Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of war ! oha artık

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

level in bu ayki sayısında videosu vardı nasıl aşmış bir oyundur nasul kombolardır prince of persia halt etmiş bu oyunun yanında:P karakter hakkında pek bilgi yok ama adamın aşmışlığına bakarsak sanırım savaş tanrısı oluyorsunuz.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

Unleash the power of the Gods and embark on a merciless quest as Kratos, an ex-Spartan warrior driven to destroy Ares, the God of War. Armed with lethal double chainblades, Kratos must carve through mythology’s darkest creatures— including Medusa, Cyclops, the Hydra and more, while solving intricate puzzles in breathtaking environments. Driven by pure revenge, nothing can stop Kratos from achieving absolution.

Ahanda budatrailer

http://www.us.playstation.com/gametrailers.aspx?id=SCUS-97399[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Bende War deli gibi oynuyorum oyunda inanılmaz büyük Troll ve Ogre ler var İlk bölümde kocaman bir HYDRA öldürerek başlıyorsunuz maceraya kesinlikle oynanmalı kesinlikle[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakda onu buranın yetkilisi düşünsün bay çok bilmiş[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bu oyunu buraya kyup bu yprumları yaparak bizim gibi iyi bir bilgisayarı olan ama konsolu olmayan insanları gereksiz yere üzüyorsunuz..

resmen canımız cekiyo.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Çok baba bi oyun bugun bitirdim inanılmaz güzel [spo1=sonunda]Ares le kapışmak hele ayrı bir zevk birde son bölümlerde devasa bi minatour geliyor oda çok iyi ya kütük le öldürüyorsun inanılmaz haz aldım:)[/spo][signature][hline]------------------------------------------

[Bu mesaj theKingpin tarafından 29 Mayıs 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya o değil de, tapınaktaki tuzaklardan birinde (şu mario'msu olanlardan, hani bastığınız yer açılıyor, aşağı düşüp kömür oluyorsunuz) bikaç kere üstüste öldüm, continue derken x'e abanınca yanlışlıkla easy yapmışım zorluk seviyesini (hatta yüzsüzce save etmişim bi de).
nası düzelicek bu?

ben dayanamam easy'de oynamaya. easy'de oynamış tırsak herif dedirtmem :)[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
abi rakı yudumlamak nedir ya
şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına
Sosyal ağlarda paylaş

Mega Cyclopsun kafasına çıkılır ve combo lar başlar[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...