Leath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 turkce diye kaybediyomu$ :lol: ho$[hline]Leathas Level 37 Ranger(Excalibur) Azmodai, 26 June 2003 08:48 tarihinde demiş ki: 6-7 yildir icinde bulundugum guzel varlik demiste, benide benden almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Başka bir türk oyunu ve oldukça güzel gözüküyo sky türkte vidyosunu izledim hoş Kriz Online[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackorland Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Arkadaşlar, Cartoon Stüdyolarında çalışan bir programcı arkadaşım var. Dedektif 2'nin tam 4CD olduğunu ve fiyatının kopya oyunlardan daha fazla olmayacağını öğrendim. Ağırlığı sponsora yükleyip oyunseverleri sevindireceğiz diyorlar. Bence Türk oyunlarını zıplatmak için Cartoon süper fikir yakalamış. Bize de sponsor işi için bu işi gazlatmak kalıyor. Bence oy oranını yükseltelim millet ! Yoksa bir daha Türk oyunu filan göremiyecez galiba :( Can Orlancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackorland Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Dedeiğin yerde kopyalama şifresi vardı. Oada oyun bitmiyordu. Orjinal oyundaki Türkçe kitapcıktan doğru şifreyi girince oyun daha epey devam ediyordu canım kardeşim.. said: Disappear, 11 July 2003 00:53 tarihinde demiş ki: evet $ahane bir oyundur ama bitiremedim hic sonunda o profesorun inine inip kapiyi acmak icin sifreyi sallaya sallaya yaziyoduk sonunda demo bile girmeden bi$i olmu$tu[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Sponsoru kazıklamak olmıcak mı bu acaba. Sonuçta 100.000 imza toplancak belki ama 100.000 satışın yakalanması öle kolay görünmüyo. Almıcak olan imza atmasın yani demek istediğim. Patronlar da insan.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 "Tebrikler !!! CARTOON Animasyon Stüdyoları'ndan kendi yapımımız "Gerçeğin Ötesinde" oyununu kazandınız. İlk ve tek Türkçe Film Adventure oyunu olan bu oyun, 1998 yapımı olup, tamamıyla Türk yapımcıları tarafından hazırlanmıştır." iyi oldu bu oyunu oynamamıştım zamanında kaçırmıştık :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 aeaeu o oyun çok kötüydü bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 olsun arşivde dursun yani nadir türk yapımı oyunlardan birisi nede olsa kaç tane varki şunun şurasında[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 up upup upupup upupupup upupup upupup upupup upupup[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Oluyor, biraz daha.................. (Adminler bu konuyu sabit yapsa, çok iyi olur.)[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 İyi olmaz. Tekrar ediyorum, sponsoru kazıklamak olmıcak mı bu acaba. Sonuçta 100.000 imza toplancak belki ama 100.000 satışın yakalanması öle kolay görünmüyo. Almıcak olan imza atmasın yani demek istediğim. Patronlar da insan.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Türk Oyunları evet Evet dedektif Fırtına 2 evet bilgisayara ilk el attığımda elime geçen oyunlardan biri ( desem inanmayın :) çok güzel bir oyundu ahh ahh türk oyunları iyi oluyor ama gençler nedense türk oyunu saçma buluyor cs yide türkçe yapıp oynuyor :) nese bi destek verinde arkadaşlar sponsor alsın :) Up[hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 .[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir [Bu mesaj Leathas tarafından 23 July 2003 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jackorland Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Şirket içinde yeğenim çalışıyor ondan öğrendim. Zaten de gizli bilgi değil diyor. Oyun 4 CD olacakmış. Her CD'de bir bölümmüş. Fiyatı da kopya oyunlar fiyatında olacakmış. Yani bu durumda en fazla 10-12 milyonu geçmez diyorlar. Ben sabırla bekliyorum. Sitelerini de gezin bence ilginç şeyler var. Özellikle Dedektif 2'nin sayfası iyi. CAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Destekleriniz boşa çıhmıcak! [OPP, TOPİC ÜSTTE!][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Web site : Skymaster Offical Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Patlar...[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 feci patladı hakkaten[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hastamısınız 2 yıllık topiği patlattınız[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ibret-i alem topici; demek tutmadı.[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bende 404 veriyo site bozuk dicektim tarihe bi baktım 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Keşke çıkabilseydi bu aralar,pusu falan gelişme olurdu..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Güncel sitesi yok mu yaa?? ilkini çok beğenmiştim. 2003te tamamlanıp hala çıkmadıına göre sponsorları halt etmiş yani...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Cartoon kendini web-cdrom hede hodo dizaynına vermiş ya. oyun yapsalar arada bi de.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar