Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dıdınnn !!

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

İngilizcesi de 30.000.000, herhalde kimse "Ahh hayır son param buydu, 5 milyon daha fazla veremem kahretsin.." demez.. Almayacak olan hiçbirini almaz zaten ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizcesi 20$ ne zaman aldığına bağlı olarak parası değişir tabii... 35 milyon çok doal bir fiyat öyle bir ansiklopedi için... yani ben 6-7 adam öldürdüm Player's Handbook + Dungeon Master's Guide + Monster's Manual combosuyla...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatı aslında iyi ama bu olayın türkçeye çevirilmesi pek hoş karşılanmadı bir kesim tarafından.. Yani birazda teşvik edici olması açısından fiyat 20-25 milyon civarı olmalıydı. Yoksa çeviri masrafları yada yayın evinin masrafları falan göz önünde bulundurursak her kitap nerdeyse zararına satılıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

dnd hiç de sux değil. tersine whitewolf'tan daha rahat bir sistem.

ayrıca türkçeye çevirmeleri güzel oldu. ama ruhban demişlerdi clerice.
oysa ben hep
cleric-şifacı
priest-rahip
monk-keşiş

olarak düşünürdüm. hayalkırıklığına uğramıştım.
umarım bu kitapta o kadar şok edici şeylerle karşılaşmam.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

whitewolfla vs. ile karşılaştırcaksan eywallah da sakın çıkıp 2nd. la 3rd. ü falan karşılaştırma aklını alırız. :D

ve ayrıca evet whitewolftan daha kolay ve anlaşılır bir yapısı var. neyse aç topiğini tartışalım :) [hline]Pain is weakness leaving your body...

[Bu mesaj Grudge tarafından 13 June 2003 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

3.5 tr çıkmadıı sürece almayız dimi dia abi:)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...