behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 10 gbit falan diyo ya hiç gülüceğim yoktu gündüz vakti :D[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 eheh bak demiştim 18 haziran diye yoksa çıkmazdı bu ibibik abi çünkü 1 ay olmuş herifte utanma yok[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 "şuanda 2Gbit çıkışımız var" mı dedi bana mı öyle geldi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kem küm hebe hebe,yalancı inek[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Adamın mahcubiyetine şaşırdım ben. Oraya çıkıp "hüea bizim sucumuz yok kapayın ceneninizi oturun aşşaaa" gibi bişey sölicek die bekliodum.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 toplam 2 gb dedi çıkış demedi genel yorum: sıktı attı ee ledi yerlere bakarak konuştu (bu yazış demek). broadband,1000 kat internet 10 gbit geçiştirdi devamlı[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bugün bi 155 bi 622 devreye giricekmiş hadi bakalım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 koptuğum nokta 1000 katı bağlantı hızına ulaşabilicekmişiz 10gbit çıkışımız olduktan sonra istediğimiz zaman güzel bastırdılar ve en sonunda kader sorusu geldi ne zaman düzelicek bugun eğer testler başarılır olursa yeni 622mbitlik hat 1-2 gün içerisinde en erken 18inin geç saatlerinde bozulanlarda açılcakmış bi de adamın dediği olmuyormuş sonra çıkıyormuş kanalların birisine biz bugun dedik ama seneye bugun diyomuş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şaşırcak bişi yok herif 1 aydır açıklama yapmıyo saklanmış zaten bak çıkma sebebi 18 haziran düzelcek diye yoksa hayatta çıkamaz be[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Zauhzauhaz tipe bak ya yanlış bişi yapmış çocuk ta annesine anlatıyomuş ya da mcdonalds da hamburgerinden pipi çıkmış kadını yatıştırmaya çalışan yönetici gibi bu ne ya :D[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 tansaş reklamındaki müdür bile bundan daha aklı başında işi bilir duruyodu *!elindeki bi demet maydanozu sallar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bi kere bu televizyon yani gercekten 18 i falan olmiyacaksa televizyona cikip 18 inde gelir falan demezdi bence bi de o 2 gbit internet duzelince toplam olarka olacak galba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 1) TTnet genel müdürü gibi bi insan nasıl konuşma özürlü olabilir. 2) Nasıl bir atmansyon kapasitesi var tebrik ettim cidden. 3) T.V. nin karşısında nasıl delirdiğimi anlatamam. 4) 3 hafta sonramı çalışmalara başaldım be deyyüz. Diğer ülkeler koptuğu gün 200-300 adam seferber ederek işi halletti. 5) Allahından bul...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hadi bakalım yine 18 haziran gecesini beklicez (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 benim annamadığım yılbaşında 10 gbit falan yeni hatlara başvurmuşlar? ben hiçbi yerde böyle bişi okumadım.ilk defa duyuyorum. yılbaşından beri 5 hatta 6 ay geçti.deprem olmasa bunnar hizmete verilcekmiydi?KOCA bi HAYIR attı durdu devamlı bi halt olmaz bu TELEKOM dan[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 açıldığıyla kalır işte internet 2 gbitte[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 özeleşsinde kurtulalım artık[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bu herif kesin heryerde olduğu gibi torpille vs. oturmuş başa. Danışmanları ne söyleyeceğini ezberletmiş oda konuştu.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 herif karıstırdı herhal bizim ettigimiz küfürler bunlara 10gbitlik hattan ulaşıyo onu dicekti yanlıs soledi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 eline paticik yaz mürekkeple vurunca suratına cıksın selamlarımızı alır[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 delirip internetininde oyunununda bilgisayarininda diyip pc mi camdan firlatmaktan korkuyorum[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 adam iyi sıktı haaa.yok 10gbit lik hat devreye girecekmiş te . yılbaşında başvurmuşlarda cevap yeni gelmiş PEHEYYYYY. hade len ordan yemezler.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 adamın adı neydi!? ben seyretmedim televizyon hala sağlam o yüzden[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Justin, 17 June 2003 16:44 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar 500 milyon telefon faturası sonucunda tel. im kesilecek büyük ihtimalle ztn hayat berbat son paramı biriktirip ankaraya uçakla gidecem adamı yakalıyıcam çekicem köşeye diyecemki: Ulan madem hizmet vermiyorsunuz bu saati 1.5 m ne? diyecem ve sonra suratına bi yumruk yapıştıracam ağzını burnunu dağıtacam Dualarınız benimle olsun[hline]cRn Gücüm kuvvetim seninle kardeşim, benim için bide hayalara dizle müdahalede bulunuver. Haram olsun lan bugüne kadar verdiğim paralar...[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yaşasın açılıyor internet :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar