Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Az önce tv'yi açtım izlemeye başladım (nadiren açarım genelde) bir baktım F5 diye birşey. Ne ki bu ki? AlternatiF5 felan diyordu meyve gazozu felan. Sanırım Barış Akarsu'yla bir ilişkisi felan var (sponsor?) ama onun dışında çözemedim olayı ben. İçen var mı? deniyen gören felan? Ne zaman çıktı ki bu ürün denen şey?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 cok salak bir reklamı vardi, mor bişeler giymiş, sacıyla oynuyor falan, guldum, içmedim:D [Bu mesaj dory tarafından 27 Mayıs 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hm bende gördüm sanırım bi tür refresher (bkz: klavyede ki F5=refresh) :) içmedim ama bugün sizin için deniyim...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 tadı reklamı kadar iğrenç olmayan bi sıvı, yazın iyi gider[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: sheref, 27 Mayıs 2005 16:48 tarihinde demiş ki: hm bende gördüm sanırım bi tür refresher (bkz: klavyede ki F5=refresh) :) içmedim ama bugün sizin için deniyim... gozlerim yaşardi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ritmix in aynısın alternatif olanı...[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aromalı malt içeceği işte diğer anlamıyla aromalı alkolsüz bira. elmalısı çok güzel ama hiçbiri narlı ritmixin eline su dökemez o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bencede ritmix aldım bi gün actım söyle güzel tatlı bisi bekliorm oda ne igrenc bi sıvı bogazımdan asagı dogru süzülürken cıkartmaya özen gösterdigimi hatırlıyorum, ardından cöp kutusunda ritmix sisesini gördügümü.. f5 denemedim, deneyenler sölesin, damak farkıda var tabi, ama bende bi alıp icerim yafs.[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bence redbull ve burn kadar güzel tada sahip içecek yok.. ah tabi birde su =)[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 redbull müthiştir, lafa gerek yok zaten, burn ise mükemmeldir, bunada laf gerekmez.[signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kolayı unutmamak lazım ama her kolada güzel değil tabi coca cola süper :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 f5 jet uçağı deilmiydi he bide f5=Fener 5-1 nıahhaha[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 enerji içeceği diye biliyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Burn içmedim ama Redbull'dan da Ritmix'den de nefret ediyorum.. Redbull neli bilmiyorum ama tadı çok kötü geliyor. Ritmix ise zaten bambaşka birşey, ne bira, ne meyve suyu, ne gazoz, böyle iğrenç birşey..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bühü ya :( tüm asitli içecekler yasaklandı bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 geçmiş olsun...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 geçmiş olsun.. bilmiyorum ama bana burn ve redbull gayet güzel geliyor..[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bnmde bi arkadaşıma olmuştu aynısı midesiyle ilgili bi problemi vardı. gazozlar dahil olmak üzere portakal suyu süt gibi sıvılarda yasaklanmıştı :/ geçmiş olsun...[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 asitli meyveler, mayalı hedeler, fazla sıcak-soğuk(dondurma yok!), gazlı içecekler, acı ve aklıma gelmeyen 1-2 şey daha. tam olarak yasak değil aslında ama bu maddelerden tütekince mide ağrısı çekiyorum :/ neyse... yinede ayda bi kolayı eksik etmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Hiç denemedim içmedim ama son derece salak bi reklamı olduu kesin...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Nebuch, 27 Mayıs 2005 16:54 tarihinde demiş ki: ritmix in aynısın alternatif olanı... güzel bir yorum. her eve lazım[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 HAhh Tapılası bı yorum gerçekten):[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ilk defa duydum bende burayı okuyunca merak ettim :)[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 boşverin ice tea yönetir :) malt nedir bu arada?[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Alkolsüz biranın mantığı nedir anlayamadım. Yani bira tat koku ve görünüş bakımından düttürü bi sıvı değilmi. Olay sonucunda yani verdiği sarhoşlukta.(arada 4. boyutta var dikkatinizi çekerim) Ha damak zevkiniz vole yedikten sonra bide şarampole yuvarlanmadıysa bişey diyemem. Ki gerçekten yuvarlandıysa sizde diyemezsiniz :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar