Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Serinin devamı çıkıyormuş. http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedmostwanted/ NFS: Underground, NFS2'ye çok benziyordu. Hız, aksiyon, hoplamalar, zıplamalar gibi birçok şeyle bizi tatmin etmişti. Modifikasyon olayının eklenmesi de ayrı bir tat getirmişti seriye. Bu oyun ise daha çok NFS: Hot Pursuit'e benziycek gibi görünüyor. Adından belli zaten, polislerle uğraşıcaz. Ancak bu, serinin geriye doğru gidiceği anlamına gelmiyor. Modifikasyonlara ve metropolis hissi veren şehir temasına gene ağırlık vereceklermiş. Bu konuda Underground 2'den eksiği olmuyacakmış. Oyunda en çok aranılan yarışçı olmaya çalışıcakmışız, kara liste ve rap sheet gibi olaylar eklenicekmiş. Kasım 2005'te çıkıcak gibi gözüküyor şimdilik. Bekliyip görücez.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Haziran 2005 06:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 daha eğlenceli olacak gibi, polisle kapışmak daha çekici geliyor:) bekleyip görecez artık.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hımmm umarım güzel olur..[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 özlemiştim lamborjin diabloyla onumde zincirle barikat kuran polisleri :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya da arkada polis son hızda giderken el frenini çekip polisin attığı taklaları saymayı:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eet bende özledim kovalamacaları bide şimdi polis gelince nos'a bascaz fln ooh[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu ss oyundansa sanırım bikaç tane bilgisayar almam lzm[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 super ya nfs cosmus hehe[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hm güzel ya.Nfs lerin hastasıyız.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 nfs olsunda ne olursa olsun beklioruzz[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 herşeyi geçtim oyunda bmw varsa.onu modifiye edip oynamak yeter bana.orda bmw resmi gormustum de[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 3 ve 4 teki havayı tekrar yakalamaları lazım.modifikasyon club müzik felan biyere kadar.diablo ile açık havada hız yapmak istiyorum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arkadaşlar oyuna niye Lamborghini(böyle mi yazılıyo lan?) koysunlar ya? Lamborghini Diablo zaten modifiye isteyecek bir araba değil ki... tek başına eser geçer zaten...[signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hayır yani 3 ve 4 teki gibi kasmadan yarışalım sadece demek istedim :)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evet ya lambordını dıablo ıstıyoz[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar