Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Az önce stardaki yarışmada bilmece(!) niyetine 10 000 x 100 000 kaç eder diye sordular. 4 adet seçenek var. yarışmacı iki hatun tipten ilki 'bence' diye başlayıp 10 milyar dedi. diğeri direk atladı bence de 10 milyar diye. bence nedir ya ? bu kadar mı öküz olunur? bu kadar mı kara cahil aptal olunur? sözde oyuncu, tiyatrocu olan bu tiplerin ne işi var bu konumda? tiksindim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Pardon da saçmalığı nerede? O kadar sıfırla uğraşamamak veya uğraşmak istememek mi aptallık? Bir ilerleyin ya.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Gözüm neyine uğraşmak istemiyorsun ? Daha doğrusu yetmiyor da mı istemiyorsun ? 100 milyar 10 milyar 3 bin dersin 1000 in katı olan iki sayıyı çarpıp ama bence demezsin. bencesi var mı bu olayın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yahu kıçı kırık bir yarışma için kasılır mı? Ayrıca o kadar sıfırla hata yapma olasılığı da yüksek. Emin değilmiş ki bence demiş.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Sen canlı yayında bir anda aklından bu 2 sayıyı çarpmak ne kadar zor biliyor musun? Canlı yayında adam gibi cümle kurmak bile zor. Kadın yanlış yapma olasılığını göz önünde bulundurup "bence" demiş ki sonra dönüp bir yerine girmesin verdiği cevap diye... Gayet mantıklı yani..[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Polemik mi arıyorsun ki anlamadım ? Bi yarışma sonuçta kadın kalmış emin olamamış bence demiş. O zaman sen hiçbir matematik probleminde bence diye soru çözemessin. Bence hız problemini 50 bulurum sence hız problemini 100 bulursun kapiş ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bende izledim de ne bu sinir böyle? Ben olsam benimde kafam karışırdı.. Bu kadar sert çıkmaya gerek yok..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bahsettiğimiz insanlar oyuncu. ne canlı yayında heyecanı ? zırt pırt orda burda çıkıyorlar. ha derseniz ki canı istememiş çarpmamış tabi ki savunmakta hakkınız var(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben olsam bende ''bence'' derdim :D demekki bende bigün yarısmaya katılıp kazayla ''bence'' desem burda bi sürü laf sayacaksınız :( :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: blackchaos, 09 Haziran 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Polemik mi arıyorsun ki anlamadım ? Bi yarışma sonuçta kadın kalmış emin olamamış bence demiş. O zaman sen hiçbir matematik probleminde bence diye soru çözemessin. Bence hız problemini 50 bulurum sence hız problemini 100 bulursun kapiş ? kapiş değil. hata yaparsın işlem hatası ama bunun adı bence sence olmaz. yanlış çözdün olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Valla o işlemi yapmak için vasat bi zeka yeterliydi.Bence 10 milyar demesi ayrı bişi,diğerinin hiçbi akıl yürütemeyip "bence de" demesi ayrı bişi.Bunlar harbi komik şeyler ne kadar seviye düşmüş görüyosunuz. Ps:Werewolf,aptallığın nesini savunuyosun ?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Werewolf, 09 Haziran 2005 18:07 tarihinde demiş ki: Bir ilerleyin ya. 2005'teyiz ya. Yauv ilerleying artık yauv. ATIN AT GÖZLÜKLERİNİZİ YAUV.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Revenge, 09 Haziran 2005 18:21 tarihinde demiş ki: Ps:Werewolf,aptallığın nesini savunuyosun ? Çünkü herkes dört işlemde üstün olmak zorunda falan değil. Yauv bırak yauv.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yahu ne üstünlüğü. 100 bin i aklında tut sonra 4 tane sıfır ekle parmaklarında sayarak. bakalım yapabiliyor musun? neyini savunuyorsun hala anlamadım. evet buna üşenmek bile aptallık. edit : yazım hatası [Bu mesaj Zopik tarafından 09 Haziran 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Peki. Aptal onlar. Ne diyeyim ki size. Aptal olan da oyuncu falan olmasın. Oyalıyorlar bizi.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ya iyide hatunun düşüncesi o bence dio o öyle çözmüş ki öyle bulmuş ki bence diyor. İlerleyin artuk yauuuwww[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Herkesin illa matematik ustunlugu olması gerekmez, cok vasat da olabilir. Size cok garip gelebilir ama matematigi iyi olup da adam gibi konusamayan, soyal yanı vasat bi suru insan var. Peki onu da sosyal yanı yuzunden ezelim, ne var bunda diyerek. İlerleyin yaauw[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya uf bakin arkadas carpamamayaa laf soylemiyo bence demesine laf soyluyo[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz aramiza katilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 maksat polemik olsun canlar hoş olsun...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 olur öyle ya heyecandan falan...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 En asosyal kişilik bile açım çişim geldi yapma etme gibi basit şeyleri söyleyebilir. bahsettiğim olayda böyle birşey 'bence' ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: blackchaos, 09 Haziran 2005 18:40 tarihinde demiş ki: maksat polemik olsun canlar hoş olsun... sabır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yahu emin değil işte cevaptan. Belki de direk sallamıştır gerisi de uğraşmamıştır.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Zopik. Yitır.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Evet bundan sonra devlet tiyatrolarına oyuncu seçerken matematik sınavına tabi tutsunlar. Ne demiş ünlü şair; Ben sanatçıya sanaçı demem, sanatçı dört işlem yapamadıkça. Her neyse şaka bi yana çok gereksiz bi konu yani insanlar konuşurken arada sırada bence diyebilirler. Belki de kadınların söyleyiş tarzını mı beğenmedin noldu artık? Yoksa bunda bi anormallik yok "bence" :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar