Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serhat gitti ;(


Fistan

Öne çıkan mesajlar

tuncayın avrupada bişi yapma şansı yoktu serhatın vardı..serhata avrupada başarılar umarım büyük hedeflere ulaşır...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir çok Fenerbahçeli Serhat'ın takımda kalmasını isterdi, süper bir futbolcu olmasada Fener'e yakışıyordu Serhat. Bir de uzun zamandır takımda olan bir isim olması ve hırsı onun taraftar açısından sevilmesine sebeb oluyordu.

Ancak, Fenerbahçe'nin mevcut kadrosunda kimse "ilk onbir garantisi" isteyemez. Çalışır formayı alabilirse alır. Rest çekerse de resti görülür ve gider bu kadar basit.[signature][hline]rtc
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gözüm yaşlandı okuduğumda haberi Fenerbahçedeki en sevdiğim oyuncuydu ... unutulmucak ..

SER-HAT A-KIN LAYLALA LAY LALA LAYLAY LAYLALAYLAYLAYLAYLAYLAYL LAALAY SERHAT AKIIN[signature][hline]Anubis
Andoria UO Shard

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Rewendor söylediklerine katılmıyorum.Serhat ne karaktersiz ne de çirkef bi oyuncuydu.Sadece galatasaray maçlarında galatasaraya çok çektirdiği için böyle bi imaj verilmeye çalışıldı.aslında serhat çok efendi ve duygusal bi oyuncudur.

@Lucas senin söylediklerinede katılmıyorum.Gol vuruşu yapamadığına eminmisin? Türkiyede dar açıdan en iyi vuruşları yapabilen oyuncu Serhat'tı.Son sezonda Daum'un gazabına ugradı zaten az maç oynaması nedeniyle tecrübe eksikliği oluştu.Girdiği maçlarda maç eksiği yüzünden bir kaç gol kaçırmış olabilir ama bu Serhat'ın gol vuruşu yapamadıgını göstermez.Boş yere koşuyor dediğinede katılmıyorum.Serhat hangi maçta oynarsa oynasın rakibin sol tarafını darmadağın ediyordu bu deparlarıyla...[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 10 Haziran 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
@Rewendor söylediklerine katılmıyorum.Serhat ne karaktersiz ne de çirkef bi oyuncuydu.Sadece galatasaray maçlarında galatasaraya çok çektirdiği için böyle bi imaj verilmeye çalışıldı.aslında serhat çok efendi ve duygusal bi oyuncudur.


Serhat her maç rakibine kart göstertmeye çalışan, hakem bakmazken yapacağını yapıp rakibi tahrik edip duran, sonra da pişkin pişkin medyada açıklamalar yapan bir oyuncuydu. GS maçlarında değil hep böyleydi. Ha, şimdi düzelmiş midir bilemem, uzun süredir sahada göremedik pek çünkü Daum sağolsun. Gerçek hayatta da böyle midir onu da bilemem ama bir futbolcu olarak son derece çirkef ve karaktersiz bir oyuncu serhat bence. Ha, şu özelliklerini de biraz düzeltse zaten değerini kat kat arttıracak, yoksa yetenekten dolayı bir sorunu yok.

Ha, bir de evet Serhat gol vuruşlarında etkisiz gözüküyor çünkü çok maç eksiği var. Ayrıca sağ kanat oyuncusu değil serhat, orada oynatmak zaten hata.. Forvet oynatılmalı, tam bir yırtıcı forvet özelliği var kendisinde zaten.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lucas hangi serhati izledin bilmiyorum ama bi nihat bi serhat yani gol vurusu deyince akla gelen turk olarak.
ki ayriyetten hakan sukurden sonra en iyi santraforda serhattir.(nihati santrafor olarak degil forvet olarak dusundugum icin)
rewendor, bencede yaniliyorsun, o solediklerinin hic birini serhat yapmadi su ana kadar, sadece "10 istediler zaman yetmedi" dedigi icin bunlari dusunduysen bilemiyecem :p neyse saka bi yana uzatmayalim cunku gercekten haksizsin :)
bi de rakibinin sari veya kirmizi gormesini istemekten dogal ne var onu anlamadim, bir fb maci oncesi fbden 3 kisi kirmizi gorecek deseler gobek atarsin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe ye futbolcu olarak yakışan, kişilik olarak eksikleri bulunan, ancak yüreğiyle oynayan az futbolculardan biriydi.

Benim hayalim her zaman kalede volkan, ileri ikilide tuncay serhat
orta sahada aurello -emre-yıldıray
kanatlarada iki yabancı
defasın ortasınada iki yabancı olmasından yana idi.

Bu gelişmelerin olmaması aslında fenerbahçenin geleceği hakkında olumlu gözle bakmamı engellilyor.
Serhat en güzelini yaptı ancak keşke fenerbahçe bu futbolcuyu para kazanarak satsaydı kötü oldu böyle gitmesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...