Setroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 kademe kademe sarhoşluk - tamam abi fazla içmicem bu son - hafiften başım dönüyor benim - ya bu içki fazla çarptı beni kalksak iyi olucak - hahaha sarhoş olduk galiba ühehah... - BEN SARHOŞ DEĞİLİM!![hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army!
Granader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 sigara sux da içkisiz olmas bence eheh[hline]KOC My Acc Plz Click...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 sigara sux alkol duruma göre iyidir -moralin bozuk olunca içmeyeceksin -mortalin süper olunca içmeyeceksin ha içki ne zaman mı içilir? ne iyi ne kötü moralle olacak ortalama olacan yoksa benim gibi sarhoj olursun[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 İçki keyif için içilir hocam, yok moralim bozuk fondip gidelim olmaz.İşte eğleniyoruz hadi biraz da içelim de olmaz.Al şarabını biranı bi iki de arkadaşını keyiflenin.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 içerken süperde içtikten sonra ve ertesi gün çok kötü oluyo be[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 eheha... "!hic" diil yavrum, "çin çin", "çin çin"... *!kafasını okşar*
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bi kere delikanlı adam rakı dan başka bişi içmezz racona ters bu arada babama okul kapandıktan beri hergün yalvardım ve sonunda benim çeneme dayanamayıp bilgisayarı açmama izin verdi evde hala sıkı yönetim var ama olsun bunada şükür ya bilgisayarsızlık insana ne biçim koyuyormuş bea topu topu 2-3 hafta oynamadım ama bana çok uzun bir zamanmış ginbi geldi Allah kimseyi bilgisayarından ayrı bırakmasın[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ohoooo şimdide senmi sarhoş oldun :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: fedaykin, 13 Şubat 2003 18:57 tarihinde demiş ki: YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR... bence de... [Bu mesaj BlackRose tarafından 13 Şubat 2003 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 black karıştırıyormuyum yoksa sen dağı taşı patlatan dwarfmıydın :-)[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ben o'yum evet =) ama artık memleketimdeyim [Ordu] emekli oldum dwarflıktan, ev oğlanıyım şu an =)
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 hadi ya emeklimi oldun. İzin filan değil direk emekli oldun yani. İçilir o zaman. Senin şerefine birazdan açacağım birayı şimdiden kaldırıyim bari *! Sağlığına içer*[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ [Bu mesaj fedaykin tarafından 13 Şubat 2003 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 *kalkan bardaklara dokundurur alttan* şerefe! artık ne kadar kaldırsa bu tarafta...
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Şerefe kardeşim biraz geç kalmışım galiba ama önemli değil sana iyi keyifler demekle birlikte sigaray kimsenin bulaşmamasını gönlümden temenni ediyor ardından da içki içmek ne güzel şey diyerek kendi çilingir soframa dönüyorum:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 black hojjgeldin hade *!çin çin* (sabahtan beri yazıyazmaktan sıkılmıştır biraz kafasınıdağıtır9[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Öne çıkan mesajlar