keyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valaha bisim seneye öss oldugundan pasooo calısıcaz bu yaz ama oncelikle okul bitti diye 1 ay boyunca bilgisayarın basından kalkmıcam oda ayrı mesele :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ÖSS'den istediğim puanı alırsam yeni alacağım elektroyu çalacağım. WoW'a başlıyacağım bi de belki. Gitarla geçireceğim bütün yazımı.Başta Megadeth olmak üzere; Black Sabbath, Gun's, Iron Maiden, Therion bi de Children of Bodom sololarını çalışacağım. Elimden geldiğince mesafe kat etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 nerede olduğunu şu anda kestiremiyorum ama gidicem yüzicem içicem uyucam içicem yüzicem uyucam[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çalışçam napıcam öss olcak gibi ev parası biriktirmem lazım:) hem dükkan barlar sokağında gece gezerim gündüz denize girerim kebaps[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: keyn, 01 Haziran 2005 13:43 tarihinde demiş ki: valaha bisim seneye öss oldugundan pasooo calısıcaz bu yaz ama oncelikle okul bitti diye 1 ay boyunca bilgisayarın basından kalkmıcam oda ayrı mesele :) geubun ne hangi bölümü istiyon ona göre bu kadar erken başlaman çok gereksiz olabilir kasma kendini[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 -İş çıkarsa staj yapılacak. (sette ışık asistanı) -Mali durum müsait olursa 13000 sayfalık nota, teori vb. arşivi basılacak. Bastırıldıktan sonra piyanonun başından kalkılmayacak, claveler, jazz teorisi, lickler çalışılacak. -Mali durum süper olursa ek olarak Wing Tsun a gidilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 1-1,5 ay anca tatil yapıp derslere gömülücem.tabı o 1-1,5 ay tatil yaparken yine az da olsa derslere bakıcam mecburen.[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Alanyaya gidicem,kum güneş deniz başka ne isterim :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: aktiftablet, 31 Mayıs 2005 19:05 tarihinde demiş ki: reyou, nereye kuruyosunuz çadırları? Benzer bi proje bizde de var, gelişim aşamasında. izmir gümüldür askeri kampı yanına çadır kurmak için gerekli ekimanlar : 1- en az 4 kişilik arkadaş grubu (arada gay olmayacak!! 2- en fazla 2 kişilik çadır (ki zaten 4 kişilik çadır alırsanız yan çadırlardan gelen misafirleri çekmek zorunda kalırsınız o yüzden o çadırda 4 arkadaş kalmak yeğdir :) 3- kampın kapısının baktığı yerde bi tepelik var orada en sote yeri hacılamak lazım yoksa hergün nasuh mahruki cilik oynarsınız :) 4- ve günde 20 milyon yeter. bazı arkadaşlar kampı kötülemiş ben eksilerini artılarını sayıyım : --acayip ucuz geçen sene hamburger 0.4 ytl, bira 1ytl idi. yani sabah öğle akşam yemeğini yesen cebinde 12ytl paran kalırki 12 biraz 1 gece için idealdir. -- değişik aktiviteler var; halı saha,basket,voleybol,kano,bilardo,muz,sinema :) ve birçok aktivite daha..biçoğuda bedava. -- evet diskosu biraz bayat, dj ler ismail yk falan çalıyo :( ama djler zaten o sene kim üstüne alırsa(genelde asker çocuklarından biri) o oluyo. bu sene ben adayım..orayı tam bi club yapacam :) -- bar var 2 tane içkiler zaten su gibi ucuz, orada baya ii ortam oluyo orada kesiştiğin kzı akşama diskoda çıkarabilme olasılığın %58 ile %85 arasında gidip gelir ;) -- e tabi son olarak kızlar.. her 15 günde bir kız sirkülasyonu olur (dönemlikçi denilen olay) ve buda size eğer bi dönemi boş geçirirseniz diğer döneme yeni bir umutla başlama olasılığı verir. yapılan istatiklere göre kampa gelen en bomba kızlar 5-8 dönemleri arasında gelir(1temmuz-15 ağustos). bu sıralarda kampta bulunmak en güzeli geri kalan zamanlarda oradaki askerlerle halay çekmeniz olası :) -- fazla negatif bi yinü yok sadece rahat küfredemeyip, gece 2 den sonra eğlenemiyorsunuz. ama zaten sabah denizdir,isklededir, maçtır kesiştir derken haliniz kalmıyo ister istemez tüm enerjini dökülüyo, hadi kaldı diyelim kampın 15 dak. uzakliıkta melahat denen mekan var orada sabahlıyabilirsiniz. saygılarımlar. kapta grşmek üzre :))[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bohuhuhu Oss ye calismam lazim :P Silivrideki yazliga takilirm heralde,artik ders havuz mavuz,arada arabayi kacirip , kizin yazligina gideriz :p ole gecicek.. not:ulam 5-6 yil once oturdum ilk araba koltuguna,o zmndr kullanirim,dogum gunu ekim diye bu yazi da ehliyetsiz geciriom,kil oldum =) bu sene sonu anca alcaz.. S u17 yas ehliyet olayi yalan miyms bi de ?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 klasik olaraktan kuşadası :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:263/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 falla haziran 20 tatile ordan eylülde camelota geri bide swg alcam öleee[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Valla şimdi bu sene öss ye çalışmadığımız için öyle bir stress yok açıkçası seneye heralde.Yazın başlarında ankara'ya gitmeyi düşünüyorum(öss'den sonra) daha sonra dönüp Erdek'te takılırım heralde.Bölede kıytırık bir yaz geçirecez :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: homoid, 27 Mayıs 2005 13:56 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 27 Mayıs 2005 13:32 tarihinde demiş ki: dalyan da güzel uzun bi tatil arkadalarimla beraber bide marmariste kız arkımla tatil.. :-) ya Marmaris te Turunc nasil biryer oyle ya minnacik biryer ama acaip seviyorum denizi kral dogasi kral herseyi kral tek sorun geceleri marmaris ten gelirken korktugum kadar hicbirseyde korkmuyorum Marmaris geceleri igrenc biyerdir evet özellikle bar cıkıslarinda ya gerce erkeksen pek bi sorunun olmaz kızsan oluyyo eh benim hiç olmadi iki denyo plajdan laf atar göt dersin bakarlar sen ciddisin susarlar fln bu kadardir delikanliliklari yani korkucak bisey yok marmarste tatil yapicaksan direk içinde yapmicaksin marmarisin hafif disinda koylar deniz kernari mekanlar var oaralrda yapicaksin sonra marmarise geceleri gideceksin .Pek bisey olmaz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 2004 gibi geçecek 2004'de 2003 gibi geçmişti 2003'de 2002 gibi 2002'de bla bla bla..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar