Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Anderlecht ile 3 yıllığına anlaşmış. Çok sevdiğim bi oyuncuydu çok üzüldüm.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 daum kalınca, gitmek istedi haliyle. senede 2 maç yapmaktan sıkılmıştır ( gs maçlarına cıkıyor sadece benım bıldıgım)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tuncayın avrupada bişi yapma şansı yoktu serhatın vardı..serhata avrupada başarılar umarım büyük hedeflere ulaşır...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 btn camiya hayırlı ugurlu olsun ne yapalim. serhatı çok seviyodum fb böle bi oyuncu kaybetti ama daha iyi bi futbolcu alacaktır..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hem takım hem kendisi hem de türk futbolu için olumlu oldu, başarılı olur umarım.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kaliteli bi adam ayrıldı febeden. bu arada şu an avrıpada iyi iş yapabilecek bikaç futbolcunun arasında yer alıyor bence tancay[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kız arkadaşını görüyoduk maçlarda, artık onuda göremiycez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bir çok Fenerbahçeli Serhat'ın takımda kalmasını isterdi, süper bir futbolcu olmasada Fener'e yakışıyordu Serhat. Bir de uzun zamandır takımda olan bir isim olması ve hırsı onun taraftar açısından sevilmesine sebeb oluyordu. Ancak, Fenerbahçe'nin mevcut kadrosunda kimse "ilk onbir garantisi" isteyemez. Çalışır formayı alabilirse alır. Rest çekerse de resti görülür ve gider bu kadar basit.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hem serhat adına hem gs adına sevindim. futbolcu öğütücü boşuna demiyoz fb'ye. şu adamı nası kullanamazsın ya...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kadıköy'ün boğası gitti ya ;([signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 son haftalarda anelkanın sakatlığı yüzünden oynadığı maçlarda manyak oynamıştı.. yani çok beğenmiştim ondan önce gitse üzülmezdim ama şimdi üzüldüm[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bende üzüldüm, Futbol kariyerinde basarılar dilerim serhata.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bi gs'lı olarak sevindim iyi olmuş.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 adam bi gs maçlarında oynuodu ondada hayatında oynamadıgı kadar iyi oynuodu.işimize geldi :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Gözüm yaşlandı okuduğumda haberi Fenerbahçedeki en sevdiğim oyuncuydu ... unutulmucak .. SER-HAT A-KIN LAYLALA LAY LALA LAYLAY LAYLALAYLAYLAYLAYLAYLAYL LAALAY SERHAT AKIIN[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yeteneği zaten avrupada oynamaya yeterdi... Ama oynatılmayarek boş yere harcanıyordu. Umarım avrupada biraz olgunlaşır da karaktersiz ve çirkef tavrını da atar üstünden, o zaman büyük bir isim daha kazanır Türk futbolu.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çokda güzel olmuş kurtulduk,bir fb'li olarak en sevmediğim adamdı,bir forvet düşününki gol vuruşu yapamasın? boş beleş koşuyordu (BENİM GÖRÜŞÜM) fazlacada egoist'ti , iyi iyi çok güzel oldu.[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 @Rewendor söylediklerine katılmıyorum.Serhat ne karaktersiz ne de çirkef bi oyuncuydu.Sadece galatasaray maçlarında galatasaraya çok çektirdiği için böyle bi imaj verilmeye çalışıldı.aslında serhat çok efendi ve duygusal bi oyuncudur. @Lucas senin söylediklerinede katılmıyorum.Gol vuruşu yapamadığına eminmisin? Türkiyede dar açıdan en iyi vuruşları yapabilen oyuncu Serhat'tı.Son sezonda Daum'un gazabına ugradı zaten az maç oynaması nedeniyle tecrübe eksikliği oluştu.Girdiği maçlarda maç eksiği yüzünden bir kaç gol kaçırmış olabilir ama bu Serhat'ın gol vuruşu yapamadıgını göstermez.Boş yere koşuyor dediğinede katılmıyorum.Serhat hangi maçta oynarsa oynasın rakibin sol tarafını darmadağın ediyordu bu deparlarıyla...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yok sadece bu sezon değil geldiğinden beri beğenmiyorum ben bu adamı :) ( ilk geldiğinden beri alışamadım )[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Fistan, 10 Haziran 2005 17:51 tarihinde demiş ki: @Rewendor söylediklerine katılmıyorum.Serhat ne karaktersiz ne de çirkef bi oyuncuydu.Sadece galatasaray maçlarında galatasaraya çok çektirdiği için böyle bi imaj verilmeye çalışıldı.aslında serhat çok efendi ve duygusal bi oyuncudur. Serhat her maç rakibine kart göstertmeye çalışan, hakem bakmazken yapacağını yapıp rakibi tahrik edip duran, sonra da pişkin pişkin medyada açıklamalar yapan bir oyuncuydu. GS maçlarında değil hep böyleydi. Ha, şimdi düzelmiş midir bilemem, uzun süredir sahada göremedik pek çünkü Daum sağolsun. Gerçek hayatta da böyle midir onu da bilemem ama bir futbolcu olarak son derece çirkef ve karaktersiz bir oyuncu serhat bence. Ha, şu özelliklerini de biraz düzeltse zaten değerini kat kat arttıracak, yoksa yetenekten dolayı bir sorunu yok. Ha, bir de evet Serhat gol vuruşlarında etkisiz gözüküyor çünkü çok maç eksiği var. Ayrıca sağ kanat oyuncusu değil serhat, orada oynatmak zaten hata.. Forvet oynatılmalı, tam bir yırtıcı forvet özelliği var kendisinde zaten.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lucas hangi serhati izledin bilmiyorum ama bi nihat bi serhat yani gol vurusu deyince akla gelen turk olarak. ki ayriyetten hakan sukurden sonra en iyi santraforda serhattir.(nihati santrafor olarak degil forvet olarak dusundugum icin) rewendor, bencede yaniliyorsun, o solediklerinin hic birini serhat yapmadi su ana kadar, sadece "10 istediler zaman yetmedi" dedigi icin bunlari dusunduysen bilemiyecem :p neyse saka bi yana uzatmayalim cunku gercekten haksizsin :) bi de rakibinin sari veya kirmizi gormesini istemekten dogal ne var onu anlamadim, bir fb maci oncesi fbden 3 kisi kirmizi gorecek deseler gobek atarsin.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 :( Gitti ya çok üzüldüm Serhat'ın gitmesine :([signature][hline]Serhat Akın, 06 Kasım 2002 tarihinde malum maçtan soraki röportajında demiş ki: Taraftar 5 istedi 6 attık, 10 istediler zaman yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sthilaryon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Fenerbahçe ye futbolcu olarak yakışan, kişilik olarak eksikleri bulunan, ancak yüreğiyle oynayan az futbolculardan biriydi. Benim hayalim her zaman kalede volkan, ileri ikilide tuncay serhat orta sahada aurello -emre-yıldıray kanatlarada iki yabancı defasın ortasınada iki yabancı olmasından yana idi. Bu gelişmelerin olmaması aslında fenerbahçenin geleceği hakkında olumlu gözle bakmamı engellilyor. Serhat en güzelini yaptı ancak keşke fenerbahçe bu futbolcuyu para kazanarak satsaydı kötü oldu böyle gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar