Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biras fantastic sevenler (resim)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Resimler iyi güzel de aradaki pirireis haritası ne alaka? Bide görsele daha uygun bir başlık gibime geldi.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
hepsi olmasa da geneli çok güzel resimler. 2. resmi de en güzel seçiyorum...seçtim.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
spoiler olarak verseydin daha hoş olurdu tabii:) algılama sorunu çektim bi süre sonra.
gittim hepsini indirdim daha rahat oldu:) ikinci resim en güzeli de şimdi o kanatlar bina gibin görünene bir goleme ait değil di mi? tam anlayamadım da.
bu arada wizards.com da biraz karıştırırsanız gallery hede hödö diye, kitaplardaki resimlerin bir bölümünü gösteriyor. güzel malzeme var tavsiye ederim. şahsen yağmalanıştım:)
özellikle ejder fetişi olanlarına dracomonion u tavsiye ederim[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
tamam tamam arkada zrıhlı adam varmış gördüm şimdi. gidip gözlere baktırmam lazım...[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
evet abi 2. resim guzel
abi bide resmler cok buyuk onları kucuk yapmak icin ne yapmak lazım ?[signature][hline][b]forever pati
parçala behçet
[b]Slash Online

[Bu mesaj Cheester tarafından 27 Mayıs 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Chesster resimler icin sagol hepsini zulaladim[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
ilk resmi biliyodum..2. resim harbi ilgi çekici...geri kalanları beğenmedim.[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
İlk resim christian tolkien'in yuzuklerin efendisi hakkındaki bi katabından degil mi ya da ben mi yanlıs hatırlıyorum. Eheh bi tek ilk ikisini begendim desem =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Keşke link verseydin ne kendini kasmış nede forumu kamı$ olurdun :)[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
Resimler için sağol da 6. resimdeki He-man deki İskeletora acayip benziyor:)[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Bende çoğunu görmüştüm hatta biri masaüstü resmim,ÖlümKapısı nıda kaçırmayın arada :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Mesaj tarihi:
Resimler cidden kaliteli. 2 Ci resim Final Fantasy IX dan bi sahnedir. Şahane oyundu :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Mesaj tarihi:
İlk resim Silmarillion'dan esinlenmiş, resimdekiler Ulmo ve Tuor.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
said:
dreagloth, 27 Mayıs 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
Bende çoğunu görmüştüm hatta biri masaüstü resmim,ÖlümKapısı nıda kaçırmayın arada :)

hangisi ölüm kapısı ya ?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
resimler gercekten super[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Name:Anelor
Race:El Morad Male
Guild:N/A
Speciality:Ranger/Archer
Mesaj tarihi:
Ha gordum gordum bende bı kactane acılmamıstı alttakılerden

Ateş Denizi bolumunun kapagı hatta
Abarrach...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

• Yeni Oluştur...