bejawe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evet arkadaslar rogueler dırek shadowcraft mı kasmalı yoksa karısık setler daha cok ısemı yarar.. Bana gore karısık setler daha ıyı gıbı gelıyor bana ıhtıyacın olanı topluyoırsun sonucta takılıp kalmıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bana SC set sacma geliyo. Inceledim herseyi. Eger roguesan benim sahsi fikrime gore crit takilacan o zaman crite 1-2% bonus veren itemlarla donanacan. sonucta senin amacin gucu az olan vs. adamlari hizlica indirmek.. warriora gidip bodoz dalmak degil..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Full SC li itemleri normal bi rogue un ( Test serverında verdikleri itemler) 3.2K HP si %22.xx crit şansı( malice 5/5) %23.xx Dodge şansı (reflex0/5) 590-600 AP si oluyor Ben SC yerine toplama bir set tercih ettim. Daha eksikleri olmasına rağmen ( Mugger's belt gibi) %28 Crit şansım 620 AP ım %18 dodge şansım ( keşke dodge şansımı daha fazla düşürebilsem :) ) 3.5K da HP em var. Ancak Agility niz az olduğundan Weapon DMG iniz düşüyor. Bunuda daha fazla crit şansıyla hayli hayli telafi ediyorsunuz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 evet bende bi karma set planladım %30 a rahat çıkartıyorum crit 'i, ama henüz bütün parçaları bulamadım :P[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 crit chance in olabileceği max deger 30.00% (yada en azindan ability listesinde attack in üstünde max o gozukuyor ) benim o toplama dediginiz setle tam olarak 30.00 olarak gozukuyordu , muhtemelen daha fazladir gerçi mongoose icince 33% yaziyordu 20% de dodge ayrica 3600hp SC set ile 3700 falan olur hp 3.2k hp nedir mage misin SC giymek tamamen saçmalik rogue mantigi içersinde ama var giyen insanlar yok hp olsun yok sekil olsun direk çöp yani SC , 30% crit cok büyük bir olay kütür patir critliyorsunuz , direk tavsiyemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Attack power derim ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 şimdi tekrar SS lere baktım. Mark Of the Wild Buff u varken 3393 HP si varmış Full SC li Rogue un. // @ baaluo senin Proflie thottbottan silinmiş sanırım yok mu başka bi yerde ? :) [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 05 Haziran 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Afterdeep, 05 Haziran 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Bana SC set sacma geliyo. Inceledim herseyi. Eger roguesan benim sahsi fikrime gore crit takilacan o zaman crite 1-2% bonus veren itemlarla donanacan. sonucta senin amacin gucu az olan vs. adamlari hizlica indirmek.. warriora gidip bodoz dalmak degil.. agility her zaman daha iyi cunku agility hem armor hem dodge hemde crit $ansi verir crit itemlar sadece critical $ansi veriyo igrenc bir olay...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 agility armor mu veriyor dis? nası yani o.O[signature][hline]- frodo is back sauron. - FUCK! evet evet, onlar da nick değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Evet agility armorunuzu arttırıyor. Sadece Rogue için değil her class için böyle.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eh sc rulz o zaman :)[signature][hline]- frodo is back sauron. - FUCK! evet evet, onlar da nick değiştirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 her melee class gibi rogue da da sole yapmak en iyisi.. bazi armor parcalari Shadowcraft olur bazilari da + crit chance itemlari olur butun armoru crit veren yaparsaniz fazla yasamazsiniz..ne biliyim eldiven crit verir belt crit verir ring vs crit verir dierleri agi+stam veren itemlar olur..bence hepsini crit chance veren ypamak rogue nun gucunu baya bi azaltir..orani ii tutturmak hedefinde olmalisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Thottbottan araştırırsanız normal itemlerin bile SC den daha fazla Agility/Stamina verdiğini görebilirsiniz. Yapması kolaydır/zordur tartışılır ama var.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 SC dediğin nanedir ya.. Toplama set çok daha iyidir bence.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Malibu, 05 Haziran 2005 16:33 tarihinde demiş ki: şimdi tekrar SS lere baktım. Mark Of the Wild Buff u varken 3393 HP si varmış Full SC li Rogue un. // @ baaluo senin Proflie thottbottan silinmiş sanırım yok mu başka bi yerde ? :) i ih , silmiş şerefsizler 3393 hp abarti az sc icin , gerci taktigin necklace /cloak/libram/ring x2 ve enchant ede bakar ama , suan akradasin karakteri var arada girip hk falan takiliyorum gnome warriorcuk bayinca , 5 parca SC giyiyor 3600 hp var , libramsiz full sc set + emberfury talisman , painweaver / band of flesh (en kolay droplardan sayiyorum ) , baron's cape , 2 x libram of cons yaklasik 3700-3800 hp olur makinada eBaye koyarken aldigim ss ler duruyordu son ekipmanlan yapayim bi profil paintte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 nightslayer set en iyisi roguelar için, oyunda daha iyi bir set yok. 5 parçayı tamamlarsanız 10 energy veriyor. statları abartı. ayrıca tamamlamakta o kadar zor değil, duyduğum kadarıyla başarılı her mc raidde 1-2 parçası düşüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Kesinlikle Pvp seti yapmaya çalışın. Battle standard +MOTW+PWF+Blood pack, 6k ya çıkan rogue arkadaşlarım var ;D[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Tabi bahsettiğim Full SC Sette hiç bir enchant yoktu. Oda var :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Glatheros, 06 Haziran 2005 00:22 tarihinde demiş ki: nightslayer set en iyisi roguelar için, oyunda daha iyi bir set yok. 5 parçayı tamamlarsanız 10 energy veriyor. statları abartı. ayrıca tamamlamakta o kadar zor değil, duyduğum kadarıyla başarılı her mc raidde 1-2 parçası düşüyormuş. bloodfang stat ve resistleri daha iyi ns nin 5 parca bonusu fena sayılmaz 5 parca ns iyidir ama bloodfang sekildir turuncu turuncu parlarsın[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 şahsen şöyle düşünürsek set parçalaının düşme şansı her class icin yüzde 11 civarındadir, eger 2-3 kisiyseniz yüzde 3 e kadar düşer, 8 parça için 245 küsür instance gerekir, ama dire maul 5 kişilik ve drop yüzdeleri 30 küsürdür, 10 dire maulda random set düzülebilir ve benim şahsi tercihimce (bonuslar bi halta yaramadigi icin) random setler daha saglamdir, yani rare set suxx[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben şu an stormshroud set giyorum. ve destekleyici bi kaç parca ile %22 crit ve %18 dodge var. stormshroud pants yerine devilsaır pants ve gauntlets alıcam. critte değişen bişi olmicak çnkü storm pants 2 crit veriyo devilsaur pants ve gauntlets 1 er veriyo toplamda 2 ancak devilsaur giyerek +stamina ve 80 civarı attack power gelicek. ayrıca set bonustan hit chance gelicek. rogue lara eye of rend öerebilirim. dün ubrs de warchief rend den düştü %2 crit veriyo. blademaster legging de cok güzel bi parça ama devilsaur bonusdan dolayı devilsaur kullanıcam. bana lazım olan şu an crit veren silah(assassination blade,krol blade vs..) bu arada bi krol blade world drop ancak illaki daha çok düştüğü bi mob grubu vardır. bilen var mı acaba?:)[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Evet arkadaslar onerılerınız içün tesekkurler bende bırazcık arastırma yaptm bence bı rogue kolay olmelı ama iyi dmg vurmalı cabuk oldurmelı rakıbını onun ııcn genellıkle critical itemler kasmak en mantıklısı thottbotdan felan baktım ıtemlere karısık set gercekten daha ıyı ilginiz icin tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bana göre best set : lvl 60 olursam ki setin sc hariç dier parçaları tammlandı. sc ninde 1 parçası var. devilsaur set: %2 crit + 16 sta civarı + 120 atc power + 7 agi(ench) + %2 hit chance gerisini sc parçası yaparsanız %23-26 arası bi crit oluyo dodge u hesaplamadım dierleri saolasun benim elimdeki weaponlarda %2 cirt verio zaten ordan % 26-28 arası bi crit daha oluyo :D herkeze tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar