Smooth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Anestezinin sinir sisteminde tahribata yol açtığını bilmeyen yoktur? Bu uyuşturucu sprey lerin ağız yoluyla eğlence niyetine alınması forumda baya tartışıldı. Her nekadar eğlencelide olsa sağlık açısından Tehlikeli. Yani insanları özendirmeyelim böyle şeylere Bildigim kadari ile anestezi sinir sisteminde tahribata yol acmiyor Sadece sinir hucrelerinde uyartinin diger hucreye illetilmesini saglayan kimyasallarin dier hucreye baglanmasini engelliyor Yani gelen uyarti bir sonraki sinire gecemiyor, boylece beyne ulasamamis oluyor Yani aslinda yapilan etki aliniyor ama beyne ulasmadigindan degerlendirilip aci olarak yorumlanamiyor vs vs... Yanlisim varsa duzeltin lutfen :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [Bu mesaj Smooth tarafından 04 Haziran 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 prd kaza oldu :( [Bu mesaj Smooth tarafından 04 Haziran 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 lan lokal anastezi ile yapılan çocuğu düşünseniz =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya ne gerek var iğneye falan al biraz morfin tamamdır :D sanırım evde piercing olayları için soruyorsun anesteziyi?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 maşşallah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Benim annem doktor.. evde türlü ilaç var dolayısıyla bi keresinde bi baktım bi krem var üstünde lokal anestezi için yazıo.. anneme sordum tehlikelidir faln dedi yani baya uyuşturuomuş o bölgeyi..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: faint, 04 Haziran 2005 18:35 tarihinde demiş ki: said: bayat, 04 Haziran 2005 17:35 tarihinde demiş ki: Eczanelerde uyusturucu spreyler satiliyor. Minik operasyonlar icin baya uyusturur. Torbaya sIkIp inhale edince de cok eglenceli seyler yasiyorsun. genelde kulak delerken kullanıyolar o spreyleri kulağınıza çok fazla sıktıklarında yüzünüzün yarısını bi süre hissetmiyosunuz XD bence kulağının yarısını hissetmemen acıdan olsa gerek :-p sprey yada krem şeklindeki lokal anestezilerin pek etkili olduğunu söleyemiycem,zaten diş hekimleri bunları daha çok çocuklarda enjeksiyon öncesi iğneyi hissetmesinler diye kullanıyolar (en azından biz okulda böle kullanıyoruz) tabi bide placebo etkisi var adam bilmeyince ne kadar etkili olduğunu nasılsa uyuşturdular diye düşünüyo :) enjeksiyonla lokal anesteziği kemik içine,toplardamar içine yada kas içine uygulayabilirsin,tabi bunların yerini kesin kes tespit edebilmen içinde bi koşu gidip en yakın sağlık fakültesinde eğitim alman gerekir,yani evde böle bi işe kalkışmayın bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Siamon, 04 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Benim annem doktor.. evde türlü ilaç var dolayısıyla bi keresinde bi baktım bi krem var üstünde lokal anestezi için yazıo.. anneme sordum tehlikelidir faln dedi yani baya uyuşturuomuş o bölgeyi.. kremin adı plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 1 şişe vodka..o_0[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: RamsesII, 04 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki: BEnim düşüncem o spreyler veya anastezi iğneleri penise uygulansa uzun süreli bir ereksiyon sağlanabilir mi?Sex süresi daha da uzatılabilinir mi? Hahah, eğer anestezi iğnesiyle uzun ereksiyon istiyosan kolay, evet olur. Ama uygulayacağın yeri iyi seçmen lazım. Penise değil gözüne kestirdiğin hatuna... Sora istediğin kadar. Nuri Alço modeli :) Ha, evde anestezi isteyene, kolayı var. Kalıncana bir odun parçasıyla istediğiniz kadar anestezi edebilirsiniz kendinizi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar