Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimi Ga Nozomu Eien

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Kimi Ga Nozomu Eien yada diğer ismi ile The Eternity you wish for animenfo görüpte neden en iyi anime sıralamasında 2. sırada olduğu merak ettiğim bir animeydi. Zaman buldum ve izlemeye karar verdim.

Toplam 14 böümden oluşan bu dramam şaheserini izleyince neden 2. sırada olduğunu çok iyi anladım. Açıklamalarında drama + okul öğrencileri yazsada siz aldırmayın mutlaka izlemelisiniz kız erkek farketmez sadece mükemmel
Konudan bahsetmek isterim ama herşey 2. bölümde gerçekten başladığı için biraz kapalı bahsedecem

Narumi takayuki lise 3. sınıf öğrencisidir zamanının çoğunu beyendiği ağacın altında veya sınıfta uyuyarak geçirmektedir.Arkadaşlari Shinji ve mizuki ile günlerini geçirmekte yaklaşan sınavı veya dersleri pek takmamaktadır.

Mizuki yüzme klubunde başarılı bir yüzüçüdür ve bir gün narumi ile ona karşı hisleri olan en iyi kız arkadaşı Harukayı tanıştırır ve ikisi çıkmaya başlar

Narumi ve haruka yakınlığı git gite artar ancak mizuki nin doğum gününde narumi haruka ile olan buluşmasına geç kalır ve bu dört iyi arkadaşı tamamen parçalayacak bir olay olur.

Kimi ga nozomu eien de ne büyü ne mecha bulacaksınız bu animeyi mükemmel yapan insan duygularına müthiş yaklaşımı bu anime drama olmanın hakkını tamamen veriyor.Ne desem bilemiyorum seriyi az önce bitirdim ve okadar duygual ki 1 aydan önce yeniden izleyebileceği sanmıyorum.

Evet baylar bayanlar herkese bu 14 bölümlük şahane animeyi tavsiye ediyorum animenfoda irc hangi kanaldan çekebileceğiniz yazıyor bence lisanslanmadan çabuk olun ve şuna emin olunki 14 bölüm kısa gibi gelsede size yetecek (daha fazlasında aşırı duygu yüklemesinden seyirciler kendini kaybedebilir) iyi seyirler[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind

[Bu mesaj Vicious tarafından 09 Ağustos 2004 11:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Vicious tarafından 09 Ağustos 2004 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

diyorum.. izledim iki oturusta hepsini.. sahene bi duygu soleni idi.. bu kadar huzunlu bisi izledigimi hatirlamiyorum..resmine bakip, konusunu okuyunca benim gibi, "siradan romantik lise komedisi" gibi dusunenler feci yaniliyor..

intihara yatkin olanlar izlemesin derim, feci depresif oluor insan... Animenfo Top 100 de, #2 olmasi kesinlikle tesaduf deil

[Bu mesaj Ytse tarafından 20 Aralık 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anime aslında çok meşhur bir hentai oyunundan uyarlama olduğunu biliyormusunuz:)

bende öğrendiğimde şok olmuştum[signature][hline]www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com

türkçe anime altyazıları için

http://animetr.port5.com/altyazilar.html
ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..

türkçe mangalar için
http://www.flameriders.com

1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız
mailim:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende ogrendigimde oha olmustum.. lise de gecen cogu romantik/komedi/drama turu anime ler bu tur oyunlardan geliyormus zate..

ingilizce patchi cikarsa kesin oynayacam..

"Kanon" da oyundan tv ye uyarlanan bi anime, onu izliycem yakinda oyunu ingilizceye cevrilmis oyunada bakiacam bu sayede
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçasi bu tarz animelere karşiyim , sevemedim bi türlü ... oluşturmasi kolay ( bi lise 4-5 erkek , 4-5 kız birbirinden sorunlu , bolbol göz yaşi bi okadarda ecchi etek pozu ; kimin eli kimin neresinde belli değil ilişkiler hooop oldu sana best seller hele bide romantic müzik ve taş char design varsa )

isterse dünyada 1 no olsun , low life anime olarak kalacaklar gözümde hep[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Sosyal ağlarda paylaş

eh ben de aynı şeyleri düşünüyordum konu ve resimlere bakınca ama madem bu kadar dediğiniz gibi sıradışı, izlerim bir ara.. :)

gerçi bir anime'deki karakterlerin birinci parti tarafından üretilmiş hentai maceralarının olduğunu bilmek karakterlerin ciddiyetini biraz olumsuz etkiler sanırım insanın gözünde.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 21 Aralık 2004 18:25 tarihinde demiş ki:
eh ben de aynı şeyleri düşünüyordum konu ve resimlere bakınca ama madem bu kadar dediğiniz gibi sıradışı, izlerim bir ara.. :)

gerçi bir anime'deki karakterlerin birinci parti tarafından üretilmiş hentai maceralarının olduğunu bilmek karakterlerin ciddiyetini biraz olumsuz etkiler sanırım insanın gözünde.. :-)

