paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kavga çıksa non-stop vururum rakiplerime işte olay budur :D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ahahahha oda güzel ya , her şarkı ismi minimum 6 kelime.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hayatımın albumu bu kesinlikle muhtesem bi sahseser =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bulursam kesin alıcam :lol:[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Rawe resimdeki eleman seni mıhlar la :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ehahaah..harbi süpermis ama..:)[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bunu lemanda bi elaman hazirliyordu dimi? vedat ozdemiroglu mu?? neydi adi aklima gelmedi simdi, oss sorularini hazirlayan adam iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Zagg, 10 Haziran 2005 14:52 tarihinde demiş ki: Rawe resimdeki eleman seni mıhlar la :D Doğru diyosun, kavga çıkartıp non-stop vura vura mıhlar hem de :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 1000 yıllık Orçun Künek albüm yorumlarını burda gerçek sandınız ya... Mizah dergisinde yapılan bir bölüm o, Soner Günday'ın önceleri Pişmiş Kelle sonra da Limon (olması gerek) Leman ve benzerlerinde yayınladığı efsane bir köşedir o.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 resul balay benim favorim ama hala dinlerim albümünü [spo1=Resul Balay][/spo][signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Smoke, 10 Haziran 2005 15:45 tarihinde demiş ki: 1000 yıllık Orçun Künek albüm yorumlarını burda gerçek sandınız ya... Mizah dergisinde yapılan bir bölüm o, Soner Günday'ın önceleri Pişmiş Kelle sonra da Limon (olması gerek) Leman ve benzerlerinde yayınladığı efsane bir köşedir o. N'alaka gerçek sanmakla ki? Komik bir resmi koyduk eğlendik sadece :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 pehuauhahuahaha hayatımda 2. kez bukadar çok güldüm:D yere düşüyodum ya nedir o öle?[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ailem süper evden kaçmam ??? WHAT THE F..???? LOL[signature][hline]Vurdum ben bu dünyanın dibine... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lol ki ne lol yaa[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hay allam ya bak gulmek icin bi daha actim bu topici oıkudum hahaha.Resul Balaydan sonraki Favorim oldu bu benimde Dur imzaya bişiler ekliyim bunla ilgili:lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 *!Yerlerdedir ama herkesin farketmedigi bisiyi farkeder* Copiray mopirayt Aga hatta Her hakkı mahfuzdur,kısmen ya da tamamen calınamaz.Calan essoglu esektir.(ıslık seklinde dahi otturelemez) ZHUAUHHUA[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life [Bu mesaj CusTodeM tarafından 10 Haziran 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj CusTodeM tarafından 10 Haziran 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Islık şeklinde dahi öttürülülemez. :horace: edit: öttürülülemez ne demek ya :p gülmekten doğru yazamamadım ugh[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 10 Haziran 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eheh "ıslık şeklinde dahi öttürülemez" :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 biri beni öldürsün...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yeter yeter başka bişi bualn olursa LÜTFEN sölemesin ölcem şimdi gülmekten:D[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eheh daha vardı buna benzer şeyler ya :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: forgiver, 10 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki: 3 trilyon kısmı super +1 HAHAHAHAH abi adam fantezi yapmıs 3 trilyon verseler şunu yaparım bunu yaparım 2 diş kırıgından bişi olmaz 2 de kaburga kocan zengin olsun ne güzel lol![signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YagmurBulutu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehetabi ya işte şekil bu olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 rapcimi lan bu rap şarkısı yazmış direk eheheaheh[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hapıs Kaçkını gıbı adam :=)[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar