Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Blackwing Lair ilgilenenlere :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 nası yani? ne zaman acilacak hemen yeni char kasmam lazım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 extremely hard seviyesindeymiş diye duymuştum bu da 40 kişilik olucak tier2 epic set dropları var İMİŞ[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Chris_Metcalf, 03 Haziran 2005 17:02 tarihinde demiş ki: extremely hard seviyesindeymiş diye duymuştum bu da 40 kişilik olucak tier2 epic set dropları var İMİŞ +1[signature][hline]Lorrotar-42 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 a tamam da ne zaman gelecek :) tier 2 seti düzmem lazım ondan önce char kasmam lazım tier 1i passledim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ties 1 -2 nasıl oluyor setler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 tier 1-2-3 iyi çok iyi süper[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 çok iyi yeni mekan yeni itemlar vs. herhalde deathwing i sona saklıyorlar[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 deadwing bence khaz modanda olacak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ubrs'deki yeşil instance girişi bunun için diye duymuştum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Deathwing ölü arkadaşlar, Ragnaros'a yenildi diye biliyorum. Hikayede de öyle yazıyordu yanılmıosam. Nefarian Deathwing'in oğlu ve Deathwing'in başaramadığı yerde, başarılı olacak yazıyor. MC'den çok daha zor olacağı ve Nefarian'ın ise Ragnaros'tan çok daha zor olacağı söyleniyor. En az 15 boss bekliyorum şahsen, MC'de 12 olduğu düşünülürse :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yav bwl de blackwing degil de nefarius olmicak miydi. belki de ayridir. nefariusun yeri ubrsde drakkisatha dönmeden solda bir instance girisi daha var orası olacak di mi? bu durumda 15 kişilik olacak. tabi bwl ile oranın bi alakası var mı bilmiyorum. bw öldüğü için nefarius olcaksa boss ubrs de olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Onların çok zor dediklerine bakmayın siz ya hemen taktikler bulunur boss lar çözülür en fazla 2-3 ay sürer Instancenin olayını çözmek. Son BOSS u çok zor yapmışlardır ama bence adamlar kesilmeyecek bi boss yapmaya çalışıyor hep çünkü insanlar hep onu kesmek isteyecek bu sırada yeni instance isteyen olmayacak :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Deathwing Ölmez. Dünyanın en kadim 5 koruyucusundan biri ragnaros falan zor kesemez deathwingi hatta arthas bile zor keser derim.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: LvL_Sabo, 03 Haziran 2005 17:52 tarihinde demiş ki: tier 1-2-3 iyi çok iyi süper Shaman için değil =/[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 görüntüler bana yine bir fire instanceıymış çağrışımı yaptı. Dier resistler boşuna zaten heralde...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 BRM de olan bi Instancenin mobları Frosta falan mı vursun abi :) Ama gerçektende PWM de bi fire resist iş yapıyor şu anda.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 onyxia-molten core sucuk kaşar ve sosis heryer fire abi ne olcak bu fire magelerin hali diyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 BWL girişi, UBRS içinde ama büyük ihtimalle MC NPC'si gibi bir NPC eklenir, bir quest yaparsın ve girersin, o sorun olmaz. Sonuçta BWL farmlamak, instance çıktıktan sonra en azından 4 ayı bulacaktır, MC kolay geliyor belki ama, US'te aylardır yapıldığından ve neredeyse her büyük guildin taktikleri vs. kendi web-sitelerinde yayımlandığından öyle kolay geldi EU'dakilere. Resimlere baktınız mı bilmem ama, bir priestte Full Prophecy set ile Benediction vardı, zannederim ki Blizzard bununla bize birşey açıklamaya çalışıyor :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bence blizzard instancenin zorluğunu denerken full tier 1 setli memberlar kullandı. amaçları milletin direk tier 1 seti pass geçip tier 2 ye kasmasını engellemek bence zor olmasının bi nedenide bu. //anka abi fire imminue falan olmazsa çok kötü olur mage çok fazla dmg vurur ayıptır :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ya oyunda olmayan bir item için puan biriktirilir mi ya? Ne dengesizliktir :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 söz konusu netherwind 8 parça bonusu falansa evet :) diğer tier 2 setlerin bonusları o kadar iyi değil ama mage tier 2 set bonusu hayali bile güzel be :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Daha gerçekçi hayaller kursak? Mesela, mesela oyun Kasım'da çıktı US'te, abiler Ragnaros'u Nisan'da kestiler :) BWL çıkınca da buna oranla birşey düşünürsek, ve tabi BWL'nin farmlanması vs. da katılınca, 2006 yılında anca tamamlarız Nether'i.. Magelerin puan biriktirmesi kadar saçma birşey olamaz, Netherwind Leggins düşecek, hoop drain edecekler, 300 puanı olan mage'in, 20 puanı kalıcak, gereksiz :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 victor nefarius amcamızı BWL içinde görmek dileğiyle[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Mirage, 03 Haziran 2005 18:51 tarihinde demiş ki: ubrs'deki yeşil instance girişi bunun için diye duymuştum. nefarius diye biliyorum o[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull [Bu mesaj Head tarafından 05 Haziran 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar