-Nae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben US'de İllidan'dayım daha onceden Shadowmoon'da idik. The Hun guildi olarak İllidana gectik orada daha yeniyiz suan sayımız 57. US'de baslıacak arkadaslar varsa İllidanı tavsiye ederim... Arkadaslar sizler hangi realmlerdesiniz?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Senleyim :) Baska serverlarda 100% Turkler vardir ama bu siteyi bilmiyolardir buyuk ihtimal..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bn us te Nathrezim serverındayın.sen illidian serverındaki nicki verirsen irtibata gecebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 draister aynı seyleri yapmaktan sıkıldıysan biraz agustostaki kurtarma sınavlarına calış biraz degisiklik olur :D zelacra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogdog Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hala US Warsong tayim ama pek oynamiyorum 60 olduktan sonra baydi surekli ayni seyleri yapmak...[signature][hline]Draister Troll Priest Spiritus Sanctus-Vita Aeterna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 US Shadow Moon'dayım hala.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben ve arkadaslarim warsong'dayiz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Baska karakter kasacaz gucu olan varsa Illiadan'a bekleriz, zira 60 olduktan sonra MC vs. yapmayi dusunuyoruz surekli. Ilgilenenlere duyurulur..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bende sizinleyim :) Paticik açılmış, yeni gördüm bugün. Bir hayırlı olsun diyeyim cümle aleme. Herkese iyi oyunlar![signature][hline]Tunç Bilek/Melek/Tugrul/Ajda-Kay Tunç/Druid-Melek/Priest Alliance Shadow Moon Tugrul/Mage Alliance Illidan The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İllidan'da yeniden baslamak istiyen arkadaslara elimizden geldigince her turlu yardımı yaparız. lvl 60 oldugumuzda bu serverda hic sıkılcagımızı dusunmuyorum tek basımıza raid yapabilecek sayıya ulasıcaz umarım...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. [Bu mesaj Naa tarafından 07 Haziran 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 lvl56 undead mage duruyo warsong'da, kalmadi bi tadi ama wow'un bende. ekim'e kadar bi aksiyon cikarmazlarsa eve'deyim (aslinda cikarsalarda eve'deyim :) ) Devir uzay devri :P[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 warsong dan o dediginiz server a gecebilirmiyim? takip etmiyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 illidana char transferi yok sanırım...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 http://wow.allakhazam.com/profile.html?106717 birkac Turklede arada sirada karsilasiyoruz:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 08 Haziran 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 1.5.0 us patch nerden çekebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar