Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşamak için mi yemeli, Yemek için mi Yaşamalı?

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

Yeni tıkındım ve yerken aklıma bu geldi. Yemek yemeyi çok severim (beni görenler hadi lan ordan dese de). Bir çok şeyin ve çok yemek yemenin zararlı olduğu biliniyor. Fakat düşündüğümde kendimi "amaan öleceksek yiye yiye ölelim" demekten alıkoyamıyorum ben sorunlu muyum yoksa böyle düşünenler var mı gerçekten??[signature][hline]
Bir dilek tut benim için :)
Küçük Hüsamettin
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

Atın ölümü arpadan olmalı. Yemek icin yaşanmalı kesinlikle iyi bi yemegin insana yasattıklarını baska hicbisi yasatamaz =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben böle düşünüorum.Öleceksem yerken öleyim ya.Can boğazdan gelir arkadaşalr yiyin gayri :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

Elvis de tanrımız o zaman =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Venator, 10 Haziran 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
Atın ölümü arpadan olmalı. Yemek icin yaşanmalı kesinlikle iyi bi yemegin insana yasattıklarını baska hicbisi yasatamaz =)

Tahrik ettin beni atıştırmaya gidiyorum :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle yemek için yaşamalı:D bi kere hatırlıyorumda bi kebapçıda kuzu tandır söylemiştim(takriben 7-8 yaşındaydım) son lokmalarını azımı tabağa dayayıp derin derin nefes çekerek yemiştim :D(aklınızda 1 tonluk filan biri uyandıysa değilim 85 kiloyum:D)[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaşamak için yerim yemek yemekten zevk almıyorum keşke yemek yemek gerekmese...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yemek için yaşarım.
yani yanlış anlaşılmasın yemek yiyemediğimde kendimi pencereden atmam da..

yemek benim için bir hazdır. zevk alırım. "yaşamak için yemek" yemem, yani zorunlu olarak yemek yemem.

yemek dışında da tabii hayatın zevklerinden alabileceğim kadar tat almaya çalışırım.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

ben hem yaşamak için yiyorum hem de yemek için yaşıyorum..

yemek hayatımın olmazsa olmaz bir parçası ondan kopamam sonra da böyle kısır döngüde kalırım işte[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 10 Haziran 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
İkiside aynı sonuca varıyor yiyin gitsin işte

yiyin gayri :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

saolun arkadaşlar o kdr çok yemek topici açtınız ki rejimmi bozdum çikolata yiyorum :((([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...