Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Las vegas

Disappear

Öne çıkan mesajlar

said:
LvL_Sabo, 08 Eylül 2004 02:29 tarihinde demiş ki:
yalnız hikayenin tek 1 kişi üstüne kurulu olması ilersi için bayıcı olabileceğinin bir göstergesi

+1
ayrıca biraz çok hızlı takip ederken başım döndü ya ordan oraya koş onla tanış buna çak bilmemne öha dedim...
ayrıca sonu da tam without a trace gibi olmuş... herif 45 dakka problemlere giriş için uraştı 5 dkk da çözdü hepsini...

hea bu laflarıma bakıp beğenmediimi sanmyaın güzel pek güzel de hastası olmadım yane ama güzel yane.. (bayan şahsiyetlere saygı duydum çok)[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

bi xmen den sonra mutant olma modum vardı şimdi bide bu çıktı hey alalhım

hangi günler saat kaçta bu kaçırmayayım hiç[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Sosyal ağlarda paylaş

sanirim hep boole kumarhanedeki farkli vakalar olacak, tabi bu sirada ana hikaye olacak bizim esas oglanin patronunun kiziyla olan olaylari falan gelisicek daha

belki greg in cesedi bulununca cocuk bunu arastirmaya baslar vegasta, hic belli olmaz

super bi dizi ama[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

bu dizinin reklamlarında jeneriklerindeki müziği bilen var mı süfer bişi aradım ama bulamıyorum[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

tanıtımlarındaki fon müziği;
"Paul Oakenfold- Ready Steady Go" imiş ilgililere duyrulur.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...