Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ratatouille (Pixar)

arcane

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
Film iyi fakat fazla beğenmedim, ancak pixar'ın gözümde gelmiş geçmiş en iyi kotarılmış karakteri Anton Ego için ayrı bir paragraf açmak istiyorum.
Hani bazı filmlerde kaşarlanmış aktör kısacık yan rolüyle bütün filme damgasını vurur, film boyunca olmadığı sahnelerde bile etkisini hissettirir ya, Anton Ego'da aynen öyle; adeta bir hayal mahsulu değil de somurtkan ve talepkar modern insanın somutlaşmış hali. Hayatın tadını çıkarmayı çoktan unutmuş, haykırarak "perspektif" istiyorum diyor, mutluluğa ulaşan yolun karmaşık olduğunu sanarak. Oysa ki gerçek mutluluk en basit şeylerdedir.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten süper film, anton ego zaten filmi izlemek için başlı başına bir sebep
[spo]özellikle flash back sahnesi[/spo]
tüm salonlarda türkçe dublajlı olması ise bir kayıp değil şöyle ki ben fransızca ingilizce ve türkçe ayrı ayrı seyrettim filmi (piskopatım var mı :P ) bunların arasından en kötüsü ingilizce versiyondu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Tabiki de ülkemizde dublajsız gösterime girmediği için azim ettim, bekledim ve HD versiyonu çıkınca direk izledim.

Muhteşem! Ben bu Pixar'a ve Disney'e hastayım. Bu ne kadar güzel konudur, bu ne kadar kaliteli animasyondur, müziktir, temadır, karakterlerdir, herşeydir. Yani Disney boşu boşuna en büyük değil. Yani helal olsun. 100 kere izlerim arka arkaya.

And the oscar goes to Ratatouille!
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...