-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 güzel dizi, insan başta ulan böyle konusu olan diziden cacık olmaz diyo ama gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 haha aynen. adam en son arabada burayı seviyorum dediğinde bekle geliyorum dedim[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: LvL_Sabo, 08 Eylül 2004 02:29 tarihinde demiş ki: yalnız hikayenin tek 1 kişi üstüne kurulu olması ilersi için bayıcı olabileceğinin bir göstergesi +1 ayrıca biraz çok hızlı takip ederken başım döndü ya ordan oraya koş onla tanış buna çak bilmemne öha dedim... ayrıca sonu da tam without a trace gibi olmuş... herif 45 dakka problemlere giriş için uraştı 5 dkk da çözdü hepsini... hea bu laflarıma bakıp beğenmediimi sanmyaın güzel pek güzel de hastası olmadım yane ama güzel yane.. (bayan şahsiyetlere saygı duydum çok)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 patron rolünde james caan yönetir valla .. zaten başroldeki herifi playboy filminden biri de oynardı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bi xmen den sonra mutant olma modum vardı şimdi bide bu çıktı hey alalhım hangi günler saat kaçta bu kaçırmayayım hiç[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 dizide her bölüm başka bi konu mu oluyo yoksa birbirinin dewamı mı? ilk bölümü kaçırdım çünkü[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bilmem. 2. bölümü izlesem söyleyebilirdim. Bugünkü bölümü izlediysen kaçırmamışsın, o da ilk bölüm. Dünkünün tekrarıydı çünkü. :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Yahu bu lasvegas ne kadar güzel bi şehir ya...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sanirim hep boole kumarhanedeki farkli vakalar olacak, tabi bu sirada ana hikaye olacak bizim esas oglanin patronunun kiziyla olan olaylari falan gelisicek daha belki greg in cesedi bulununca cocuk bunu arastirmaya baslar vegasta, hic belli olmaz super bi dizi ama[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 laz ve gaz[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bomb voice cumartesi günü 16.00'da tekrarı var kaçırmayın bu sefer[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 o kadın reklamında adam içeri girio bu kız bi adamla sex yapio orda "hi daddy" dio ya ben orda patliom işte tv ye ahhaha![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Angelus, 09 Eylül 2004 23:29 tarihinde demiş ki: kaçırmayın bu sefer Bak sonra sorular sorucam ona göre izleyin.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 heheh tipik hoca tiplemesi ilkokul 4 te okul acilis torenlerinde yaparlardi sorucam bak dinle diye[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 buarda patronun kızıda taş.. :).. cnbc bu sezonda her zamanki gibi bomba fakat şu 24'ü ne zmn yayınlamaktan vazgeçicekler.. baydı artık...[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 HI DADDDY!!! Ömür boyu bir daha ereksiyon olamaz insan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: blackchaos, 09 Eylül 2004 23:53 tarihinde demiş ki: said: Angelus, 09 Eylül 2004 23:29 tarihinde demiş ki: kaçırmayın bu sefer Bak sonra sorular sorucam ona göre izleyin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Absolut, 10 Eylül 2004 10:55 tarihinde demiş ki: HI DADDDY!!! Ömür boyu bir daha ereksiyon olamaz insan. :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hatun çok gaz.Las Vegas da fln da geçiyo..izleyelim işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 harbi güzeldiziymiş şmdi seyreediyorumda Nikki Cox süper bu arada(:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 çok hızlı ve çok sürükleyici bi dizi baya gusel aslında cnbce yani yeni çıkan bütün dizilere teker teker hayran oldum :)[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu dizinin reklamlarında jeneriklerindeki müziği bilen var mı süfer bişi aradım ama bulamıyorum[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 tanıtımlarındaki fon müziği; "Paul Oakenfold- Ready Steady Go" imiş ilgililere duyrulur.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 tanitimdaki ile jenerik ayni degilmi zaten?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ilk bölümü kaçırdım.. pof.... :-( cnbc-e rulz gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar