vesmor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 duygularimi yaziya dokmu$sun bone :tebrikz:[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Muhallebi, 09 Haziran 2005 12:14 tarihinde demiş ki: Fena valla bi tatile falan çık sen durum vahim. Avusturalya'ya git orası kış şimdi sivrisinek yoktur. avustralya nın kısı da deli gibi oluyodur biliyomusun -40 fln donar adam orda.Avustralyanın tepesinde ozon yok nerdeyse farkındamısın ![signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Mix, 09 Haziran 2005 15:12 tarihinde demiş ki: -Normalde sürekli su içme alışkanlığınız vardır. Evde aklınıza geldikçe içersiniz. Bir gün, kalkıp misafirliğe gitmek gerekir. Misafirlikteyken canınız su çeker, bir ara rica edersiniz getirirler. Ancak suyu koydukları bardak, şu küçük likör bardakları gibi birşeydir. Pinti gibi minicik bardakta getirirler. Suyu içersiniz ama kursağınızda kalır. Bir bardak daha istemeye de utanırsınız. Yahu doğru dürüst su bardağı versenize, yok illa misafire küçük bardak veririz... oho o misafir baştan kaybetmiş küçük bardakta mı veriyor 4-5 kere isticeksin yetmediğini anlasın bide gitsin 4 kere doldurmaya nası canı çıkıyor ben öyle yaparım valla ne utancam be oha:D ehe büyük bardakta verseler ve hepsini içemesende bu sefer "ulan adam gibi küçük bardakta versenize? hayvan mıyım ben. ayıp olmasın diye hepsini içtim ama mide fesadı geçirecem" demicek miydin :-)? [signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konbraşır diyorum ben ona. Sinir de olmuyor ne ala.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 09 Haziran 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Suark, 09 Haziran 2005 15:05 tarihinde demiş ki: bone desek bonepart ta akıla gelebılır.E o yusden bı sonrakı harfı eklıoz.. BONEC e ona bonep bana bon diyin? :) al işte ne güsel fikir. peki onu geçtim chatte neden bonec deniyor? kişiyle teketek konuşuyorsun, karıştıracak kimse yok ki..., said: Werewolf, 09 Haziran 2005 15:44 tarihinde demiş ki: Konbraşır diyorum ben ona. Sinir de olmuyor ne ala. konbraşır bile daha güzel hakikaten :-P said: AzureSlayer, 09 Haziran 2005 15:34 tarihinde demiş ki: bone tatile cık sen kuzey ulkelerini tercih et.Sana tavsiyem Rusya irlanda yada iskoçya iyi gelir... öyle birşey düşünüyorum zaten. temiz temiz. oh mis. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 09 Haziran 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ahahah bonec olayı çok güzel ama :) bonkıraşır dielim bence :) Bide lokanta olayına bende çok gıcık oluorum.Özellikle ben sabah kahvaltı edemediim için hep dışarıya yemek yemye gidiorum ve artık her gittiğim yerde her zmnkinden mi die sorunca cidden kafa atasım gelio...duygu ve düşüncelerine katılıorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bone ya senin rahatsız olduun şeylerin çoğuna ben de uyuz oluorum lokanta olayı ve bonec olayı hariç :D ÖZELLİKLE TELEFON ALLAH BELANI VER(me)SİN GRAHAM BELL![signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Crusher'a ayıp olmasın diye C'yi de ekliyorlar heralde =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bon'un title'ını geri istiyoruz. Yoksa "sebepsiz silinen titlelar" diye başlık açıp protesto edeceğiz.[signature][hline] BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 09 Haziran 2005 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 konbıraşırımın title ı nerde ya....[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar