Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dıdınnn !!

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Walla orjinaliyle bir problemim olmamasına rağmen çok sevindim, umarım geniş kitlelere ulaşır!![hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Mesaj tarihi:
Bu benim için süper bir haber nefret ediyodum ingilizcede anlamını bilmediğim kelime çıkınca sözlük olayına girmekten. Peki dostum bu olay ne kadar yakın?[hline]Spartan Selamon - Gururlu Tepe Cücesi
Mesaj tarihi:
İngilizcesi de 30.000.000, herhalde kimse "Ahh hayır son param buydu, 5 milyon daha fazla veremem kahretsin.." demez.. Almayacak olan hiçbirini almaz zaten ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.."

Arab, Abdul Alhazred;
Necronomicon
Mesaj tarihi:
ingilizcesi 20$ ne zaman aldığına bağlı olarak parası değişir tabii... 35 milyon çok doal bir fiyat öyle bir ansiklopedi için... yani ben 6-7 adam öldürdüm Player's Handbook + Dungeon Master's Guide + Monster's Manual combosuyla...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
:) olsun daha ucuz yapsınlar banane banane ben ucuz isterim
zaten bu hand book bizim oyunu dağıtıt süper zevkli gidiyorduk 3. level olduk bir baktık 3 levelden 20 kadar oyuncunu el kitabında yazıyor dedi uyuz etti hepimizi ama almıyacaz he he dnr sayesinde.[hline]I'm a lost soul in frp
Mesaj tarihi:
fiyatı aslında iyi ama bu olayın türkçeye çevirilmesi pek hoş karşılanmadı bir kesim tarafından.. Yani birazda teşvik edici olması açısından fiyat 20-25 milyon civarı olmalıydı. Yoksa çeviri masrafları yada yayın evinin masrafları falan göz önünde bulundurursak her kitap nerdeyse zararına satılıyor..
Mesaj tarihi:
dnd hiç de sux değil. tersine whitewolf'tan daha rahat bir sistem.

ayrıca türkçeye çevirmeleri güzel oldu. ama ruhban demişlerdi clerice.
oysa ben hep
cleric-şifacı
priest-rahip
monk-keşiş

olarak düşünürdüm. hayalkırıklığına uğramıştım.
umarım bu kitapta o kadar şok edici şeylerle karşılaşmam.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Mesaj tarihi:
whitewolfla vs. ile karşılaştırcaksan eywallah da sakın çıkıp 2nd. la 3rd. ü falan karşılaştırma aklını alırız. :D

ve ayrıca evet whitewolftan daha kolay ve anlaşılır bir yapısı var. neyse aç topiğini tartışalım :) [hline]Pain is weakness leaving your body...

[Bu mesaj Grudge tarafından 13 June 2003 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Fiyatı ,sitenin birinde ön sipariş 25 milyon 1 temmuzdan sonra 32 milyon.[hline]İcq = 224455507

GodFather Orion

En Büyük Erdem Affetmektir !
Where Will You Go ?
Mesaj tarihi:
neden?
3.5 çıkıyo, bu tedavülden kalkıyo diye mi?
hay allaam yaw.
dalga geçiyo adamlar sizinle. uyumayın...

hortum saldırısı falan var kitabın içinde.
doğrama, geniş doğrama vs...[hline]Pain is weakness leaving your body...
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 13 June 2003 11:14 tarihinde demiş ki:
sakın çıkıp 2nd. la 3rd. ü falan karşılaştırma aklını alırız. :D

3rd her yönüyle 2nd dan daha iyi... aklımı al bakalım ;)
Mesaj tarihi:
cleric'e şifacı demek tüm cleric'ler için doğru olmayabilir bone. ruhban tam oturmuş bence.
şifacı, healer'ın karşılığıdır.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
Grudge doğru söylemiş ve hatta aklımdan geçenleri tam olarak söylemiş.Grudge yoksa sen Mind Flayer falan mısın be? :D

Şifacının cleric olmamasının sebebi clericin tanrısına göre savaştığından sanırsam. sadece heal etmiyor yani
Mesaj tarihi:
3.5 tr çıkmadıı sürece almayız dimi dia abi:)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
  • Yeni Oluştur...