arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Haftada 5 dakika civarı oynadığımdan mesaj atmadım ama oyun süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Darksun said: So blonde! vardı onuda bitirmiştim Ouch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 iyice keyiflendi oyun evet ilerledikçe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Gangren said: Darksun said: So blonde! vardı onuda bitirmiştim Ouch Ne ouch'u be =P Bence güzel oyundu, esprilerde iyi yerleştirilmişti hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Lab kısmına gelmeyenler bakmasın. Ya Baroness'ın labrotuarında 3 tane Pot'un içine Demonic sıvı, mavi kırmızı ve sarı renkten oluşan 3 sıvıyı koyduumuz bölüm buglı mı? Bakıyorum orda Purple Heart, Green Clover, Orange Diamond dio. Green Cloverı, demonic sıvı + sar + mavi koyarak yaptım. Fakat dierleri olmuo heart a purple için , demonic sıvı + mavi sonra kırmızı koyuorum sonunda patlio, aynı şey diamond için de geçerli, sarı koyuorum sonra kırmızı koyuorum orange için olmuo. Bi bug mı var yoksa bi şeyi mi eksik yapiorum. Cool First, Warm Second, Cool Last yazio tahtada onla ilgili mi? Netten walkthru ya bakmak istemedim önce şuraya soriim dedim oynayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 of buldum tamamdır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sarıcam buna, beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bitirdim oyunu, anladıım kadarıyla bi expansion gibi devamını yapıcaklar oyunun ^_^ bekliorum sabırsızlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://www.kickstarter.com/projects/876324751/a-vampyre-story-year-one?ref=category Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 backlenmez bu http://img855.imageshack.us/img855/5521/baltali3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar