MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 öğrenebilme şansı var mı???yani çok uzakta bi yerde. türkcellin böyle bi sayfası vardı sanki ama hatırlayamadım şimdi.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Savcılığın yada devlet üst kurumlarının isteği olmadan böyle bir şey yapılamıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 doru...[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Trukcellin uygulaması ile kendi telefonlarının nerde oldugunu görebiliyorsun netten. Kargo şirketleri için falan yapılmış bir sistem. Ama tabi bunun iççin başvurdugun teller şirketinin üzerine olmalı ve turkcelle belli bir ödeme yapman lazım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: LevieMaxilack, 17 June 2003 23:57 tarihinde demiş ki: öğrenebilme şansı var mı???yani çok uzakta bi yerde. türkcellin böyle bi sayfası vardı sanki ama hatırlayamadım şimdi.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Fakat bulmak istediğin telefonun seri numarası (ID) sinin elinde olması gerekir.Onun için telefonunuzda *#06# tuşuna basarak id sini alın ve bir yere kaydedin.Çalınınca falan polise id si ile birlikte gidin.Bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bu telefonun id si dimi. Kartın deil yani. Zaten kartın nerde olduunu bulurlar hemen. Gerçi önemli olan telefon benim için.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 çalınmaya karşı o ID numarası olayını biliyorum da o şu anda nerede olayı lazım bana.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: LevieMaxilack, 18 June 2003 23:33 tarihinde demiş ki: çalınmaya karşı o ID numarası olayını biliyorum da o şu anda nerede olayı lazım bana.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Sorun ne ki?[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar