Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage ve invisibility

faki

Öne çıkan mesajlar

heh cok gücsüssünüz hakkaten lazim böle bi spell size.. canımm saten blinkiniz/novaniz bilmemneniz sizi kurtarmio hich.. ben on takla atiyim adamin dibine gidiyim stun atiyim adam cat bi yere blinklesin kaybolsun bi anda üstüne artik bide invis atip "ahaaa nasii kactim süfer "kurtulabilitem var artikk" ama dur yetmez önüme gecsin arkasindan back ice stap (invis yetmez üstüne bide böle bisi verelim invisten cikmadan dondurursunuz filann) atarim" filan dersiniz artik??
o kadar kolayca "kacabilioken" gelipte forumda bizim kurtulma sansimiz yokki diosunuz ya..

bende roguema blink istiyorum + cooldownu 0.1 sn olan bi buz kiracagi aliim yada anti sheep abilitysi ?? + fire shield gelsin palalardaki auralarin bi kisminida alabilirim hani fena olmaz? bizimde kurtulabilme sansimiz olsun[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 05 Haziran 2005 08:55 tarihinde demiş ki:
eh gangren mage armor dan baska ne geldi diosun da, gelen sey tek basina yeter kurtarir sizi 1.7 ye kadar falan :p

spell casting de 30% mana regen ne demek ya, main stat i spirit olan priestler 15% i icin 5 talent harcamak zorunda ..
çok castinginiz var ya 2 instant da x tane mage büyüsü damage ı çıkarıosunuz ayıp :D

mage e heal gelsin ben isterim mage olarak ama mantıklı bulmadım.şahsen yakınıma gelen classları seviyorum ki açayım novayı snapi, critliyim de aklı başına gelsin hehe.sonra biraz da AE ile göbek atarım olur biter.disco mage FTW.[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Sosyal ağlarda paylaş

olsa olsa shadowmeld gibi birşey olur da belki talent ile çok sınırlı hareket imkanı sağlanır improved invisibility hesabı. elbette vanish'ten çok daha yavaş olmalı. ama combat esnasında cast edilemez olur mesela, yoksa cidden şeysi çıkar, mageler şu anda da 10 kişinin arasına dalıp 10'unu da devirip geri kaçabiliyor zaten..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

- Combat esnasında çalışmıyacaktır zaten
- Elfler şu anda invisken cast edebilio ? bunu niye mage yapınca bıdı bıdı oluo ? Sanki druidin priestin 600-800 vuran spelli yokmuş gibi
- Bütün oyunlarda magelerde vardır invis zaten. Bu en başta PvE için gereklidir. Blinkinde hate i düşürmesi gerekio zaten ama onu koymamış salak blizz

Bu arada mage olmıyanların yorum yapması o kadar komik oluyorki adamların zerre fikri yok atıp tutuolar...
Mage bu oyunda bence en güzel dizayn edilmiş class. Her abilitysinin penaltısı var. Ama bu diğerlerinde olmadığı için ezik kalan mageler...

[Bu mesaj cashar tarafından 06 Haziran 2005 09:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kargathın çevresindeki roguelardan sıkıldık birde siz gelin emi.
Searing gorge geçidi tıytıy mountla gezen horde ve karanlıktan çıkan 2 mage. Horde üyesi mageleri görmez mageler ise bir yandan öcü diyip polyle biraz dans eder. Sonra ver bakalım ver.
Bir de alliance tarafından bakalım.
Menethil Harbordayız, orda bulunan 5 rogue yetmezmiş gibi birde gemiden inenleri direk polyleyen mageler var. Baktı durum kötü, çaktırmadan gir invise.

Bunları bırak her yerde zımbada!! diye çıkıp polyleyen tipler olacak.
Tamam gene bir-iki beleş hk alırızda bunlar 2-3lü gruplarda dolaşırsa yandık.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 05 Haziran 2005 14:05 tarihinde demiş ki:
said:
bejawe, 05 Haziran 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
Hah abı benım BL rogue charım war adamlarda zaten koyun war nova war daha ne ıstıyorlar bıde ınvısmı werecekler zaten blink oluyorlar kacarken cok rahatlar , olsun bıde onu koysunlar ama mage e wermekle olmaz priest te warrıor a warlocka da wersınler hak gecmesın :P

seni sevmiyorum.
kastım sadece sana değil , isyanım blizzard'a.

"kacarken cok rahatlar" , arkadaşım nereye kaçıyoruz ya bi kitliyosunuz

"adamlarda zaten koyun war nova war daha ne ıstıyorlar" , bunlar da güzel damage veren speller tabi.

"mage e wermekle olmaz priest te warrıor a warlocka da wersınler hak gecmesın" , onu bilmem.

arkadaşım , master of deception nedir ya.
sen git stealthini moba kullan , adam kulağıma girdi ben hala adamı görmüyorum üzerimde buff var greater invisibility detection.

nerflesinler o stealthi , allah olsa göremeyecek.

Abi inanmıyorum ya tamam bızde poi ler war ama genede kacabılıyorlar..

Ayrıca ben orada poly war derken dmg vuran bısı olarak soylemedım yazı yazmak ıcın yazma lutfen poly yaptıgın zaman 1 e 1 de atamayacagın pyroyu atıyorsun daha ne ?

''arkadaşım , master of deception nedir ya.
sen git stealthini moba kullan , adam kulağıma girdi ben hala adamı görmüyorum üzerimde buff var greater invisibility detection.''
Buraya gelınce dogru :) ama ben yapmadımkı blizzard ın yaptıgı bısı
Sosyal ağlarda paylaş

pyro kaç damage?
bilen var mı?

fire power 5/5ledim en fazla critlediği 950.

sizin ambush - 1600 (ortalama , cloth kullananlara)

mage neden daha kolay bir karakter gözüküyor?
çünkü reagent gerekmiyor büyüleri için ( slow fall dışında )

frost novadan yakınıyorsunuz , flash powder = vanish

poison dediğiniz zaten ölüm , nereye kaçıyoruz? hadi blinkledik ,sprint diye bişeyiniz yok mu?
en olmadı , gun train ettir , frost novanın içindeyken ateş et.

evet , mageler kaçmak için güzel bir class size göre.[signature][hline]valandil ownz j0o!
seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

Bak hala konuşuyo, kardeş bu oyuda sadece rogue'larda mage'ler yok, bunun warrior'ı var paladını var warlock'u var, warrior nereye yakalıyo senı blinklediğinde, blinkliyosun bi tarafa warrior'ın goruşu dısında koşmaya başlıyosun 25 yard'ın dışına cıktığında zaten warrior kıçını yırtsa yakalıyamaz senı bi daha, ikinci blinkdde zaten bin atına uzaklaş.

Blink kadar okuz bi skill varken (ki cidden cok ıyı ama magelerin coğu cıdden kullanmayı bilmiyo) daha kaçmamaktan bahsediyosunuz.[signature][hline]
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

insan kendi class'ini kötü görür bu normaldir. asıl olan diğer class'lerin o class'i nasıl gördüğüdür.

örnek olarak bir warrior ve hunter'ın ezik olduğu bütün pvp serverlarındaki insanların ortak görüşüdür. bu 2'liye bazıları warlockları da katar (ki ben çok katılmıyorum buna)

ama mage'ler için diğer 7 class'in ortak görüşü şudur ki, pvp'de çok iyilerdir. ve hatta priest ile beraber belki de ilk 2'dedirler.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Mageler her 3 olmadı 4 mobda bir mana rest ederler. Ve bu sırada roguelar gelip direkt critle çok rahat girerler stun olduğunu için oturuken blink çalışmaz ( bunu düzeltecekler) ve geberirsin. Çok güzel ?
Bu arada warrior 25 yardtan intercept ve charge yapar blink 20 yardtır. pffffff!!! evet cloth olan ve kendine heal atamayan kendini tanklatamayan tek classım ve evet blinkim var ne olmuşh ? sen bak bakalım kaç yerde ve kaç tane melee damage dealer classta sprint gibi bir ability var ve neresi mantıklı bunun...
Melee yakalıyamazsa sıçar range uzakta kalamazsa sıçar kanun bu...except wow
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 06 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
pyro kaç damage?
bilen var mı?

fire power 5/5ledim en fazla critlediği 950.

sizin ambush - 1600 (ortalama , cloth kullananlara)

mage neden daha kolay bir karakter gözüküyor?
çünkü reagent gerekmiyor büyüleri için ( slow fall dışında )

frost novadan yakınıyorsunuz , flash powder = vanish

poison dediğiniz zaten ölüm , nereye kaçıyoruz? hadi blinkledik ,sprint diye bişeyiniz yok mu?
en olmadı , gun train ettir , frost novanın içindeyken ateş et.

evet , mageler kaçmak için güzel bir class size göre.

kelle bak 950 olur mu herkesin içinde söyleme gülerler adama fireball +1000 vuruyor zaten[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian
Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp
Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

warrior 25'yarda intercept eder, oda rage'i varsa veya bloodrageîni kullanmamışsa (ki savaşın başlarıdna kullanması gerekir) vede 30 saniyelik intercept cooldownıda boru değildir. bunların hepsini bi yana peşinen koşan warrior'ın koştuüu yonun aksına blink lediğin anda zaten adam reaksiyon gosterene kadar sen 25'yard menzilinin dışında kalıcaksın. o yuzden uzulme hiç.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

valla instancelarda bi kere mage oynayin neden tum magelerin invis istediklerini anlarsiniz. paladin cakar shieldi kacar rouge vanish atar hunter Fd basar yatar fighter olmuyor zaten priestlerinde shiledleri var fade var cart var curt var kisaca instancelarda magelerin kacmak icin invise kesin ihtiyaci var blink yemiyor cunku moblar bizede yazik tamir parasi vermekten daha epic alamadim be
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...