)Bayılta bayılta gebertme
Sivrisinek Şeffaf herhangi bir kabın içine hapsedilir. Bu kap deli gibi sallanmaya başlanır. Arada bi durup bakılır. Sallama işlemi sivrisinek ölene kadar devam eder.

3)Bacak Omuza

Sivrisinek titizce yakalandıktan sonra cımbız gibi gereçler yardımıyıla kanatları bacaklarına yapıştırılır. Sonra kendi haline bırakılır

4)Felç etme
Küçük canavar yine itinayla yakalanır. Önce kanatları sonra bacakları koparılır. Bu durumda sivrisinek bir süre sonra ölecektir fakat ölene kadar hayatının son zamanlarını hiçbi uzuvu olmayan gövdeli bi mahlukat olarak geçirecektir.

5)Yapıştırma
Büyükçe bir kaşığa alınan reçel,bal vb duvarda duran sivrisineğin üzerine şlop diye yapıştırılır. Hayvanın yersiz çabaları izlenir.

Sizinde teknikleriniz varsa paylaşın efem :)[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home
In Flames We Trust!
Mesaj tarihi:
biz elimizi kafes yapardık kapatırdık yakalarsak eğer salladır elimizi sonra açardık elimizi aehuae sinek havada zigzag fln cizerek giderdi aeuauh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
Ben tokat patlatıyorum gordugum sivrisinege direk yere yapışıp en az 5dk paralize oluyorlar. Bayılıyolar gibi bişey[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
önce deodorant tarzı bişiyle etkisiz hale getirmek ardından üstüne tükürmek ve son olarakta yaktığımız bi adet sigaranın küllerini üstüne döküp,sigara bitince üstüne "cıs" diye bastırmak

Allam gece gece çok mu azıttım ne[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk, 09 Haziran 2005 02:44 tarihinde demiş ki:
Ben tokat patlatıyorum gordugum sivrisinege direk yere yapışıp en az 5dk paralize oluyorlar. Bayılıyolar gibi bişey

sie... Wrestlingin kaç nası vuruon lan?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
yumruk deıl en iisi tokat cıddı dıyorum. Yere yapısıp kalıolar bi sure olmuolar ama. Sora gereklı ıslem yapılıo ztn.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Büyükçe bir gazete kağıdı alınır hızlıca duvarda duran sivrisneğe yapıştırılır ardındanda duvarda çıkan kırmızı kana bakarak kan davası sonlandırılır...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
en güzeli sivrisinek yokmuş gibi davrancan ugraşmıcan onla sonra canı sıkılıp kendi uçar gider zaten pencereden dışarı[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Mesaj tarihi:
Üzüldüm simdi hayvanlar icin ne sadist zevkelrimiz varmiş :/ neyseki sinir sistemlerinden dolayi fazla bisey hisetmiyolar

ama ben yakmayi tercih ediyorum :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Ben öldürmem,uykusu kaçmış heralde diyorum.Beraber sabahlıyoruz,muhabbet falan dönüyo vız vız da vız vız.
Bi de çeneleri öyle bi düşük ki.Dedikodu yapıyoruz.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mesaj tarihi:
gece dort bucuk oldu hala uyuyamadım.. bunların büyükleri akıllı falan mı oluyor ortalıkda gözükmüyor birden bacağım üstünde yakalıyorum ani hareket edince kaçmıyor aksine üstüme doğru saldırıyor, evde oradan oraya koşmaktan yoruldum :/ nasıl bulucam ben bunu da öldürücem off ya[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
bu teknikler yakalama tekniği degilki işkence tekniği yakalama teknikleri falan geliştirilmesi gerek bu sinekler için.[signature][hline]S.E.N.
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 09 Haziran 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
dişe diş! kana kan!
işte intikam!

o zaman o bizi ısırmadan biz onu ısıralım birazda o kaşınsın[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Mesaj tarihi:
dölle bu meymenetsiz varlıklar duvara yapıştırılır[signature][hline]rocky ile çığlık'ın oolu olrsa adı ne olur

BİÇER DÖWER nie derseniz rocky döwer çığlık biçer. euheuhueheuheu
  • Yeni Oluştur...