Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iğrenç bir gün

Patonojen

Öne çıkan mesajlar

sabah 9:00
-oglum kalk muhtarlığa gideceksin
-tamam anneeeeee...

saat 9:15
kavurucu bir yaz sabahı durağa yürüdüm açım

saat 9:30
muhtarlığa girdim ve elektrikleri olmadığını ögrendim

saat 9:30 - 11:30
kavuru sicak yetmiyor aksi elektrik gelmiyor ki alalım ikahmetgah

saat 11:30 elektrik geldi ve ikahmetgahımı almak için sekreter hanımın yanına gittim.
-Kimliğimi kaybettim yenisini almak için ikametgah almam lazım
-Kimlik ve bir fotograf lütfen
-kimliğim yok ki kayıp o yüzden buradayım
-kimliksiz veremem
-alaymı ediyorsunuz
-hayır isterseniz muhtarla görüşün
-görüşelim.

-selamun aleyküm muhtar abi
-aleyküm selam nasılsın delikanlı
-sagolun. kimliğimi kaybettim yenisini çıkarmak için ikametgah alacaktım ama kimlik gerekiyormuş kimlik çıkarmak için
-nerde oturuyorsun sen
-xxxx sitesinde
-nasıl gidiyor okuyormusun
-evet iyidir saolun.
-tamam benim söylediğimi söyle versin ikametgahı
-teşekkürler

sekretere tekrar gidilir
-muhtar bey versin diyor.
-elektrikler yok bekleyin birazdan gelir.
-hay bu elektrik kur.... diye içimden sövdüm.

12:00
ikametgahı almayı becerip eve döndüm bir kahvaltı için

kahvaltımı geçte olsa edip dogruca nufus idaresine gittim.
bu arada hiç bir kötü olay gecmemesine sasırırken

nufus idaresinin ana baba günü oldugunu farkettim. girip numara aldım ama kimsenin numarayı kullandığı yoktu kafalarınca sıraya girip
5-1-12-51-2-44-numarasız biri-11-22
gibi bir sıralamada ortalara bir yere yerleşebildim. yaklasık 3 saatlik bir bekleyiş sonunda kimliğime kavustum.

saat 4:00 eve ulaştım. bankaya para yatıralacakmış atm den yatırırım banka kapanmıssa diyerek 2000 ytl yi koydum cebe çıktım yola.

yolda iki araç kapalı bir yol kesitinde yola paralel parketmişler. bir adam da dışarıda dolaşıyor. onlara dogru yaklasırken onların hız kontrolu yapan polisler olabileceğini düşünmüştüm ama ikiside sivil arac içindekilerde sivil di bu ihtimali unutup yolu kaybettiklerini düşündüm.

ben yaklastıkca arkadaki dısarda dolasan adamda bana dogru yaklasıyordu.

-merhaba delikanlı
-merhaba buyrun
-nerden geliyorsun
-xxx sitesi
-seni bugun güzelcede görmüşler
ben biraz afallayarak -benzetmişlerdir. hiç gitmedim.
-ne iş yapıyorsun
-ögrenciyim
-nerede
-xxx dershanesinde
-kimliğini görebilirmiyim
-kimliğimi yanıma almadım
-ozaman arabaya bin diyerek kolumu tuttu.
-ben sizin kimliğinizi görebilirmiyim
adam elini cebine atıp cüzdanını cıkardı.
hakketen sivil polisti.
-bir telefon edeyim evede merak etmesinler
arabanın içindeki adam ne iş yapıyorsun diye tekrar sordu bu arada
öggrenciyim dershanede
nerden geliyorsun
xxx sitesi
nereye gidiyordun
xxx bankaya
-tamam gidebilirsin.

adamın bu lafı üzerine biraz daha sasırdım ki ben karakolu bekliyordum. indim aractan ve yola devam ettim. bu arada iki aractan biride beni bankaya kadar izledi. ben parayı yatırdım ve rahat bir nefes aldım :p

geri dönüş yolunda araclardan biri gitmiş diyerinin içi de boştu.
eve vardım ve bir günü daha devirmiş olmuştum.

----- günün sorusu
Bugün seraat için ne eettin bakim
töbeeeee[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 06 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
okurken gitti paralar demiştim :P
neyseki öyle bişi olmamış.
çokta kötü bi gün değil bence eheh.

+1

bu arada öle kimlikler e flnda güven olmuyor aman dikkat[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

onunda çözümü var tuvalet kagıdı niye ürettiler sanıyorsun :p

- bir anı daha

Beylikdüzünde arkadasla yürüyoruz. karsıdan iki tip gelio belli tiplerinden tam ayak takımı.

ilk once biri eli ile beni gösterdi.
diğeri o mu? diye sordu seslice
evet dedi gösteren
biraz hızlı adımlarla tam yanımıza kadar geldiler yaş olarak da biraz büyükler fizik olarak da.

-sen misin ayşe'ye asılan?
-Hangi ayşe?
-adın ne senin
-Gürsel
-Gürsel ne?
-Sanane kardesim (arkadasım girer araya)
-ne demek sanane bu adam benim sevgilime asılıyor
-ne sevgilisi ya ben tanımıyorum ayşe diye birini

(bu arada beylikdüzünde tanınırım cafe işletiyorum o sıralar)
bi kaç arkadasımız geldi.
-ne oluyor?
-adamlardan biri atıldı yada yakayı sıyırmaya calısıyor.
-bu cocuk benim sevgilime asılıyormus ama benzetmişde olaibliriz
-varmı ole bişi gürsel?
-yok hoca ne işim olur bütün gün cafe biliyorsun
-benzetmişsin sen
-heralde diyip topuk çektiler.

aradan bi gün gecio ve ögreniyoruz bu bir numaraymıs ve bizim iki arkadasa da yapmaya calısmıslar ama bizimkiler benim gibi değil en safları benmişim direk dalmıslar cocuklara cocuklar basmıs topugu.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patonojen, 06 Haziran 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
saat 11:30 elektrik geldi ve ikahmetgahımı almak için sekreter hanımın yanına gittim.
-Kimliğimi kaybettim yenisini almak için ikametgah almam lazım
-Kimlik ve bir fotograf lütfen
-kimliğim yok ki kayıp o yüzden buradayım
-kimliksiz veremem
-alaymı ediyorsunuz
-hayır isterseniz muhtarla görüşün
-görüşelim.

amma sabır varmış sende de.

şimdi bu diyaloğu görünce türk telekom ile internet kullanıcıları arasında geçen diyalogları hatırladım. aynısının tıpkısı :p[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir olay da bize oldu. Bakırköy'de Carousel'in arka sokağının paralellerinde mi ne bi yerde dolaşıyoruz arkadaşımla. Ben 1.87 boy 83 kilo arkadaşım da 1.94 boy 91 kilo olarak zaten yeterince yapılıyız. Herneyse, arkadaşım gözlük takıyor. Biz giderken 2-3 yaş küçük bi velet arkamızdan "hişş gözlüklü o.ç" diye bi küfür etti. Üstüne alınmadı arkadaş birine sölemiştir diye gidiyoruz derken "hşş aloo sana diyorum" bilmemne bağrışlar, baktık çocuk hakkaten bize bakıyo. Geldi yanımıza durunca, diyalog şöyle:
-Napıyosun lan burda o.ç
-Ne diyosun lan sen?
-Sana ne, burada gezme bak
Biz arkadaşla dumur olduk bu arada çocuğun arkasında 1-2 tane daa kendi yaşında eleman var ama bizden bi 20cm falan kısa 2-3 yaş kadar da küçükler, hepsi de mülayim tipler. Bi tanesinin elinde de manav kasasından koparılmış bi tahta parçası var. Biz noluyo falan diye sorarken birinin daha küfretmesiyle arkadaş sözü yarıda kalmış şekilde çocuun suratına okkalı bi tane geçirdi diğerleri noluyo derken bi patırtı koptu. En sonunda biri kaçtı diğer ikisi de biraz hırpalanmışken yoldan geçen bi teyze gelip yapmayın etmeyin deyince biz de veletleri bıraktık. Bize küfreden "Hilmi abiiiiiiiiiiiii" diye bağırarak salya sümük uzaklaştı. Biz de arkamızı dönerek yürümeye devam ettik ama ne çocuk ne de hilmi abisi gözükmedi ortada. Bi tek teyzenin hayır dualarını aldık o kadar.

Ha, ama yine B.Köyde benzer bir durumda başka bir arkadaş para isteyen 2 tinerciyi ittirip yürüdüğü için omzundan bıçaklanmıştı tren köprüsünün orda.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ulkenın her yerinde kapkac,gasp olayları oluyor. Ama en cok ıstanbulda. Ayrıca bu olayları yapanların %90 i doğudan gelmiş kürt yada cahiller.

Yanlıs anlasılmasın Dogulular boyledır demıyorum ama ulkedekı genel tablo budur.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

iyice cılkı çıktı istanbulun ama böle olucağı belliydi zaten sen gasp yapanları hırsızlık yapanları sal sokaa. ondan sonra da düşme peşlerine hayret bişey ya.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...