RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet arkadaşlar 1 Haziranda Yapılan Sound Check Liseler Arası Müzik Yarışmasında 1. Olduk Çok Mutluyum [signature][hline]------------------------------------------nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ehueheu helal sana[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tebrikler KAYIT VARSA YOLLASANA işallah o kız yoktur :D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yok abi yok merak etme kayıt evde kaldı ben tatil deyim şuan yollarım bi ara problem değil[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Tebrikler[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Helall bea :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Vay be... Tebrikler. Sen neciydin grupta?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust!
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Davul çalıyordum..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bu arada listedeki okullar arasında tek devlet okulu biziz beni en çok gururlandıran da bu[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
fiona Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 haklısın gururlanmakta;)tebrikler..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
duende Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya uf bizde katilcaktik ama a.q. okul izin vermedi bohuehueheoe :'([signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b]
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Anadolu liseleri de devlet okulu :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tek devlet okulu siz değildiniz abi yalnışın var ama gene de helall..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 :) Ok o da olur..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 helal olsun valla... abi galatasaray peruvian skies çalmış ve 3. olmuş , şaşırdım[signature][hline]chuck! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 04 Haziran 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bizimkiler 3. olmuş. Tebrikler.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Aurora Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tebrik ederim :)[signature][hline]Light in the shadows has words to say
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 galatasarayın gitarisiti sanırım benim kanka uğur yav.kasdavda da peruvian skies çalıp finale girememişlerdi. gerçi süper çalıolardı=)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet gitarist Uğur.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Tebrikler ne diyelim zor bir parçayla kazanmışsınız bence.. Ayrıca bnm güzel okulum niye kaçırır böyle şeyleri anlamam..?[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tarman ın grupta baya sağlam pop calıyolar filan ama, bateristleri özellikle aşmış bi adam, arkadasım aynı zamanda ilkokuldan, adamı bildim bileli bateri çalar, ayrıetten evinde mini studio seklinde 1 bas, 2 elektro, 3 tane da akustik gitarı var hepsinide sakır sakır calar, hastasıyım arkadasımın :)[signature][hline]Your Ad Here!
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Werewolf, 04 Haziran 2005 21:33 tarihinde demiş ki: Evet gitarist Uğur. yoksa sende mi "kral" 138. devredensin ;)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 YÜZOTUSSEEEKİS! lalalalalaaaaaa[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 uura selam söle ozaman =) mert turan de sana kötü bi espri yapar şimdi :P[signature][hline]Demon Of The Fall...
Öne çıkan mesajlar