undomiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sacma bi durum cunku sevgilini biz tanımıyoruz e sende tanımayıp bize ne hediye alacaını soruyosan o zmn doumgunune kadar ayrıl bari de hediye parasından kurtul :P[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: undomiel, 31 Mayıs 2005 22:51 tarihinde demiş ki: sacma bi durum cunku sevgilini biz tanımıyoruz e sende tanımayıp bize ne hediye alacaını soruyosan o zmn doumgunune kadar ayrıl bari de hediye parasından kurtul :P yardın beni burda hee...iyide abijim..fix şeyler değil..enteresan,manyak bişiler istiorum..yane böle pisiko patilerden enteresan doğum günü olayları yane..bide mesela senin bi manyak geçmiş süprizn vardır yaz da bari kopya çekelim...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: The_Guerilla, 30 Mayıs 2005 22:51 tarihinde demiş ki: ya kanımı aldırım..güsel bi şiiri yazmayı düşünüyorum + olarak..nasıl oolurr... süper olur bence ama kan falan aldirma. bak simdi kizin balkonunun altina gidip her iki bilegine de T harfi ciziceksin jiletle. Biraz aciyabilir, ama ask zaten aci degil midir kuzum? Sonra cabuk davranip yere "dogum günün kutlu olsun jnmss" tarzi birsey yaz. Yani ben kiz arkadasin olsam da bana böyle bi hediye versen cok sevinirim heralde (senin gibi bi erkek arkadastan kurtuldugum icin.)[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 gollum oyuncağı al bi tane sefgilimiss canımıss dersiniz koro halinde :/[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya kardeşim yaa....ammada dalga adamsınız he...hata size soanda a.k. yardım işstedik işte..alay edeceğiniz birz düşünseniz..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bence ikinizde de alacağın şeyden olsun öyle daha özel olur.ama bunun ne olacğı konusunda tam bi fikrim yok.dur aklıma gelince yazarım;)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Böyle pasta alın üstüne kaç yaşındaysa mum koyun ardından iyki doğduuun :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Biz ark cd yaptirsimti. Hani sarki sözü yazan kaat cikarya cdlerin icinden ondanda vardi icinden her sarki icin 1 2 sayfa o sarkinin onlar icin anlamini felen yazdi arka plandada onlarin resimleri felen.. Hos 1 hediye olmustu...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 illa kanla bişiler yazmak mı istiyon ? al bunla yaz sonra print et ver sevgiline ay lav yu yazabilirsin mesela[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 01 Haziran 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sefgilinin yaşı kdr gül gönder :) Bizim ingilizce öğretmeninn kocası öle yaptı.Dersin ortasında sınıfa 37 tane çiek geldi bide kart yollamıs sonsuza kdr beraber yaşlanmak dileğiyle diye ahah kadın tüm gün mutluluktan uçuodu bizede süper davrandı :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 37 yasinda olsam ve bu yüzüme o sekilde vurulsa üzülürdüm ben hehe[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 anlaşıldı..pati arkdaşlarım..bu kız benden ayrılcak..çünkü yapılcak bişiy bulamdım a.k. böle işinb yaa[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: DarkLord, 30 Mayıs 2005 22:41 tarihinde demiş ki: bak arkadasin dedigi altin kolyelerden filan al daha sonra bir pelus ayi al ama tatlimi tatli olsun, onun icine koydurt bu hediyeyi kabinda daha sonra terziye diktir yerini sonra buna paketsiz sekilde ayiyi ver. O ayiya ay sirin filan dicek o paketi diyip cat diye lafi koy. sonra ayiyi parcalasana hediye içinde de kizin caniligini ortaya çikart ki stress atsin hosuna gider sanirim. ben bunu yapcam bir ara güzel fikir nihoho senin bu dedigini yapsam kız ark.ıma, paketi desem parcalamaz aksine ayy ayı cok $irin parcalamam fln,deli msn der.%100 eminim :)[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 O yöntem eskidi ya herkes bilio artik. Ben lise hazirlikta yapmistim ama saati koluna takmistim ayicigin. Ama kiza ayi alip parçala deme seni parçalar valla :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: The_Guerilla, 30 Mayıs 2005 22:43 tarihinde demiş ki: said: Bellow, 30 Mayıs 2005 22:41 tarihinde demiş ki: bak arkadasin dedigi altin kolyelerden filan al daha sonra bir pelus ayi al ama tatlimi tatli olsun, onun icine koydurt bu hediyeyi kabinda daha sonra terziye diktir yerini sonra buna paketsiz sekilde ayiyi ver. O ayiya ay sirin filan dicek o paketi diyip cat diye lafi koy. sonra ayiyi parcalasana hediye içinde de kizin caniligini ortaya çikart ki stress atsin hosuna gider sanirim. ben bunu yapcam bir ara güzel fikir nihoho enteresan..efet ..şuada en iyi fikir olarak gözüküyoo...hayde gl vatandaş gellll.... said: DarkLord, 30 Mayıs 2005 22:41 tarihinde demiş ki: bak arkadasin dedigi altin kolyelerden filan al daha sonra bir pelus ayi al ama tatlimi tatli olsun, onun icine koydurt bu hediyeyi kabinda daha sonra terziye diktir yerini sonra buna paketsiz sekilde ayiyi ver. O ayiya ay sirin filan dicek o paketi diyip cat diye lafi koy. sonra ayiyi parcalasana hediye içinde de kizin caniligini ortaya çikart ki stress atsin hosuna gider sanirim. ben bunu yapcam bir ara güzel fikir nihoho darklordun attigi msji quotelamisin bellow yazmisn cik cik cik cik[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eğer çok citti düşündüğün bir ilişki yaşıyorsan kıza don juanlık taslama lütfen, sen ol, kendini göster sadece, romantik erkek profili çizme... özel bişiler mi yapmak istiyosun? al kaliteli biyerde güzel bir yemek ile başla, ona bildiği şeyler olan sevgini ve aşkını anlat, onu ne kadar sevdiğini tüm gün ve gece boyunca söyle, arkadaş ortamı yapacaksanız onun üzerinde sürekli kendi varlığını hissettir. kızlar kendilerini koruyup kollayan erkekler isterler hatta erkekleri kendilerine güven verdikleri için severler ve güvenilirini seçerler... ona maddi değil manevi değeri büyük bişiler al tabi kızın ailesini durumu da iyi ise. iyi değil ise durumları ona istediği ama alamadığı bişi al mesela genel olarak orta düzey aileler gidip de kızlarına i-pod almazlar, sen al... kız için servetini döken erkek olma. sevdiği için aşkını ortaya koyan erkek ol.... aşkını ortaya bütün varlığı ile koyan ol, ama asla saf aşık olma sana nasihat olsun...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 millet en sonunda aklıma bu geldi yaptım hpş oldu..aldım benm hatunun resmini çizdirdim portre..eşşek kadar...çerçevenin arkayada kendi yazdığım bi şiiri yazdım...götürdüm..al kardeşim dedim..o da aldı..bi daha bırakmadı...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 lan dallos deniz teşekkür et bakim fikrin sahibine yani bana :D[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 -al kardeşim -sağol abi -ne abisi aşkım de bana - lan şimdi hede hödö ?!?!?!?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bişii var bide hatun kısmına aşık olduğunu asla anlatma ne kadar sevildiklerinin söylenmesinden hoşlandıklarını söyleselerde .asıl hoşlandıkları sevginin peşinden koşmaktır.. iç güdülerinde acı çekme isteği var tuhaf bi şekilde.. bence ilk başta unutmuş gibi davran sonra ufak bi süpriz yap kız sadece doğum gününü hatırladığın içi,n mutlu olsun daha fazlasını verirsen ona ilişkinin heyecanı çok kısa sürer[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Penthesilea, 31 Mayıs 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: The_Guerilla, 30 Mayıs 2005 22:51 tarihinde demiş ki: ya kanımı aldırım..güsel bi şiiri yazmayı düşünüyorum + olarak..nasıl oolurr... süper olur bence ama kan falan aldirma. bak simdi kizin balkonunun altina gidip her iki bilegine de T harfi ciziceksin jiletle. Biraz aciyabilir, ama ask zaten aci degil midir kuzum? Sonra cabuk davranip yere "dogum günün kutlu olsun jnmss" tarzi birsey yaz. Yani ben kiz arkadasin olsam da bana böyle bi hediye versen cok sevinirim heralde (senin gibi bi erkek arkadastan kurtuldugum icin.) ehuheu süpper fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: The_Guerilla, 30 Mayıs 2005 22:01 tarihinde demiş ki: ya ben şey dsüşündüm..bun yapan bi şirket var..adam oscar yapıyo..altındada dünyanın en iyi sefkilisi falan yazıyo..değşik bişiy.çok orjnal..nasıl olur bilmiyorum ..çok mu abes olurr ben yaptım onu guzel oldu.25 mılyona gelıyo :)[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kırmızı gül.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar