Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Reklamını ızledım cnbc-e de yine süper joey burda bence hiç kaçırmayın şubatta abone :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 şubat sayısınında kapağında... üstelik yeni dizilerden desperate housewives'ın ödül almasına rağmen. Friends dizisinin ününden yararlanacak bol bol sanırım.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 friendsi sadece joey için izleyen birisi için mesela ben cok ii bir dizi olur[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya buradaki taktik ne bilio msnz cheers da frasier wardı soora frasier ı aldılar tek dizi yaptılar 9 sene oynadı fln aynı taktik ama joey nin karakter çok tek düze frasier biraz daha karmaşık sonucunda psikyatrist[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 reklamları iyiydi, bir şans vereceğim ben en azından.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 friends'i bende sevememiştim ama buna 1 şans verelim bakalım.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ben friendsın hastasıydım şahsen bunuda severek izlicem gibi gelıo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bu dizileri bir takip edemiyorum uf uf :([signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: lancelotdulac, 08 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Bu dizileri bir takip edemiyorum uf uf :( Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Güzel olur umarım.Friendsi severdim.Joeyide seviceğimi umuyorum.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 reklamını izldeim joey yolda arbasıyla giderken los angelesa gelince alısamadıgınız sey yolun ters tarafından gitmektir diyo tam o anda dogru joeye gore ters seritten gelen bi araba so anda kurtarıp kornasını calıyo joeyde go back to new yerk jerk diye bagırıyo harika olucak bence[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ben reklamlarından filan pek beğenmedim itici geldi nedense ilk bölüm ne zaman bu haftaydı galiba ?[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 haha reklamları süper ya, reklamları kadar komik olursa kaçırmam.. :) "jack nicholson mı? hasta olduğunu bile bilmiyordum" :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yarın ılk bolum 22 şubat salı...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Homerın çapkın versionu olcak işte [Bu mesaj ultraaa tarafından 21 Şubat 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: lancelotdulac, 08 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Bu dizileri bir takip edemiyorum uf uf :( aynen.. millet nerden buluor bu kadar zamanı hich anlamiyorum..[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ossye calısmamız gereken ve soru cozmemiz gerekn zamandan calıyoruz nedense biz dedim ben demem gerekirdi[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Bu akşam görücez hep beraber.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 güzel gibi bence[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bende abone olim lol :)[signature][hline]Web | Mail | Msn | Icq | Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 güzeldi ya .. o genç adamla ev arkadaşı olunc hafif friendsleşmeye başlicak heralde. ilk blümden süper bişi beklemek olmaz tab,.. (bu arada joeyin kızkardeşi tam taş yani böle bi içim su mübarek.. )[signature][hline]Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 son 10 dk sinda yakaladım fena diil gibi ilk bölüm için,iyi olucaanı sanıyorum ama las vegasın yerini tutmaz[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 i am ![signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 izliemedım ya pff kaçırdım..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: -Mandrake-, 22 Şubat 2005 22:08 tarihinde demiş ki: son 10 dk sinda yakaladım fena diil gibi ilk bölüm için,iyi olucaanı sanıyorum ama las vegasın yerini tutmaz bence gsldi ilk bölüm için ayrıca las vegasla joey arasında nası bi alaka kurdun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar