Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Össde çıkmış çözümlü Trigonometri soruları

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

Hyr geçmiş yıllarda çıkmış hatta 6 soru buldum kendimi yırttım oda www.gencbilim.com daydı sonra hocaya dedim böyle böyle ne 6 sı dedi daha çok soru var dedi sen daha bişi bulmamışın dedi.Aslında mat notuda 0 dönem ödevinden ii not alırsam 2 bile olabilir bir el uzatın öys de olur ama onuda bulamadımki[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
Sosyal ağlarda paylaş

ula yuh..ne triigonometrisi...ne yazıkkiii super eğitim sistemi okulda gördüğümüz çoğu sistemi ÖSS de çıkarmıyor..bizde bütüns ene kasıyos öğrenelim die...

HOCAYA SORDUM NE YAPCAZ BU TRİGONOTMERİYİ.::
köprü yapımında yavrucm...(hööhöö)...[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Tek sınava geçildikten sonra Öss konuları arasında tüm lise müfredatı da yer alıyor sözde, şimdiye kadar trigonometri olmadan çözülemeyecek soru çıkmadı ama bu soracaklar ya da sormayacaklar anlamına da gelmiyor.
Tek sınava geçildiginden beri Öss'de trigonometri sorusu yok. Üstte yazılan sorulara baktım da, senelerini göremedim?

Össde örnegin analitikte işinize yarar, fonksiyonda işinize yarar, geometride yarar. Bilin işte, üniversitede de yarar :)
Sosyal ağlarda paylaş

belki bi cok kişi sevmeyecek ama trigonometri, türev integral bilmeden nasıl üniversitenin mühendislik, matemeatik, fizik gibi bölümlerine öğrenci sokuyor yök bi anlamış değilim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

direk olarak trigonometri sorusu cıkmayabılır ama eer kullanırsan bır cok soruyu kolay yoldan cozebılırsın[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

OSSde cıkmaz ama calculuste kesin cıkar. Oss mi calculus mu daha zor derseniz tereddutsuz calculus derim.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mdma, 07 Haziran 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
belki bi cok kişi sevmeyecek ama trigonometri, türev integral bilmeden nasıl üniversitenin mühendislik, matemeatik, fizik gibi bölümlerine öğrenci sokuyor yök bi anlamış değilim.

çok haklısın ve bunun sonucunda bir çoğu matematikten kalıyor. adam türevin integralin temelini bilmiyor ki orada onları kullanarak bir adım öteye gitsin..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...