Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

o0o0o BWL gelio..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Deathwing ölü arkadaşlar, Ragnaros'a yenildi diye biliyorum.
Hikayede de öyle yazıyordu yanılmıosam.

Nefarian Deathwing'in oğlu ve Deathwing'in başaramadığı yerde, başarılı olacak yazıyor.

MC'den çok daha zor olacağı ve Nefarian'ın ise Ragnaros'tan çok daha zor olacağı söyleniyor.

En az 15 boss bekliyorum şahsen, MC'de 12 olduğu düşünülürse :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

yav bwl de blackwing degil de nefarius olmicak miydi.

belki de ayridir. nefariusun yeri ubrsde drakkisatha dönmeden solda bir instance girisi daha var orası olacak di mi? bu durumda 15 kişilik olacak. tabi bwl ile oranın bi alakası var mı bilmiyorum. bw öldüğü için nefarius olcaksa boss ubrs de olması gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Onların çok zor dediklerine bakmayın siz ya hemen taktikler bulunur boss lar çözülür en fazla 2-3 ay sürer Instancenin olayını çözmek. Son BOSS u çok zor yapmışlardır ama bence adamlar kesilmeyecek bi boss yapmaya çalışıyor hep çünkü insanlar hep onu kesmek isteyecek bu sırada yeni instance isteyen olmayacak :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 03 Haziran 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
tier 1-2-3

iyi
çok iyi
süper

Shaman için değil =/[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

görüntüler bana yine bir fire instanceıymış çağrışımı yaptı.
Dier resistler boşuna zaten heralde...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

onyxia-molten core sucuk kaşar ve sosis heryer fire abi
ne olcak bu fire magelerin hali diyorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

BWL girişi, UBRS içinde ama büyük ihtimalle MC NPC'si gibi bir NPC eklenir, bir quest yaparsın ve girersin, o sorun olmaz.

Sonuçta BWL farmlamak, instance çıktıktan sonra en azından 4 ayı bulacaktır, MC kolay geliyor belki ama, US'te aylardır yapıldığından ve neredeyse her büyük guildin taktikleri vs. kendi web-sitelerinde yayımlandığından öyle kolay geldi EU'dakilere.

Resimlere baktınız mı bilmem ama, bir priestte Full Prophecy set ile Benediction vardı, zannederim ki Blizzard bununla bize birşey açıklamaya çalışıyor :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

bence blizzard instancenin zorluğunu denerken full tier 1 setli memberlar kullandı. amaçları milletin direk tier 1 seti pass geçip tier 2 ye kasmasını engellemek bence zor olmasının bi nedenide bu.

//anka abi fire imminue falan olmazsa çok kötü olur mage çok fazla dmg vurur ayıptır :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Daha gerçekçi hayaller kursak? Mesela, mesela oyun Kasım'da çıktı US'te, abiler Ragnaros'u Nisan'da kestiler :)

BWL çıkınca da buna oranla birşey düşünürsek, ve tabi BWL'nin farmlanması vs. da katılınca, 2006 yılında anca tamamlarız Nether'i..

Magelerin puan biriktirmesi kadar saçma birşey olamaz, Netherwind Leggins düşecek, hoop drain edecekler, 300 puanı olan mage'in, 20 puanı kalıcak, gereksiz :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 03 Haziran 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
ubrs'deki yeşil instance girişi bunun için diye duymuştum.

nefarius diye biliyorum o[signature][hline]valandil ownz j0o!
seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull

[Bu mesaj Head tarafından 05 Haziran 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...