Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F5? F5 Ne lan?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Az önce tv'yi açtım izlemeye başladım (nadiren açarım genelde) bir baktım F5 diye birşey. Ne ki bu ki?
AlternatiF5 felan diyordu meyve gazozu felan. Sanırım Barış Akarsu'yla bir ilişkisi felan var (sponsor?) ama onun dışında çözemedim olayı ben.

İçen var mı? deniyen gören felan? Ne zaman çıktı ki bu ürün denen şey?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bencede ritmix aldım bi gün actım söyle güzel tatlı bisi bekliorm oda ne igrenc bi sıvı bogazımdan asagı dogru süzülürken cıkartmaya özen gösterdigimi hatırlıyorum, ardından cöp kutusunda ritmix sisesini gördügümü.. f5 denemedim, deneyenler sölesin, damak farkıda var tabi, ama bende bi alıp icerim yafs.[signature][hline]Msn:[email protected]
Mail:[email protected]
Radio:Radyo Buces

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Burn içmedim ama Redbull'dan da Ritmix'den de nefret ediyorum..

Redbull neli bilmiyorum ama tadı çok kötü geliyor.

Ritmix ise zaten bambaşka birşey, ne bira, ne meyve suyu, ne gazoz, böyle iğrenç birşey..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Alkolsüz biranın mantığı nedir anlayamadım. Yani bira tat koku ve görünüş bakımından düttürü bi sıvı değilmi. Olay sonucunda yani verdiği sarhoşlukta.(arada 4. boyutta var dikkatinizi çekerim) Ha damak zevkiniz vole yedikten sonra bide şarampole yuvarlanmadıysa bişey diyemem. Ki gerçekten yuvarlandıysa sizde diyemezsiniz :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse)
Tkit - MxO(Output)
Macheor - Daoc(Merlin)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...