Zagg Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Eve yıl sonu kötü karne götürenler bahene uydururlarmıydı, uyduranların bahanelerini alalım :) Anne bu hocanın bana garezi var :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben ztn geometriyi geçen seneden beri sevmiyodum...:D kimyacıyla tartıştım..:D[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "kimyayı yapamıyorum e haliyle kimya uygulamayı da yapamadım. fizii seviyorum ama hoca kıl (kırık gelmicek galba) fizik uygulamacı da aynı hoca e yani. biyolojici iyi ama geçirmedi işte beceremiyorum ben biyolojiyi. benden doktor olduğunu düşünsene eki eki. matematikçi kaşar. (ciddi kadın 50 yaşına gelmiş bide) geometrici bi kıyak geçmedi ya ilk dönem 5 ti sora düştü napalım şans.. analitikçiyi tanıyosundur zaten tanımayan adam yok onu babaaa. kadın sınav notlarını okicak zaman bulamıyo allahın cezası.." yani bunu dersem nolur bilmiyorum hiç bahane uydurmicam bahanem hazır zaten: "psikolojim bozuk." zaten bölüm değiştiricem 5 tanesi silinicek mat, geo ve a. geo kalıcak onlardan da matematiği seneye verince gidicek bi geoyla a. geo kalıcak onları da yapıcaz bi türlü..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "2. dönem herkesin notu düştü, sınıfta kalan bayağı adam var." deyince hiç laf etmediler.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İnceden notlarım iyi gibi en fazla bikaç kırık var dedim pek bişi demediler[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (50 Vampiir) Lancelot/Hib Kellindel - Undead Rogue/Burning Legion Öhöm bakınız Bendeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Walla ben karne getirdigim seneler hep karne gununden sonra 1 hafta ortalıktan yok olurum sonra unutulur gider zaten :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "öretmen sözlü kullancam demişti ama kullanmamıs"[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ''Ya baba biliyosun hiç çalışmadım bu sene, zaten okulu asıp duruyodum, e hocalarlada aram kötü zaten geçen seneden hepsi uyuz oluyo bana, müdürün oğlunu dövmeseydim böle olmicaktı, hocalar müdüre yağ olsun diye benim azıma... , İşte karne bu yüzden böle'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "ogretmen milletin aci cekmesinden zevk aliyor 40 ki$ilik sinifin 28 ki$isi kaldi!" diyorum kurtuluyorum :D[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "Sınıfta kaldım"[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 eskiden karne aldığımda hiç bahane uydurmazdım zaten bilirlerdi derslerimin felaket olduğunu.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ya baba dildeyim zaten önemli olan yds bunlar boş yani hem kimse geçemio....Sözeller falan bunların hepsi moral bozuyo dediğim gibi dil sınavında ön planda yok bunlar önemli olan ingilizce ondada hocağın biraz gıcığı vardı..nasıl çalıştıımı sen bilion yane :P[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "önümüzdeki maçlara bakacaz..."[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 07 Haziran 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "ya öss denemelerindeki sonuçlara bakın , bunlar hiçbişey"[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: RazorJimmy, 07 Haziran 2005 11:58 tarihinde demiş ki: "Server çok göçtü bu sene" - Anne server değişmiş bu sene hekleyip notları değişteremedim. - Neyleyemedin? - Boşver anne, hocanın bana garezi var işte.. - Nesi var? - Ya işte bana gıcıklığı var serverı değiştirmiş hekleyemedim. - o_O[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: uncla, 07 Haziran 2005 12:41 tarihinde demiş ki: eskiden karne aldığımda hiç bahane uydurmazdım zaten bilirlerdi derslerimin felaket olduğunu. Haha bizim de şansımız bu işte.. Mesela okul hayatı boyunca başarılı olan bir insan bir sene takdir yerine teşekkür getirse, evde matem havası eser.. Ben teşekkür getirdiğimde evde bir şenlik, bayram havası esiyordu. Halay çekip şarkılar söylenir, manilerle atışırdık.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ''hocalar sevmio beni napim hiç kanaat kullanmamışlar'' :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: MartinLGore, 07 Haziran 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Ben teşekkür getirdiğimde evde bir şenlik, bayram havası esiyordu. Halay çekip şarkılar söylenir, manilerle atışırdık. Para vermemek içindir :P[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ehuheh :D benim not ortalamam 4.5 keh keh keh ama hiç inek demeyin 0 çalışırım o yüzden okulun ortalaması biraz daha yüksek :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim kadar bilg. oynyıp daha güzel notlar getiren birinini bulursanız, kızamakta özgürsünüz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aha benim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Herkesin kötü not alması en klasik bahane sanırsam.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: forgiver, 07 Haziran 2005 14:01 tarihinde demiş ki: benim kadar bilg. oynyıp daha güzel notlar getiren birinini bulursanız, kızamakta özgürsünüz :) notlarim 3 4 5 5 5 5 5 diye devam ediyor. kotu dimi :([signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 seneye yaparım ya ne endişe ediosunuz. bi sene dahav var[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "1 kredıyele kacırdım taktırı valla." ki öyle :) lise 1 de 160 da kaldıgımda kredıde bu kdr koymamı$tıda lise 2 fm de 161 cok koydu :-p[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar