Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F5? F5 Ne lan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Az önce tv'yi açtım izlemeye başladım (nadiren açarım genelde) bir baktım F5 diye birşey. Ne ki bu ki?
AlternatiF5 felan diyordu meyve gazozu felan. Sanırım Barış Akarsu'yla bir ilişkisi felan var (sponsor?) ama onun dışında çözemedim olayı ben.

İçen var mı? deniyen gören felan? Ne zaman çıktı ki bu ürün denen şey?[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
cok salak bir reklamı vardi, mor bişeler giymiş, sacıyla oynuyor falan, guldum, içmedim:D

[Bu mesaj dory tarafından 27 Mayıs 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 27 Mayıs 2005 16:48 tarihinde demiş ki:
hm bende gördüm sanırım bi tür refresher
(bkz: klavyede ki F5=refresh) :)
içmedim ama bugün sizin için deniyim...

gozlerim yaşardi :D
Mesaj tarihi:
bencede ritmix aldım bi gün actım söyle güzel tatlı bisi bekliorm oda ne igrenc bi sıvı bogazımdan asagı dogru süzülürken cıkartmaya özen gösterdigimi hatırlıyorum, ardından cöp kutusunda ritmix sisesini gördügümü.. f5 denemedim, deneyenler sölesin, damak farkıda var tabi, ama bende bi alıp icerim yafs.[signature][hline]Msn:[email protected]
Mail:[email protected]
Radio:Radyo Buces

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
asitli meyveler, mayalı hedeler, fazla sıcak-soğuk(dondurma yok!), gazlı içecekler, acı ve aklıma gelmeyen 1-2 şey daha. tam olarak yasak değil aslında ama bu maddelerden tütekince mide ağrısı çekiyorum :/ neyse... yinede ayda bi kolayı eksik etmem :p
Mesaj tarihi:
Hiç denemedim içmedim ama son derece salak bi reklamı olduu kesin...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
boşverin ice tea yönetir :)
malt nedir bu arada?[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
abi rakı yudumlamak nedir ya
şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına
Mesaj tarihi:
Alkolsüz biranın mantığı nedir anlayamadım. Yani bira tat koku ve görünüş bakımından düttürü bi sıvı değilmi. Olay sonucunda yani verdiği sarhoşlukta.(arada 4. boyutta var dikkatinizi çekerim) Ha damak zevkiniz vole yedikten sonra bide şarampole yuvarlanmadıysa bişey diyemem. Ki gerçekten yuvarlandıysa sizde diyemezsiniz :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
  • Yeni Oluştur...