Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Joey :))

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
friendsi sadece joey için izleyen birisi için mesela ben cok ii bir dizi olur[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya buradaki taktik ne bilio msnz cheers da frasier wardı soora frasier ı aldılar tek dizi yaptılar 9 sene oynadı fln aynı taktik ama joey nin karakter çok tek düze frasier biraz daha karmaşık sonucunda psikyatrist[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
reklamları iyiydi, bir şans vereceğim ben en azından.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
friends'i bende sevememiştim ama buna 1 şans verelim bakalım.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
reklamını izldeim joey yolda arbasıyla giderken los angelesa gelince alısamadıgınız sey yolun ters tarafından gitmektir diyo tam o anda dogru joeye gore ters seritten gelen bi araba so anda kurtarıp kornasını calıyo joeyde go back to new yerk jerk diye bagırıyo harika olucak bence[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim
benim postlarım
galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Mesaj tarihi:
haha reklamları süper ya, reklamları kadar komik olursa kaçırmam.. :)

"jack nicholson mı? hasta olduğunu bile bilmiyordum"

:lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
lancelotdulac, 08 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
Bu dizileri bir takip edemiyorum uf uf :(

aynen.. millet nerden buluor bu kadar zamanı hich anlamiyorum..[signature][hline]
"Who wants to live forever?"
Deviant
Mesaj tarihi:
güzeldi ya .. o genç adamla ev arkadaşı olunc hafif friendsleşmeye başlicak heralde. ilk blümden süper bişi beklemek olmaz tab,..
(bu arada joeyin kızkardeşi tam taş yani böle bi içim su mübarek.. )[signature][hline]Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
said:
-Mandrake-, 22 Şubat 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
son 10 dk sinda yakaladım fena diil gibi ilk bölüm için,iyi olucaanı sanıyorum ama las vegasın yerini tutmaz
bence gsldi ilk bölüm için
ayrıca las vegasla joey arasında nası bi alaka kurdun:)
  • Yeni Oluştur...