Hentai veya ecchi ile alakası yok bu animenin
ilk iki bölümünde karakterler çocuk doğru ama ilk iki bölümü altyapı gibi birşey. Asıl Kimi ga Nozomu Eien 2. bölümün sonunda şarkıyla beraber başlıyor.
Benim bu güne kadar izlediğim en iyi romantik drama KgNE. deneyin pişman olmayacağınıza garanti veriyorum. (bu sırada bunu 10 tane hatuna izlettim hepsi ağladı bir tanesi ağlamadım diyor ama ağladı ağladı... :-P )[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 21 Aralık 2004 18:25 tarihinde demiş ki:

al benden de okadar .. madem bu kadar övdünüz sizi mi kırcam .. kaç bölümdü bu ?!?! :X

ağlama konusuna gelince , hmm grave of fireflies dışında tarihimde hüzünlendiğim filim bile azdır ... o yüzden bana sökmez (ha grave of fireflies da hünür hüngür ağladim , nası oldu bende şaştim o ayri )[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
Sosyal ağlarda paylaş

ben kenshin reminiscence ova'yı kompüterde üç kere izledikten sonra 105 ekran tv'de izleyince ağladım.. :-p

vicious birader benim demek istediğim karakterlerin geçmişte hentai maceralarına atıldığını bilince ciddiyetleri kaybolur demek istedim. ister istemez yani.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yazora ni hoshi ga matataku you ni
..........Like the stars shining in the sky
Taketa kokoro ha hanarenai
..........Our feelings won't disappear
Tatoe kono te ga hanaretemo
..........Even if our hands become separated
Futari ha sore wo wasurenu kagiri
..........The two of us won't forget this

İzleyenler nasıl acı bir şey olduğunu bilir
Takayuki ile Harukanın arasındaki küçük sihir...
yazayim dedim[signature][hline] Everything is clearer now.
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

2002 sonrası zaten klonların saldırısı misali Ecchi'lerin istilası olarak geçti bence , sözkonusu seriyi henüz izlememiş olsam da konusu bilgimi çekti ama bu klon istilası olayı cidden yedek ihtimal olarak zihnimde.Eğerkine beklediğimi alamazsam bir KOR gerillası olarak hiç de uysal şeyler yazmayacağıma kesin gözüyle bakabilirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

1. bölüm bitti ama nereye upload edeceğimi buladım yardımcı olmak isteyen arkadaşlar msn den bana ulaşırsa sevinirim. Yanlız KickAssAnime grubun dvd ripinden yaptım haberiniz ola birazdan son tekrarları yapacam (daha doğrusu izleyecem eheh). Upload konusunda dediğim gibi[signature][hline] Everything is clearer now.
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yav bütün gece oturup bunu izledim de.. nasıl desem, iyi gidiyordu ilk bölümlerde ama sonradan yönü değişti, etkileyicliği azaldı doğrusu..

bunun başlıca nedeni de nayumi'nin hayli odun olması. (diğer başlığa yazıcam bir ara hatta :-p ) son 5-6 bölüm hep "ooolum angut gibi hareket etmenin ne alemi var, kendin gibi davransan herşey yolunda gidecek" dememle geçti ekrana. sonunu güzel bitirdiler, başı ve bir yere kadar ortaları da iyiydi ama sonradan ortada bir dram yok, tek kişinin angutluğu var shinji'nin dediği gibi. hani o angutluğunun bir sebebi varsa da ben anlayamadım..

o listelerde ikinci olacak bişi yok hani, duygusal, hoş bir seri ama potansiyelinin hayli altında kalmış maalesef. hani olaylar öyle bir gelişseydi de nayumi angut gibi davranmadan eziyet çekseydi herkes, hüngür hüngür ağlayabilirdim bile. mitsuki'ye cidden çok üzüldüm mesela ama nayumi'nin angutluğundan kaynaklı işte.. :-p

valla önersem mi önermesem mi.. hoş ama kendi kategorisinde çok başarılı bulamadım doğrusu, sırada izleyeceğiniz başka bişi yoksa göz atılabilir.. ama dediğim gibi o listelerde ikinci olacak bişi yok, daha altlardan gelen gits: sac'ın ikinci bölümü tek başına gözlerimi sulandırmaya yetmişti kgne'nin 14 bölümü birden başaramazken.. en azından mitsuki daycoobu.. :-)

ekleme: [spo1=anooo..]ulan o kereste bir suki dese bitecek olay, salak 14 bölüm bekledi ya..[/spo][signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:

[Bu mesaj Sam tarafından 14 Şubat 2005 09:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Akuma_Blade, 03 Ocak 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
2002 sonrası zaten klonların saldırısı misali Ecchi'lerin istilası olarak geçti bence , sözkonusu seriyi henüz izlememiş olsam da konusu bilgimi çekti ama bu klon istilası olayı cidden yedek ihtimal olarak zihnimde.Eğerkine beklediğimi alamazsam bir KOR gerillası olarak hiç de uysal şeyler yazmayacağıma kesin gözüyle bakabilirsiniz :)

en buyuk klon saldirisi deyince da gundam serileri tabiki, ayni konuyu deisik olarak paketleyerek devamli bogazimizdan assagi sokuorlar.. yeter artik gundam sux

[Bu mesaj Ytse tarafından 14 Şubat 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu sevenlere "koi kaze" yi tavsiye ediyorum.. sakin ha hicbiryerde review filan okumayin yanliz. bir cok okudugum reviewlerde adamlar hep spoil etmis. (box torrentte ozellikle, aciklamasinda bile spoileri basmis torrenti upload eden angut)

[Bu mesaj Ytse tarafından 14 Şubat 2005 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de dun indirdim bolumleri, bugun basladim izlemeye (tamda sevgililer gunu iyi mi) simdi de bilgisayarimin karsisinda hungur hungur agliyorum. cok aci ya..ama cok ta guzel, iki saattir "tamam, bu bugun izliyceem son bolum" dediysemde, hala birakamadim..bitiricem galiba bende bigunde..valla Brezilya dizileri halt etmis..
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
KGNE: Akane maniax ep2 nanashi fansub'tan çıkmış durumda... ama bilmem neye su kaçırmış durumdalar. Ama izlerken gülmekten gebermiyorum değil.
ama Haruka'yı görünce tüyler diken diken tabii...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...