Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bira zaten alkollu fazla çekilmıo alkolsuz bi zıkıme yaramaz:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 daha içmedim , isimden kazanıyo gerçi :P[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 F5 bi tornado seviyesi, en tehlikelisi. bide aptal bir reklamı olan içecek.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ritmix'in "düt dübüdübdübdütdübdüpdüb" diye iğrenç bi melodisi vardı reklamın sonunda. f5 de farklı olmamış. - ALTERNATİİF! * zbam * zaten az açıyorum tv'yi, yapmayın böyle şeyler.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ritmix içtim bk gibi. f5 ide içtim oda bk gibi. reklam ile ürün satmaya çalışıyolar:) almayın bence. berbat. (böle kötü şeyleri reklamla satmaya çalışırsan bende böle müşteri kaybettiririm işte :P) ya bildiğimiz meyve suyunun bayatlamış ve baya bir sulandırılmış birazda co2 basılmışı işte. saçma sapan bişi:) ice tea yönetir dicektim ama çok ice tea içtim su yerine ice tea içtim bu sene. ök geldi lan. su içiyorum artık[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: delikedi, 27 Mayıs 2005 19:15 tarihinde demiş ki: Alkolsüz biranın mantığı nedir anlayamadım. Yani bira tat koku ve görünüş bakımından düttürü bi sıvı değilmi. Olay sonucunda yani verdiği sarhoşlukta. bira tat koku ve görünüş olarak düttürü bir sıvı değildir. köpüklü ve sarı yapısıyla en ilginç gözüken bir içkidir (rakı, şarap, viski gibi içeceklerle kıyaslarsak çok daha ilginç bir görüntüsü vardır). tat ve koku biraz kişiye bağlıdır orası. kimi rakı düşkünüdür ben çok beton gibi bulurum tatsız tutsuz bulurum. kimi şarapa hastadır, tadı güzeldir ama çok çok sıcaktır. olay sarhoşlukta değil zaten. alkol değeri yüksek olmasına rağmen birçok içkiden daha yumuşak bir yapısı vardır. sarhoş olmak çarpılmak istiyenler votka neyin içsinler. ritmix sadece alkolsüz bira değil. bayatlamış bira, gazı kaçmış kola gibi bir özelliği var, bunun üstüne bir de yetersiz mevye aroması eklediklerinden tatsuz tutsuz birşey yapmışlar. mevye gazozu için daha iyidir. [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 27 Mayıs 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sıcak şarap süper mesela. şeker atıyosun bide içine tatlı tatlı ohş:) bi ara şeyler vardı ya elma vodkası vişne vodkası diye çeşit çeşit çok alkollü olmuyan içecekler vardı şişede. süperdi lan onlar nooldu onlara?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ilk kez burda duydum da merak etmedim pek.. adında hayır yok.. burn iiçin derim yanında bir de absolut..ohh.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hala var o vişne votkası felan. zaten clublarda en çok votka tüketiliyor smirnoff felan. bir de kokteyl içmek isteyenler için de vişneli votka felan sunuyorlar. mesela bizim burda da marketlerde kahveli votka, karamelli votka felan satıyorlar. tabii bira içiyorum ben çok daha zevkli o ayrı :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Onlar bathoryle benim firkimi çalan homosexueller.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 yaw işte portokal suyu sıkmaya üşenen gençliği böyle avlıyolar demekki :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dediklerine gore ritmixin aynısı[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bu urunlerı piyasaya çıkarmadan önce tat denemesı yapmıyorlar mı nedir.İkisinde tadı bir birinden kötü..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 valla meyveli soda yani benim için bu kavram freşa'dan ibaret, freşa varken f5 fln içmem :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Limonlu Freşa nın yerini hiç bir şey tutamaz.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 o yeşil cıvık şeyi bardağa döktükten sonra barış birşey diyip ekrana f5 i yapıştırıyor orada ne diyor?[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Bonecrusher, 27 Mayıs 2005 20:00 tarihinde demiş ki: bira tat koku ve görünüş olarak düttürü bir sıvı değildir. köpüklü ve sarı yapısıyla en ilginç gözüken bir içkidir Şu yorum üzerine ne denirki :) Ama şuda bir gerçekki soğuk biranın yerini hiçbirşey dolduramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Apache, 28 Mayıs 2005 00:28 tarihinde demiş ki: o yeşil cıvık şeyi bardağa döktükten sonra barış birşey diyip ekrana f5 i yapıştırıyor orada ne diyor? said: Saeros, 27 Mayıs 2005 19:45 tarihinde demiş ki: - ALTERNATİİF! * zbam *[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 tiki işidir ya bu alternatif felan :D sallayın siz[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende bı denıyım ya daha içmedim...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bence denemeyin tavsiye etmiyorum attım ben.[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 igrenc bisey denedim ben[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 F5 türk malımı ?[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 siz siz olun ayılaşıp bonec gibi lan lı lun lu konuşmayın :yapma:[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ahhaha forumda saygı lazım dimi beyfendi:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar