Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlulugumu Sizinle Paylaşmak İstiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet arkadaşlar 1 Haziranda Yapılan Sound Check Liseler Arası Müzik Yarışmasında 1. Olduk Çok Mutluyum

[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..

Mesaj tarihi:
Yok abi yok merak etme kayıt evde kaldı ben tatil deyim şuan yollarım bi ara problem değil[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
Helall bea :)[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
Davul çalıyordum..[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
Bu arada listedeki okullar arasında tek devlet okulu biziz beni en çok gururlandıran da bu[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
haklısın gururlanmakta;)tebrikler..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
:) Ok o da olur..[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
helal olsun valla...
abi galatasaray peruvian skies çalmış ve 3. olmuş , şaşırdım[signature][hline]chuck!

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 04 Haziran 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
galatasarayın gitarisiti sanırım benim kanka uğur yav.kasdavda da peruvian skies çalıp finale girememişlerdi.
gerçi süper çalıolardı=)[signature][hline]Demon Of The Fall...
Mesaj tarihi:
tarman ın grupta baya sağlam pop calıyolar filan ama, bateristleri özellikle aşmış bi adam, arkadasım aynı zamanda ilkokuldan, adamı bildim bileli bateri çalar, ayrıetten evinde mini studio seklinde 1 bas, 2 elektro, 3 tane da akustik gitarı var hepsinide sakır sakır calar, hastasıyım arkadasımın :)[signature][hline]Your Ad Here!
  • Yeni Oluştur...