Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cıldırcam!!!öss

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

evet ben özele gitmek isteyen bi arkadasim ama puanım 165 lerde acaba 15 günde 180 e ulasabilirmiyim butun gün kassam ki kasiyorum bugun brz rahatliym dedim diceksiniz akin nerdeydi diger aylarda aklim 1000 karis havadaydi :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

yaşasın spor akademisi,özel yetenek,235 :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mefte ögrenciyim off kafamı duvara vuruyorum hee özel olayinida anlatiym hayir aslinda ailemin durumu yok ama benim kahraman abim yetisti ve amerikada inanilmaz para kazanan bi işe girdi heheehhe sagolsun ya onun borcunu nasil vericem bilmiyorum 185 e ulasmak mümkün diyosun o zamannnn hadi eyvallah! ben testlere[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 04 Haziran 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
Ben mefte ögrenciyim off kafamı duvara vuruyorum hee özel olayinida anlatiym hayir aslinda ailemin durumu yok ama benim kahraman abim yetisti ve amerikada inanilmaz para kazanan bi işe girdi heheehhe sagolsun ya onun borcunu nasil vericem bilmiyorum 185 e ulasmak mümkün diyosun o zamannnn hadi eyvallah! ben testlere

abi mefte harbi doğru düzgün çalışamadım bende ya...off yinede allahtan lise 2 de gittim..seneye final deyim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bilmiyorum nası etki bırakır sende ama ben anlatayım başıma geleni
sene 2000 öss ye girmeme 1 ay var
puanım 140 larda
zaten baraj 120 idi
işte kıyaslamak için söliyim istanbul yıldız teknik makine müh 202 puanla alıyodu sanırsam
orta öğretim 31.5 geliyor ( max 40 dı)
bari oraya gireyim diye 170+ yapmam lzm ama 140 ı pek geçemiyodum
zaten o zamana kadarda cok calısamamıştım ( kız sorunuydu tembellikti fln derken..)
dedim morali yükseltmem lzm ben gaz adamım moralim iyi olunca cok yüksek alabilirim fln
fizik baraj dersimdi öyle acaip bir prikolojim vardı çünkü fiziği cok seviyordum. sınavda fiziği fule yakın cıkarırsam komple bütün sınav iy igeçerdi, fizikten yanlışım yada yapamadıgım soru cok cıkarsada bütün bölümlerden batırırdım.
oturdum önce hosuma giden gitmeyen fizik soruları jet-lee gibi hızlıca yaptım
sonra kapadım evdeki telefonları anneme dedim kapı calarsa bak ses cıkartma
salon kapısı oda kapısı kapadım
üstüme sınavda giyecegim eşorfmanı giydim selpak su yedek kalem silgi fln aldım odaya
pc yi kaldırdım
tam sınav havası yarattım
aldım önüme 99 iptal edilen sınavı çözdüm ( 171 puan)
ertesi gün ipta ledilmeyen ( 175 puan)
daha sonra 98 öss ( 179 puan)
97 öss ( sözelden 3 boş 1 yanlış sayısaldan 1 boş 1 yanlış)
moral oldumu tavan!
sınavları çözdükten 2 gün sonra dershanede genel deneme sınavı vardı ona girdim
140 cekip dershanede sınıfta sondan ilk 5 de yer alıyorken
176 koyup ilk 3 e girdim :)
ehu o gazla girdidim öss ye ama fizikten 20 soru vardı sanırım 14 netim cıktı 162,5 puanda kaldım
fizigi 17 fln yapsam toplamda 175 civarı alırdım ama olsun 140 larda sürünüyoken 162.5 öss de yaptım yetti dogrusu :)
edik: dershanede türkçe fln yapmazdım en fazla 10 net cıkardı, geçmiş öss leri yapınca dedim lan yapabiliyorum okadarda bayık degilmiş, dershanenin sınavında 43 net cıkardım türkçeden, öss dede 39 net cıktı

olay moralda bitiyo
sorular artık iyice yoruma dayalı iyice pratik zeka gerektiren oldugu için gününde olan bir ribery ki kim tutacak dagıtırsın valla[signature][hline]G3NK

[Bu mesaj DynamicK tarafından 05 Haziran 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

temeliniz yoksa (benim gibi :)) üstüne üstlük kafanızda basmıyorsa (benim gibi) 140 tan 185e çıkarmanız mümkün değildir. sözelden 80 net yaparken sayısaldan 15 tane zor çıkarıyorum.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Esit agırlık ya da sözel ögrencisiysen Türkçeye yüklen :) Zamanını nette geciren biriysen de mesela benim mesajlarımı oku :p Türkçe hatası yoktur ayıptır söylemesi :D
Bir de felsefe sorularını da bayık bayık çözme, soru sorudur; bir de kolaylar...

Sayısalsan da zaten pek iyi durumda degilsin açık açık söylemek gerekirse... Matematikten sayılar ve problemler konusuna agırlaş, bir de polinom, mod, işlem gibi kek sorulara. Üstüne bir de biyoloji "oku" Birçok sorusu akıldan yapılabiliyor, sistemler konusunda aynısını söyleyemesem de :)
Sosyal ağlarda paylaş

FMV Ayazaga isik lisesine gidiyorum.. Ben isik a gitmem iyi puan yapiyorum daha iyi 1 okula gidicem (insallah) Evet isik bir uni enformatigi elektrik muhendislgi felen baya iyi. Zate diger cogu ozel okulda oldugu gibi para var istedigi hocayi alio. Okan felen gibi diger okullar haric bilgi, isik,7tepe gibi tüm özel üniler gayet iyi (sabani ve kocu saymiyorum bile). Bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerle yorum yapma...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

bence ea ya da saysalsan matematiğe aban.15 günde en kolay konuları öğrenebilrsin bence,sayılar,moduler aritmetik,en basitinden yaş problemleri filan..temelim yok filan dicek olursan toplama çıkarma da mı bilmiyosun dicem..zaten 10 tane kolayın altında soru oluyor her sene en azından onları yapsan yükseltebilrsin ..çünkü çok fark ediyor türkçenin getirisi belli bana sözelden her şekilde koyan arkadşları matematikten 7-8 soru fazla yapınca geçiyorum acaip eğlenceli oluyo vlla:D[signature][hline]you gave me life now show how to live
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar calistim baya bakalim salı gününde 190 yaparsam paticik bulusmasi yarlicam İstanbul içi . hehe caylar benden :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamish, 05 Haziran 2005 18:37 tarihinde demiş ki:
Sözelden 80 net yapmaya kafam basiosa biraz calissaydin mattan daha fazla net yapardin temelim yok diye kendini kandirma...

zamanında abartı çalıştım ben matematiğe ama olmadı. Konuları anlamak için 3-4 farklı hocaya anlattırıyordum etüdlerde. bende bişiler eksik olduğu kesin. mat ve fizik konularını kafam almıyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...