Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 her şekilde o kadar çok yaratık gelio hocam .. ilerledikçe silahlarında bi gelişme olmadıı için soora veya önce gelmesi pek bişe fark etmio ama o perk i alırsan ilerki seviyelere daha kısa sürede ulaşacağın için oraya ulaşana kadar kaybedebileceğin life ını korumuş oluosun ..[hline]SBGG!
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 radyoaktif zamazingo perk i bi işe yaramıo ama onu aldıktan sonra nedense bomblar daha bi feci patlamaya başladı ya oyunu ünlü yaptım ama ben oynayamıyorum bu da güzel...[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2002 plaguebearer radyoaktif zamazingodan daha etkili mesela .. bi de fastloader rocks ;)[hline]SBGG!
Dominus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Fastload bir de bakışlarınla adamları yaktığın perkler süper. Hala favorim shotgun ve skorlarım aynı. Zaten 80 küsüru nasıl yaptım hala aklım ermiyor :) Survivalda taktiğim şu: Önce sola yönelip orada gedik açıyorum sonra o gediğe sığınıp sağa kaçıyorum. Ne kadar dayanabilirsem artık. Careerda ise shotgun alana kadar silah almıyorum. Sonra Ammo maniac ve fast reload ile çoşuyorum. Oyun hastalık yapıyor resmen.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2002 ben mean minigun ile tıklayınca daha hızlı reload yapma olayını birleştirdim süper oldu siteden download u kaldırmışlar takılıo oyun yeniden bulmam lazım..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
Dominus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Bende gayet iyi çalışıyor. Oyunu kasım CD sine koymayı planlıyorum. Çok eğlenceli çok !
Zed Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 oyunun sitesi down. download da yapılmıyo. birisi upload edebilir mi bi yere?
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 http://www.fullgames.sk/hry.asp?typ=1 hem crimson hem daha fazlası için...
Zed Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 oralara baktım. ordak link de çalışmıyo.
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Yalarımsss benim gibi warezci dötü boklu bi oyunumu bulamıcak... http://www.files4fun.4players.de:1073/cgi-bin/dm3/dl.pl?Crimsonland
Zed Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 kimse readme dosyasına bakmamış heralde :) There are some "levels" in this version of the game. However, the "the main point" of the Crimsonland is the career and survival mode -- not the maps. That is why they must be activated by pressing down the left control key and typing "levels". When done so, a new game mode is unlocked: Gamemode LevelTest.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2002 said: Zed, 24 Eylül 2002 16:16 tarihinde demiş ki: kimse readme dosyasına bakmamış heralde :) There are some "levels" in this version of the game. However, the "the main point" of the Crimsonland is the career and survival mode -- not the maps. That is why they must be activated by pressing down the left control key and typing "levels". When done so, a new game mode is unlocked: Gamemode LevelTest.ahah süper :) ve süpersin :)[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again
LaTiMo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 said: Zed, 24 Eylül 2002 16:16 tarihinde demiş ki: kimse readme dosyasına bakmamış heralde :) There are some "levels" in this version of the game. However, the "the main point" of the Crimsonland is the career and survival mode -- not the maps. That is why they must be activated by pressing down the left control key and typing "levels". When done so, a new game mode is unlocked: Gamemode LevelTest. Deniyorum ama olmuyor tam olarak nasıl yazılması daha dogrusu nerde yazılması gerektıgını belirtebilir misiniz?[hline]Only the GOD can Judge me..! :hrr:
Zed Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 ana menüde yazarsan oluyo. sol ctrlye basılı tutup levels yazıyosun, bi ses geliyo, sonra career/survival seçtiğin yerde bi bakmışsın bi de level seçeneği çıkmış.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Rush : 38.58 saniye hadi bakalım ! :) ZedEfendi buyrunuz :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yenisi çıkmış. ama shareware.. o yüzden full sürüm almak gerekiyor.. manyak bir oyun tek kelimeyle.. quake + raiden gibi sanki. Süper arcade..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yenisi çok farklı, oyuna resmen zevk gelmiş hele quest modu.. oturup deli gibi oynuosun[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 survival 5.5 milyon, rush 46 sec, typoshooter 191 issizligin sonuclari :P
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 minigun bahsi geçmiş, indirmek farz oldu.. :) dark olayı bitirmiş anlaşılan.. :rock:[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 pek sayilmaz, survivalda eline alan 10 milyon yapiyor zaten. ben biraz sanssizim, bi de hergun 1 el survival oynuyorum prensiplerim geregi o yuzden tutmadi bi turlu. hep pisi pisine geberiyorum :) bu arada minigun geyik bi silah, oyunun en guclu silahi degil, bozulma sakin :)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 o zaman oyunu görmeden notunu kırdım ama download edeceğim birazdan.. :) ekleme: sen yapsan en abartı skorları gene inanırım, ilk gm mage'in kim olduğunu unutmadık.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 09 October 2003 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 her oturan 10 milyon yapamaz abicim çünkü adamalrin sitesine yeni silahlar + patch ile birlikte en yüksek skor 5-6 milyon civarlari .. ki netten inen listede ben dark-dr ismine cidden rastlamadim !!! ayrice oyun artik parali haberiniz olsun .. ama yenisi çok çok çok süper .... ben en yeni patchini indirmedim ( cılkı çıkmış dio indirenler patchsiz hali daha zevkli diolar .. işte top listim [hline]http://earth.prohosting.com/fyuksek/crimson.htm [hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 09 October 2003 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hired_gun tarafından 09 October 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 patchsiz hali dedigin hangisi abi? versiyon? bu arada high scorelarda dark-dr olarak gecmiyor, `Mert`(ehe) ve `hoho` olarak geciyor.
Öne çıkan mesajlar