ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaşlar bazı kelimeleri mantıgımca çözüyorum fakat sizden ricam bana bazı kelimeleri anlatmanız mesela gank farm bunları mantıgımca çözüyorum ne anlama geldiğimi ama bana bütün bildiğiniz terimleri yazarsanız hem ben hemde başkaları yararlanır[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 WoW'un kitapçığını oku yazması lazım.[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o anlamda değil yaw... hanş kendi aramızda olan kelşmeleri soruorum.. pfff[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 E tamam işte. WoW'un kitapçığına bakmadım gerçi ama Daoc'un kitapçığında yazıyodu. Onda da yazmadı lazım.[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 PAHUHAEUAHEAHEHAEAHE bir grup yaratık düşün, XP için o grup yaratıkları sürekli kesersin işte ona Mob farm diyenler var ya da grind diyenler var. Başka bir şekilde item farm yapalirsin bir itemın hangi moblardan çıktığına bakıp sürekli onları öldürürsün itemın düşmesini beklersin :D Gan olayıda bildiğm kadarıyla sen tek başına takılırken 2875 tane adamın gelip sana tecavüz etmesi diyebilirsin. Genelde Burning LEgion serverında honor systemden sonra hordların başına daha fazla gelen şey.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaşım WTS WTB Omg LFG LFG gibi terimleri mi kastediyorsun ?[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 "aamet memet, gelin farm edecez" belli bir item için, belli bir alandaki mobları sürekli bir şekilde kesmektir. para için de farm yapılır. "hay annesiz hordelar, gene zerglendik ya ühü" 3 kişilik grubunuz 9 kişilik rakip grubun katliamına uğradığında uygun düşecek cümledir. "ya ipna herif, gene gankledi böhüe" siz bir mobla uğraşırken, arkadan gelip biri dalarsa söyleyenebilitesi olan cümle. ööle.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 saolun bilgiler için aslında her türlü terime açıgım WTB WTS :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 wtb=wanttobuy (ne bulursam alırım babey) wts=wanttosell(malların iyi burdaaa ) :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 grind xp için kesmek. farm , para veya bir item için aynı türden yaratıkları kesmek. diye biliyorum ben WTS = want to sell WTB = want to buy LFG = looking for a group LFM = looking for members FFS = for fuck's sake Leeroy = Şuursuzca saldırmak , dikkat etmemek. Ninja = Her iteme zar atmak ( ihtiyacı olsun olmasın ) LOL = Laughing out loud ROFL = rolling on the floor laughing ROFLMAO = rolling on the floor laughing my ass off Gank = Beklenmedik bir şekilde saldırılmak / saldırmak. Southshore-Tarren Mill = karambol.[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gank benim bildiğim "beklenmedik bir şekilde saldırılmak" değildi. birilerinin sana gurup halinde saldırması gibi birşeydi. 1v5 durumlarında "ganklendim" diyebiliyorsun. ya da değildi bilemiyorum. gidip uyuyum ben en iyisi.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hmm doğru hatırlıyormuşum demek ki. ancak efsuncu = enchanter değil miydi? mage'in büyücü olmazı lazımdı.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yok sayıca üstün düşman tarafıından zıbartılmak zerg oluyo.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ortam iyicene karıştı :D terimler birbirine girdi :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 FFS = Fucking Fools demek değil mi? Gank ile Gang aynı şey değil , gang = çete demek , gank = biren fazla düşman tarafından öldürülmek. Zerg = Çok fazla sayıda oyuncunun bir yere saldırması/orayı basması. WTB(Want to buy) = Satın almak istiyorum WTS(Want to sell) = Satmak istiyorum WTT(Want to trade) = Değiş tokuş yapmak istiyorum Suck = Berbat demek Imba(Imbalanced) = Dengesiz veya güçlü demek OMW(On my way) = oraya doğru geliyorum demek LFG(Looking for group) = Grup bakıyorum demek LFM(Looking for man) = Adam arıyorum demek Bugger = Adi , alçak , şerefsiz demek Ninja loot = Arkadaşın anlattığı gibi ; mesela Instance veya grupta iken epic item düşer birisi need çeker herkes pass ler bi başkası adilik yapıp roller kazanır , alır - gruptan cıkar veya raid lerde yine sağlam bi eşya düşerse ki bu genelde epic olur o kişi loot lar itemı ve direk gruptan çıkar =) , tavsiye edilen bi yöntem değildir , bir daha hiç grup bulamama şansınız çok yüksek. Şimdiye kadar hatırladıklarım bunlar.[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... [Bu mesaj Arloth tarafından 10 Haziran 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 GG yi bilsen yeter aslinda wow oynayanlarin cogu blizzard oyunlarindan ( warcraft serileri - starcraft) geldigi icin cogu seyde GG kullaniyorlar zaten pwned , owned falan yok burda direk CiCi diyip geçiyolar her şeye öldürünce , pvp / raid , item kazaninca , para kazaninca vesaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 fucking idiots = Bu terim Bg de takım taktiklerine uymayan sevgili takım arkadaslarınızı motive etmek icin kullanılır turkmusun? = Bu terim ise Sw katedralde masanın uzerine cikip ciplak dans eden nightelf arkadasimiza ya da kalabalık ortamlarda yell den turku cigiran dostlarimiza soylenen sevgi dolu bir sozdur[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Zf = Zul'Farrak SM = Scarlet Monastery DM = Dire Maul MC = Molten Core BRD = Blackrock Depths Scholo = Scholomance Strat = Stratholme ST = The temple of Atal'Hakkar if = ironforge sw = stormwind Ss = Southshore [signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. [Bu mesaj Virus tarafından 10 Haziran 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Virus tarafından 10 Haziran 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 düşük leveller için DM , deadmines anlamına da gelmektedir.[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Horde da aynı şey pek geçerli değil head RFC= Ragefirechasm (horde için) FFA= Free for all birde item yada görev chat penceresine yazmak için (üstüne tıklandığında özzellikleri görülecek şekilde) yazı yazarken item yada görevin üstüne shift+left clik[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 FFS = For Fuck's Sake bildiğim kadarıyla. Fucking Fools'u ilk defa duydum :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: BonePART, 10 Haziran 2005 14:02 tarihinde demiş ki: gank gangden geliyo zaten zerg kalabalık olarak doslasmak demek gank gangden çok gangbangden (ciddiyim) geliyor, ne olduğunu bilen bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 FFS=For Fuck's Sake STFU=shut the fuck up neyse bunlar wow kısaltmaları değil :) Org=orgrimmar UC=undercity TB=thunder bluff SW=Stormwind IF=ironforge Darnassus=Darn-ass-us[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 mt = misstell bunu baya zor bulmuştum.[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 mt=misstype olcak misstell değil :p[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar