Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crimsonland

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her şekilde o kadar çok yaratık gelio hocam .. ilerledikçe silahlarında bi gelişme olmadıı için soora veya önce gelmesi pek bişe fark etmio ama o perk i alırsan ilerki seviyelere daha kısa sürede ulaşacağın için oraya ulaşana kadar kaybedebileceğin life ını korumuş oluosun ..[hline]SBGG!
Mesaj tarihi:
radyoaktif zamazingo perk i bi işe yaramıo
ama onu aldıktan sonra nedense bomblar daha bi feci patlamaya başladı

ya oyunu ünlü yaptım ama ben oynayamıyorum bu da güzel...[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating
Anticipating all the fucked up feelings again
Mesaj tarihi:
Fastload bir de bakışlarınla adamları yaktığın perkler süper. Hala favorim shotgun ve skorlarım aynı. Zaten 80 küsüru nasıl yaptım hala aklım ermiyor :)
Survivalda taktiğim şu: Önce sola yönelip orada gedik açıyorum sonra o gediğe sığınıp sağa kaçıyorum. Ne kadar dayanabilirsem artık.
Careerda ise shotgun alana kadar silah almıyorum. Sonra Ammo maniac ve fast reload ile çoşuyorum. Oyun hastalık yapıyor resmen.
Mesaj tarihi:
ben mean minigun ile tıklayınca daha hızlı reload yapma olayını birleştirdim süper oldu
siteden download u kaldırmışlar
takılıo oyun
yeniden bulmam lazım..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating
Mesaj tarihi:
kimse readme dosyasına bakmamış heralde :)

There are some "levels" in this version of the game.
However, the "the main point" of the Crimsonland is
the career and survival mode -- not the maps.
That is why they must be activated by pressing down
the left control key and typing "levels". When done
so, a new game mode is unlocked: Gamemode LevelTest.
Mesaj tarihi:
said:
Zed, 24 Eylül 2002 16:16 tarihinde demiş ki:

ahah süper :) ve süpersin :)[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating
Mesaj tarihi:
said:
Zed, 24 Eylül 2002 16:16 tarihinde demiş ki:

Deniyorum ama olmuyor tam olarak nasıl yazılması daha dogrusu nerde yazılması gerektıgını belirtebilir misiniz?[hline]Only the GOD can Judge me..! :hrr:
Mesaj tarihi:
ana menüde yazarsan oluyo. sol ctrlye basılı tutup levels yazıyosun, bi ses geliyo, sonra career/survival seçtiğin yerde bi bakmışsın bi de level seçeneği çıkmış.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
yenisi çıkmış.
ama shareware..
o yüzden full sürüm almak gerekiyor..

manyak bir oyun tek kelimeyle..

quake + raiden gibi sanki. Süper arcade..
Mesaj tarihi:
pek sayilmaz, survivalda eline alan 10 milyon yapiyor zaten. ben biraz sanssizim, bi de hergun 1 el survival oynuyorum prensiplerim geregi o yuzden tutmadi bi turlu. hep pisi pisine geberiyorum :)

bu arada minigun geyik bi silah, oyunun en guclu silahi degil, bozulma sakin :)
Mesaj tarihi:
her oturan 10 milyon yapamaz abicim çünkü adamalrin sitesine yeni silahlar + patch ile birlikte en yüksek skor 5-6 milyon civarlari .. ki netten inen listede ben dark-dr ismine cidden rastlamadim !!! ayrice oyun artik parali haberiniz olsun .. ama yenisi çok çok çok süper .... ben en yeni patchini indirmedim ( cılkı çıkmış dio indirenler patchsiz hali daha zevkli diolar .. işte top listim [hline]http://earth.prohosting.com/fyuksek/crimson.htm [hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır

[Bu mesaj hired_gun tarafından 09 October 2003 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj hired_gun tarafından 09 October 2003 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...