Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 yaz planları...

reyou

Öne çıkan mesajlar

ÖSS'den istediğim puanı alırsam yeni alacağım elektroyu çalacağım. WoW'a başlıyacağım bi de belki. Gitarla geçireceğim bütün yazımı.Başta Megadeth olmak üzere; Black Sabbath, Gun's, Iron Maiden, Therion bi de Children of Bodom sololarını çalışacağım. Elimden geldiğince mesafe kat etmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
keyn, 01 Haziran 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
valaha bisim seneye öss oldugundan pasooo calısıcaz bu yaz ama oncelikle okul bitti diye 1 ay boyunca bilgisayarın basından kalkmıcam oda ayrı mesele :)
geubun ne hangi bölümü istiyon ona göre bu kadar erken başlaman çok gereksiz olabilir kasma kendini[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

-İş çıkarsa staj yapılacak. (sette ışık asistanı)
-Mali durum müsait olursa 13000 sayfalık nota, teori vb. arşivi basılacak. Bastırıldıktan sonra piyanonun başından kalkılmayacak, claveler, jazz teorisi, lickler çalışılacak.
-Mali durum süper olursa ek olarak Wing Tsun a gidilecek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aktiftablet, 31 Mayıs 2005 19:05 tarihinde demiş ki:
reyou, nereye kuruyosunuz çadırları? Benzer bi proje bizde de var, gelişim aşamasında.

izmir gümüldür askeri kampı yanına çadır kurmak için gerekli ekimanlar :

1- en az 4 kişilik arkadaş grubu (arada gay olmayacak!!
2- en fazla 2 kişilik çadır (ki zaten 4 kişilik çadır alırsanız yan çadırlardan gelen misafirleri çekmek zorunda kalırsınız o yüzden o çadırda 4 arkadaş kalmak yeğdir :)
3- kampın kapısının baktığı yerde bi tepelik var orada en sote yeri hacılamak lazım yoksa hergün nasuh mahruki cilik oynarsınız :)
4- ve günde 20 milyon yeter.

bazı arkadaşlar kampı kötülemiş ben eksilerini artılarını sayıyım :

--acayip ucuz geçen sene hamburger 0.4 ytl, bira 1ytl idi.
yani sabah öğle akşam yemeğini yesen cebinde 12ytl paran kalırki 12 biraz 1 gece için idealdir.

-- değişik aktiviteler var; halı saha,basket,voleybol,kano,bilardo,muz,sinema :) ve birçok aktivite daha..biçoğuda bedava.

-- evet diskosu biraz bayat, dj ler ismail yk falan çalıyo :(
ama djler zaten o sene kim üstüne alırsa(genelde asker çocuklarından biri) o oluyo.
bu sene ben adayım..orayı tam bi club yapacam :)

-- bar var 2 tane içkiler zaten su gibi ucuz, orada baya ii ortam oluyo orada kesiştiğin kzı akşama diskoda çıkarabilme olasılığın %58 ile %85 arasında gidip gelir ;)

-- e tabi son olarak kızlar..
her 15 günde bir kız sirkülasyonu olur (dönemlikçi denilen olay) ve buda size eğer bi dönemi boş geçirirseniz diğer döneme yeni bir umutla başlama olasılığı verir. yapılan istatiklere göre kampa gelen en bomba kızlar 5-8 dönemleri arasında gelir(1temmuz-15 ağustos). bu sıralarda kampta bulunmak en güzeli geri kalan zamanlarda oradaki askerlerle halay çekmeniz olası :)

-- fazla negatif bi yinü yok sadece rahat küfredemeyip, gece 2 den sonra eğlenemiyorsunuz. ama zaten sabah denizdir,isklededir, maçtır kesiştir derken haliniz kalmıyo ister istemez tüm enerjini dökülüyo, hadi kaldı diyelim kampın 15 dak. uzakliıkta melahat denen mekan var orada sabahlıyabilirsiniz. saygılarımlar. kapta grşmek üzre :))[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

Bohuhuhu Oss ye calismam lazim :P
Silivrideki yazliga takilirm heralde,artik ders havuz mavuz,arada arabayi kacirip , kizin yazligina gideriz :p ole gecicek..

not:ulam 5-6 yil once oturdum ilk araba koltuguna,o zmndr kullanirim,dogum gunu ekim diye bu yazi da ehliyetsiz geciriom,kil oldum =) bu sene sonu anca alcaz..
S u17 yas ehliyet olayi yalan miyms bi de ?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Valla şimdi bu sene öss ye çalışmadığımız için öyle bir stress yok açıkçası seneye heralde.Yazın başlarında ankara'ya gitmeyi düşünüyorum(öss'den sonra) daha sonra dönüp Erdek'te takılırım heralde.Bölede kıytırık bir yaz geçirecez :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 27 Mayıs 2005 13:56 tarihinde demiş ki:
said:
Ancalagan, 27 Mayıs 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
dalyan da güzel uzun bi tatil arkadalarimla beraber bide marmariste kız arkımla tatil.. :-)

ya Marmaris te Turunc nasil biryer oyle ya minnacik biryer ama acaip seviyorum denizi kral dogasi kral herseyi kral tek sorun geceleri marmaris ten gelirken korktugum kadar hicbirseyde korkmuyorum

Marmaris geceleri igrenc biyerdir evet özellikle bar cıkıslarinda ya gerce erkeksen pek bi sorunun olmaz kızsan oluyyo eh benim hiç olmadi iki denyo plajdan laf atar göt dersin bakarlar sen ciddisin susarlar fln bu kadardir delikanliliklari yani korkucak bisey yok marmarste tatil yapicaksan direk içinde yapmicaksin marmarisin hafif disinda koylar deniz kernari mekanlar var oaralrda yapicaksin sonra marmarise geceleri gideceksin .Pek bisey olmaz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...