Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Devhochi : Chaos of Warriors savaşçıların kaosu olur Devhochi: Warriors of Kaos , kaosun savaşçıları olur Erutan : city of heroes Erutan : okusana bi... Devhochi : her iddiasına girerim Devhochi : Kahramanlar Şehri Erutan : kahramanların şehrimi diye okuyorsun? Devhochi : hyr Devhochi : Kahramanlar Şehri Hangimiz doğru söylüyor sizce ?[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space [Bu mesaj Dev tarafından 10 Haziran 2005 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dev tarafından 10 Haziran 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ingilizcen dumur sus bari ya...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eru dur sen bak haksız çıkacan...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kayramanmaraş [Bu mesaj sheref tarafından 10 Haziran 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bi bilen baksın konuya da...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 OLM Gelmişsin Warrior of chaos a Kaosun savaşcıları diyosun kaosun savaşcıları = Chaos of warriors[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 "of" kesinlikle sahiplik eki getirir diye biliyorum bence Kahramanların Şehri[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kahramanlar ?ehri do?ru. kullan?ma göre de?i?ir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kapak olsun sana zaguna'nın cevabı oh işte daha bak kaç kişi daha aynısını dicek[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 warriors of chaos: kaosun savaşçıları city of heroes: kahramanlar şehri[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum [Bu mesaj ucanadam tarafından 10 Haziran 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Erutan, 10 Haziran 2005 18:59 tarihinde demiş ki: kaosun savaşcıları = Chaos of warriors Öeehh...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eveeet 4'e 1[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 city of angels: melekler şehri de olur meleklerin şehri de olur. zaten çok yakın anlamlardadır türkçede bu ikisi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Erutan, 10 Haziran 2005 18:59 tarihinde demis¸ ki: OLM Gelmis¸sin Warrior of chaos a Kaosun savas¸cıları diyosun kaosun savas¸cıları = Chaos of warriors chaos of warriors = sava?ç?lar?n kaosu kaosun sava?ç?lar? = warriors of chaos edit: sava?ç?lar?n'dan sonra kaosu koymay? unutmu?um:D [signature][hline]"Bir s¸eyler ters gitti..." In Rock We Trust [Bu mesaj nileppezdel tarafından 10 Haziran 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sdfsdf kes lan :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 melekler şehri ve şehrin melekleri yakın anlamlı mı şimdi?? yapmayın gözünüzü seveyim *!gözünü sever*[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: ucanadam, 10 Haziran 2005 19:01 tarihinde demiş ki: warriors of chaos: kaosun savaşçıları city of heroes: kahramanlar şehri yep[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 City of Heroes: Kahramanlar Şehri. Heroes' City: Kahramanların Şehri olur.[signature][hline]"Vanities in extreme formations ride into tomorrow's rigid great face The Machinery outlives the futile scripts of our dying jester race..." In Flames - The Jester Race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 *!Sağ elini yuvarlak yapar aslan ağazı patlacakmış gibi ve sol eli yassı şekilde yuvarlağa indirir...* *!ŞAAAK*[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 muhahha çok iyi indirdin hareketi. :lol:[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sds lol[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 warriors of chaos: kaosun savaşçıları city of heroes: kahramanların şehri[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: sheref, 10 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki: melekler şehri ve şehrin melekleri yakın anlamlı mı şimdi?? yapmayın gözünüzü seveyim *!gözünü sever* melekler şehri ile meleklerin şehri nin yakın anlamlı olduğu söylenmişti...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kahramanların şehri diyede olur KAhramanlar şehri diyede ama bence kagramanların şehri daha mantıklı ama mesela city of angels = melekler şehri diye çevrilmiş...hmm...yok yok ingilizce fln bos işler :hmm:[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Jester, 10 Haziran 2005 19:05 tarihinde demiş ki: City of Heroes: Kahramanlar Şehri. Heroes' City: Kahramanların Şehri olur. Doğrusu bu olcak işte :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar