Sensible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Eee yaz geldi artık küçük şerefsizler başladı icraatlarına. Onlara bunu ödetmeliyiz! 1)Flamethrower Bir adet deodorant ve bir adet çakmak alınır. Çakmak önde deodorant arkada olmak üzere çakmak yakılır,sivrisineğin üzerine sıkılır. Kısa aralıklarla fıs-fıs-fıs diye sıkmaya dikkat edin ki yavaş yavaş ölsün,bi anda yanmasın. 2)Bayılta bayılta gebertme Sivrisinek Şeffaf herhangi bir kabın içine hapsedilir. Bu kap deli gibi sallanmaya başlanır. Arada bi durup bakılır. Sallama işlemi sivrisinek ölene kadar devam eder. 3)Bacak Omuza Sivrisinek titizce yakalandıktan sonra cımbız gibi gereçler yardımıyıla kanatları bacaklarına yapıştırılır. Sonra kendi haline bırakılır 4)Felç etme Küçük canavar yine itinayla yakalanır. Önce kanatları sonra bacakları koparılır. Bu durumda sivrisinek bir süre sonra ölecektir fakat ölene kadar hayatının son zamanlarını hiçbi uzuvu olmayan gövdeli bi mahlukat olarak geçirecektir. 5)Yapıştırma Büyükçe bir kaşığa alınan reçel,bal vb duvarda duran sivrisineğin üzerine şlop diye yapıştırılır. Hayvanın yersiz çabaları izlenir. Sizinde teknikleriniz varsa paylaşın efem :)[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust!
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gazate rulo haline getirilir üzerine vurulur[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 öldürmeyin ya sivrisinekte bi insan sonucta :/[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 böcek ve sinek öldürücü ilaçlar bazen işe yaramıyor ciddi ciddi. böceklere o kadar sıkıyorum ölmüyor, en iyisi terlik :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:265/melancholy/depression)|
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 flametrower cok tuttum ama[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 biz elimizi kafes yapardık kapatırdık yakalarsak eğer salladır elimizi sonra açardık elimizi aehuae sinek havada zigzag fln cizerek giderdi aeuauh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bal arısının gövde ek yerine makara ipini bağlardım uçurtma misali gezdirirdim. hey hey..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla ben öldürmüyorum artık sivrisineklere.. onun yerine işkence çektiriyorum. intikam intikam diye bağırıyorum o sırada...
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben tokat patlatıyorum gordugum sivrisinege direk yere yapışıp en az 5dk paralize oluyorlar. Bayılıyolar gibi bişey[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
trapt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 önce deodorant tarzı bişiyle etkisiz hale getirmek ardından üstüne tükürmek ve son olarakta yaktığımız bi adet sigaranın küllerini üstüne döküp,sigara bitince üstüne "cıs" diye bastırmak Allam gece gece çok mu azıttım ne[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: BlaCk, 09 Haziran 2005 02:44 tarihinde demiş ki: Ben tokat patlatıyorum gordugum sivrisinege direk yere yapışıp en az 5dk paralize oluyorlar. Bayılıyolar gibi bişey sie... Wrestlingin kaç nası vuruon lan?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 komikmis :)[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bizm bir arkadaş yanımda yumrukla öldürdü sivrisineği van damme tribi yaptı[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yumruk deıl en iisi tokat cıddı dıyorum. Yere yapısıp kalıolar bi sure olmuolar ama. Sora gereklı ıslem yapılıo ztn.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Büyükçe bir gazete kağıdı alınır hızlıca duvarda duran sivrisneğe yapıştırılır ardındanda duvarda çıkan kırmızı kana bakarak kan davası sonlandırılır...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
magecy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 en güzeli sivrisinek yokmuş gibi davrancan ugraşmıcan onla sonra canı sıkılıp kendi uçar gider zaten pencereden dışarı[signature][hline]Image is everything, so play with it.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 deodorant ile kanatları yanıyo ilk hehe. baseball sopası diyim ben de. ama aşırı zor söliim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Üzüldüm simdi hayvanlar icin ne sadist zevkelrimiz varmiş :/ neyseki sinir sistemlerinden dolayi fazla bisey hisetmiyolar ama ben yakmayi tercih ediyorum :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben öldürmem,uykusu kaçmış heralde diyorum.Beraber sabahlıyoruz,muhabbet falan dönüyo vız vız da vız vız. Bi de çeneleri öyle bi düşük ki.Dedikodu yapıyoruz.[signature][hline]Still Goin' Wild !
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gece dort bucuk oldu hala uyuyamadım.. bunların büyükleri akıllı falan mı oluyor ortalıkda gözükmüyor birden bacağım üstünde yakalıyorum ani hareket edince kaçmıyor aksine üstüme doğru saldırıyor, evde oradan oraya koşmaktan yoruldum :/ nasıl bulucam ben bunu da öldürücem off ya[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
keyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu teknikler yakalama tekniği degilki işkence tekniği yakalama teknikleri falan geliştirilmesi gerek bu sinekler için.[signature][hline]S.E.N.
magecy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Bonecrusher, 09 Haziran 2005 03:21 tarihinde demiş ki: dişe diş! kana kan! işte intikam! o zaman o bizi ısırmadan biz onu ısıralım birazda o kaşınsın[signature][hline]Image is everything, so play with it.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yumruk atıyorum ölüyor , vallaha...mum söndürdüm geçende yumruğumla...[signature][hline]chuck!
Dewil Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 dölle bu meymenetsiz varlıklar duvara yapıştırılır[signature][hline]rocky ile çığlık'ın oolu olrsa adı ne olur BİÇER DÖWER nie derseniz rocky döwer çığlık biçer. euheuhueheuheu
Öne çıkan mesajlar