paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Öğretmenlere sordum interneti aradım taradım bulamadım Össde çıkmış çözümlü trigonometri sorularını nası bulabilirim biri bir el atsın :([signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 öss'de trigonometri var mı ki? öys diye bakın bir de..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 19 Şubat 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 eet öss de trigonometri çikmaz... Yani konu olarak yokta üçgen alanini bulurken sin li formül kullanion o başka ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 oss de trıgonemetrı yok ama denıldığını gıbı oys ye bak[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Hyr geçmiş yıllarda çıkmış hatta 6 soru buldum kendimi yırttım oda www.gencbilim.com daydı sonra hocaya dedim böyle böyle ne 6 sı dedi daha çok soru var dedi sen daha bişi bulmamışın dedi.Aslında mat notuda 0 dönem ödevinden ii not alırsam 2 bile olabilir bir el uzatın öys de olur ama onuda bulamadımki[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ula yuh..ne triigonometrisi...ne yazıkkiii super eğitim sistemi okulda gördüğümüz çoğu sistemi ÖSS de çıkarmıyor..bizde bütüns ene kasıyos öğrenelim die... HOCAYA SORDUM NE YAPCAZ BU TRİGONOTMERİYİ.:: köprü yapımında yavrucm...(hööhöö)...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 zaten ole trigonometriymiş fonksiyonmuş türewmiş integralmiş limitmiş logaritmaymış hepsi köptü yapımında kullanılır :)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bir link verebilcek varmı? Bulamadım hala :([signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ÖSS DE TRİGONIMETRİ KARMAŞIK SAYILAR FLN YOOOOOOQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 "Oss'de trigonometri yok" kalibini ezberleyip yasam felsefesi haline getirmeye de gerek yok ama. Bazi sorulari sin/cos teoremlerinden cozmek cok daha kolay oluyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ÖSS de çıkmayacak diye çalışmamazlık etmeyin , üniversitede(mühendislik vs.) çok kullanılıyormuş sanırım...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 said: HymnOfChuck, 24 Şubat 2005 20:37 tarihinde demiş ki: ÖSS de çıkmayacak diye çalışmamazlık etmeyin , üniversitede(mühendislik vs.) çok kullanılıyormuş sanırım... hemde nasıl :P :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Öss de trigonemetri çikmaz.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Çıkar abi çıkmaz diye kesin bir kuralmı var[signature][hline]95 kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konular dahilinde yok, ÖSS müfredatında yok yani..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Öss kitapçığında Lise 1 Lise 2 Lise 3 yazar dershanelerin tahminlerine göre çıkmaz tabi ki hiç çıkmadığı için hiç çıkmyacağına dair bir izlenim bıraktı insanlarda[signature][hline]95 kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Tek sınava geçildikten sonra Öss konuları arasında tüm lise müfredatı da yer alıyor sözde, şimdiye kadar trigonometri olmadan çözülemeyecek soru çıkmadı ama bu soracaklar ya da sormayacaklar anlamına da gelmiyor. Tek sınava geçildiginden beri Öss'de trigonometri sorusu yok. Üstte yazılan sorulara baktım da, senelerini göremedim? Össde örnegin analitikte işinize yarar, fonksiyonda işinize yarar, geometride yarar. Bilin işte, üniversitede de yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: narsis7ekho, 05 Haziran 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Tek sınava geçildiginden beri Öss'de trigonometri sorusu yok.çift sınavken össde var mıydı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 belki bi cok kişi sevmeyecek ama trigonometri, türev integral bilmeden nasıl üniversitenin mühendislik, matemeatik, fizik gibi bölümlerine öğrenci sokuyor yök bi anlamış değilim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Şimdi bile öss dahilindeki sorularda trigonometri kullanılıyorsa daha önce de bu mümkün olabilir; ancak ben emin oldugum kısımdan bahsettim. Öncesi benim için fazla "önce" :)[signature][hline]kusmuk kokan, mide bulandırıcı bir şurubum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga87 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "çıkmaz demeyin şansınızı deneyin" ıyy okumaz kimse işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 öss de trigonomteri çıkmasada geometride çok işe yarıyo[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 direk olarak trigonometri sorusu cıkmayabılır ama eer kullanırsan bır cok soruyu kolay yoldan cozebılırsın[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 OSSde cıkmaz ama calculuste kesin cıkar. Oss mi calculus mu daha zor derseniz tereddutsuz calculus derim.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: mdma, 07 Haziran 2005 20:24 tarihinde demiş ki: belki bi cok kişi sevmeyecek ama trigonometri, türev integral bilmeden nasıl üniversitenin mühendislik, matemeatik, fizik gibi bölümlerine öğrenci sokuyor yök bi anlamış değilim. çok haklısın ve bunun sonucunda bir çoğu matematikten kalıyor. adam türevin integralin temelini bilmiyor ki orada onları kullanarak bir adım öteye gitsin..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar