Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 her şekilde o kadar çok yaratık gelio hocam .. ilerledikçe silahlarında bi gelişme olmadıı için soora veya önce gelmesi pek bişe fark etmio ama o perk i alırsan ilerki seviyelere daha kısa sürede ulaşacağın için oraya ulaşana kadar kaybedebileceğin life ını korumuş oluosun ..[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 radyoaktif zamazingo perk i bi işe yaramıo ama onu aldıktan sonra nedense bomblar daha bi feci patlamaya başladı ya oyunu ünlü yaptım ama ben oynayamıyorum bu da güzel...[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 plaguebearer radyoaktif zamazingodan daha etkili mesela .. bi de fastloader rocks ;)[hline]SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Fastload bir de bakışlarınla adamları yaktığın perkler süper. Hala favorim shotgun ve skorlarım aynı. Zaten 80 küsüru nasıl yaptım hala aklım ermiyor :) Survivalda taktiğim şu: Önce sola yönelip orada gedik açıyorum sonra o gediğe sığınıp sağa kaçıyorum. Ne kadar dayanabilirsem artık. Careerda ise shotgun alana kadar silah almıyorum. Sonra Ammo maniac ve fast reload ile çoşuyorum. Oyun hastalık yapıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 ben mean minigun ile tıklayınca daha hızlı reload yapma olayını birleştirdim süper oldu siteden download u kaldırmışlar takılıo oyun yeniden bulmam lazım..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Bende gayet iyi çalışıyor. Oyunu kasım CD sine koymayı planlıyorum. Çok eğlenceli çok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 oyunun sitesi down. download da yapılmıyo. birisi upload edebilir mi bi yere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 http://www.fullgames.sk/hry.asp?typ=1 hem crimson hem daha fazlası için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 oralara baktım. ordak link de çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Yalarımsss benim gibi warezci dötü boklu bi oyunumu bulamıcak... http://www.files4fun.4players.de:1073/cgi-bin/dm3/dl.pl?Crimsonland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 kimse readme dosyasına bakmamış heralde :) There are some "levels" in this version of the game. However, the "the main point" of the Crimsonland is the career and survival mode -- not the maps. That is why they must be activated by pressing down the left control key and typing "levels". When done so, a new game mode is unlocked: Gamemode LevelTest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 said: Zed, 24 Eylül 2002 16:16 tarihinde demiş ki: kimse readme dosyasına bakmamış heralde :) There are some "levels" in this version of the game. However, the "the main point" of the Crimsonland is the career and survival mode -- not the maps. That is why they must be activated by pressing down the left control key and typing "levels". When done so, a new game mode is unlocked: Gamemode LevelTest.ahah süper :) ve süpersin :)[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaTiMo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 said: Zed, 24 Eylül 2002 16:16 tarihinde demiş ki: kimse readme dosyasına bakmamış heralde :) There are some "levels" in this version of the game. However, the "the main point" of the Crimsonland is the career and survival mode -- not the maps. That is why they must be activated by pressing down the left control key and typing "levels". When done so, a new game mode is unlocked: Gamemode LevelTest. Deniyorum ama olmuyor tam olarak nasıl yazılması daha dogrusu nerde yazılması gerektıgını belirtebilir misiniz?[hline]Only the GOD can Judge me..! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 ana menüde yazarsan oluyo. sol ctrlye basılı tutup levels yazıyosun, bi ses geliyo, sonra career/survival seçtiğin yerde bi bakmışsın bi de level seçeneği çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Rush : 38.58 saniye hadi bakalım ! :) ZedEfendi buyrunuz :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yenisi çıkmış. ama shareware.. o yüzden full sürüm almak gerekiyor.. manyak bir oyun tek kelimeyle.. quake + raiden gibi sanki. Süper arcade.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yenisi çok farklı, oyuna resmen zevk gelmiş hele quest modu.. oturup deli gibi oynuosun[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Survival 170000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 survival 5.5 milyon, rush 46 sec, typoshooter 191 issizligin sonuclari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 minigun bahsi geçmiş, indirmek farz oldu.. :) dark olayı bitirmiş anlaşılan.. :rock:[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 pek sayilmaz, survivalda eline alan 10 milyon yapiyor zaten. ben biraz sanssizim, bi de hergun 1 el survival oynuyorum prensiplerim geregi o yuzden tutmadi bi turlu. hep pisi pisine geberiyorum :) bu arada minigun geyik bi silah, oyunun en guclu silahi degil, bozulma sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 o zaman oyunu görmeden notunu kırdım ama download edeceğim birazdan.. :) ekleme: sen yapsan en abartı skorları gene inanırım, ilk gm mage'in kim olduğunu unutmadık.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 09 October 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 her oturan 10 milyon yapamaz abicim çünkü adamalrin sitesine yeni silahlar + patch ile birlikte en yüksek skor 5-6 milyon civarlari .. ki netten inen listede ben dark-dr ismine cidden rastlamadim !!! ayrice oyun artik parali haberiniz olsun .. ama yenisi çok çok çok süper .... ben en yeni patchini indirmedim ( cılkı çıkmış dio indirenler patchsiz hali daha zevkli diolar .. işte top listim [hline]http://earth.prohosting.com/fyuksek/crimson.htm [hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 09 October 2003 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hired_gun tarafından 09 October 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 patchsiz hali dedigin hangisi abi? versiyon? bu arada high scorelarda dark-dr olarak gecmiyor, `Mert`(ehe) ve `hoho` olarak geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar