AthleT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Real Sociedad kulübünde forma giyen Nihat Kahveci'nin, CSKA Moskova'ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. İspanya'nın Real Sociedad kulübünde 3.5 sezondur forma giyen Nihat Kahveci'nin yeni sezona CSKA Moskova forması altında başlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Real Sociedad'ın ekonomik sorunlarına çözüm olarak gösterilen Nihat Kahveci'nin satışı, Bask bölgesinin Diariovasco gazetesine göre tamamlanmış görünüyor. Diariovasco bugün verdiği haberde, CSKA Moskova tarafından Nihat'ın kontratının yazıldığını, 20 Haziran tarihinde CSKA Moskova ve Real Sociedad'ın masaya oturacağını iddia etti. İngilizce olarak yazılan kontratın 17 gün içinde imzalanacağı ve Nihat'ın 4 Temmuz tarihinde CSKA Moskova'nın yeni futbolcusu olarak basına tanıtılacağı belirtiliyor. Haberde, CSKA Moskova'nın Nihat'ın bonservis ücreti olarak Real'e 10-12 Milyon Avro ödeyeceği kaydedildi. Roman Abramovich'in sahibi olduğu CSKA Moskova'nın ekonomik gücünün çok büyük olup forma reklamının yıllık 18 Milyon Avro olduğu ve bu rakamın sadece Real Madrid, Juventus, Bayern Munich gibi büyük kulüplere ödendiği hatırlatıldı. Gazete, Nihat ile ilgilenen diğer bir kulübün Valencia olduğunu, yeni teknik direktör Qiuque Sanchez Flores'in ilk isim olarak Nihat'ı istediğini yazdı. Valencia'nın CSKA Moskova'nın önünü kesmek için Di Vaio ve Corradi'yi Nihat karşılığında Real'e vermeyi teklif ettiği, ancak ekonomik sorunları olan Real'in takasa yanaşmayacağı ifade ediliyor. Öte yandan Diariovasco gazetesine uzun bir demeç veren Nihat, "Henüz karar alınmadı. Real ve benim için en iyisini istiyorum" dedi. CSKA Moskova'dan gelen teklifi doğrulayan ama yazılan para miktarını yalanlayan Türk futbolcu, parayı herşey olarak görmemesine rağmen geleceğini düşünerek profesyonel olarak maddi taleplerde bulunduğunu kaydetti. Nihat şöyle konuştu: "Ne benim ne de Real tarafından henüz alınmış bir karar yok. İstediğim benim ve Real için en iyisinin olması. 3.5 yıldır Real'deyim ve bundan çok memnunum. Eğer halk gitmemi istemiyorsa bunun nedeni Real'de iyi şeyler yapmamdır. Ama kariyerimizin kısa olduğunu futbolu bıraktığımızda ne yapacağımızı düşünmemiz gerek. Bu hayatın kuralı. Xabi Alonso'ya bakın. Halk onu da istiyordu şimdi herkes ondan gurur duyuyor. Çünkü Şampiyonlar Ligi'ni kazandı." "Bir kulüp sakat olan bir futbolcuyu alırken düşünür" Rus takımı hakkında "CSKA çok iyi bir takım. UEFA Kupası'nı kazandılar. Birçok adam aldılar ve gelecek sezon için önemli hedefleri var" sözleriyle karşısındaki gazeteciyi "bu iş bitmiş" edasıyla gülmesine yolaçan Nihat hemen ardından "Ama hiçbirşey demek istemiyorum. Ne kulüp ne de ben karar vermedim. Sakatlığım ciddi ve bir kulüp sakat durumda olan bir futbolcuyu alırken düşünür. Benimle çok ilgiliydiler şimdi ne olacağını göreceğiz" diye ekledi. Eğer Real'de kalırsa bunun sadece kontratını yenileyerek olacağını ifade eden 25 yaşındaki Türk futbolcu, ayrılması durumunda kulübünün de kazanmasını istediğini dile getirdi. Nihat, "Her geçen gün dedikodular artıyor en iyisi en kısa zamanda kararın verilmesi. Real, Nihat'a bağlı değil. Benimle de bensiz de maç kazandılar. Futbolcu önemlidir ama maçı takım kazanır" dedi. "Ben Ronaldo veya Zidane değilim" Basında çıkan haberlerden dolayı rahatsızlık duymadığını, ancak yalan haberlere sinirlendiğini belirten Nihat, "Beni, sadece (Nihat Real'den şu kadar para istedi) diye çıkan haberler rahatsız ediyor. Sonunda bir yöneticinin veya başkanın yanına çıkarak: Nihat kontratını yenilemek için bu kadar para istemedi. Ben asla rakam söylemem bu Yönetim Kurulu ve Nihat arasındadır. Sadece yalan duymak istemiyorum. Çok kolay bir şekilde milyon avrolardan konuşuluyor. Ben Ronaldo veya Zidane değilim!" açıklamasında bulundu. "3 ay sonra sahalara dönmeyi umuyorum" Bu arada sakatlığının ardından şu andaki durumunu "Dizim tedaviye iyi cevap verdi. Şimdiden iyi bir ritimde koşuyorum ve topla oynayıp, birkaç hareket yapabiliyorum. Aynı sakatlığı yaşayan Türk ve La Liga'daki bazı futbolcularla konuştum. En önemlisi sabır. Herkes 6 veya 7 ay sonra oynamaya başladı. 6 aydan önce oynamak çok büyük risk demek. İlk sakatlığımı geçirip daha sonra yavaş yavaş sahalara döneceğim. Şu ana kadar herşey iyi gitti. En kötüsü takım arkadaşların oynarken stadta maç izlemekti" diye anlatan Nihat, 1.5 ay içinde takımla antrenmanlara başlamayı ve 3 ay sonra sahalara dönmeyi umduğunu söyledi. San Sebastian'da 1-2 hafta daha kalıp neler olacağını göreceğini söyleyen Nihat, daha sonra en az 10 günlük tatile çıkacağını kaydetti. Transfer gerçekleşirse Bjk Kulübüde 5 Milyon Euro alacak. Kaynak[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Kesin gitmiş dendi en son.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Gitsin de BJK'ya para gelsin biraz.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 20 milyon euroya CSKA Moskova satın aldı haberlerde izledim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 o zaman 5 milyon gibi bi para da bjk ın cebine gireceedir demek ama hiç sanmıyorum 20 milyon öh[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ((satış bedeli) - (4.000.000 $)) * %30[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende 2.5 $ diye biliyorum herkes farklı bişey biliyor bütün gazetelerde transfer bitti diyor göreceğiz bakalım.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 aciklanir yakinda kesin olarak ama bende 5 milyon euro die duydum insallah dogrudur ve bjk hayirli islerde harcarbu parayi:)[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Abramoviç gerçekten çok zeki bir adam,futbol bilgisinin ne kadar yüksek olduğunu da gösterdi bize!! Nihat gerçekten gelmiş geçmiş avrupada en başarılı olmuş türk futbolculardan biri ama ne olursa olsun abram CSKA deneyip ondan sonra chealse'ye alacaktır..Ne diyelim bencede kendini gösterip chealseaye gelecektir.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Zamanında gazeteden "Eğer Nihat 5M veya üstüne satılırsa %50si BJKya" diye okumuştum ama ne kadar doğru bilmem...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bakalım abramovich başka kimleri alacak merakla bekliyorum.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Rewendor, 07 Haziran 2005 12:50 tarihinde demiş ki: Zamanında gazeteden "Eğer Nihat 5M veya üstüne satılırsa %50si BJKya" diye okumuştum ama ne kadar doğru bilmem... 5m üstü olursa satış bedelinden bu 5m çıkarılcak kalan paranın yüzde 25 i beşiktaşın olcak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hayırlı olsun.. chelse yolu yakındır..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hah o da olabilir forgiver, emin değilim yanlış hatırlıyorumdur ya da hatalıdır falan bilmiorum. Çok oldu okuyalı...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende geçen gün gazatede okudum böyle yazmışlardı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 08 Haziran 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar