arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Pixar ın bağlarından kopup (disneyden bağımsız) da kendi yapacağı ilk film.fragman veya resim bulamadım zaten şu an yapım öncesi aşamasında imdb ye göre.2006 da çıkacakmış. http://www.imdb.com/title/tt0382932/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Pixarı ailece severek izliyoruz. Kısa metrajlı animasyonları falan gayet iyi gidiyordu. Eminim altından kalkacaklardır[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Rat-a-too-ee filme dün gittim çok beyendim film öncesi pixarın kısa filmide cok güzeldi.En büyük eksisi Istanbuldaki her sinema Turkce dublajlı yayınlıyor[ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 12:13 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Diğer pixar filmlerine göre çok zayıf kalan bir film. Adam gibi gülebildiğim sahne yoktu. Diğer pixar filmleri hemen hemen her yaşa hitap ederken bu film fazla çocuksu olmuştu. Shrek3 gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Film iyi fakat fazla beğenmedim, ancak pixar'ın gözümde gelmiş geçmiş en iyi kotarılmış karakteri Anton Ego için ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Hani bazı filmlerde kaşarlanmış aktör kısacık yan rolüyle bütün filme damgasını vurur, film boyunca olmadığı sahnelerde bile etkisini hissettirir ya, Anton Ego'da aynen öyle; adeta bir hayal mahsulu değil de somurtkan ve talepkar modern insanın somutlaşmış hali. Hayatın tadını çıkarmayı çoktan unutmuş, haykırarak "perspektif" istiyorum diyor, mutluluğa ulaşan yolun karmaşık olduğunu sanarak. Oysa ki gerçek mutluluk en basit şeylerdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Amerikalıların animasyonu Japonları bırakmalı.Toy Story ve türevlerinde olduğu gibi bunu da izleyeceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 nemo ve inanılmaz ailenin keyifli olduğunu bildiğim için bunun da en az o kadar güzel olacagından eminim. önyargısız izlenirse beğenmiyecek adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Önyargısız izledim ve beğenmedim :D Ama diğer Pixar filmleri ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 gerçekten süper film, anton ego zaten filmi izlemek için başlı başına bir sebep [spo]özellikle flash back sahnesi[/spo] tüm salonlarda türkçe dublajlı olması ise bir kayıp değil şöyle ki ben fransızca ingilizce ve türkçe ayrı ayrı seyrettim filmi (piskopatım var mı :P ) bunların arasından en kötüsü ingilizce versiyondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ben beğendim filmi. çok komik bir film değildi ama güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Ben de beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bunun oyunu yapmışlar birde çok komik, salak bişi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Gittim gordum begendim tavsiye ederim ama bir tavsiye size filme yemek yemeden gitmeyin acikiyor insan ister istemez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Dublajsızı oynuyor mu herhangi bir yerde? (kozyatağı hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Tabiki de ülkemizde dublajsız gösterime girmediği için azim ettim, bekledim ve HD versiyonu çıkınca direk izledim. Muhteşem! Ben bu Pixar'a ve Disney'e hastayım. Bu ne kadar güzel konudur, bu ne kadar kaliteli animasyondur, müziktir, temadır, karakterlerdir, herşeydir. Yani Disney boşu boşuna en büyük değil. Yani helal olsun. 100 kere izlerim arka arkaya. And the oscar goes to Ratatouille! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 arcane said: Pixar ın bağlarından kopup (disneyden bağımsız) da kendi yapacağı ilk film bu tüm repler pixara pls =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 filmi izledikten sonra en az iki kilo garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar