Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 :) Anlayan anlamış :) Ufak bir testti :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 muhohah yarıldım küçükken ben de derdim dünya dönünce niye başımız dönmüyo diye.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 16 dakikada İstanbula giderdik havada helikopterle duruyor olsak :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 :)[hline][b]Email:[email protected] [b]Ultima Zone Editoru Ultimazone
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hadi hadi kıvırtma şimdi test ayaklarına :P neyse madem testti her testin ödülü olur dimi?ee nerde benim ödülüm :) valla bütün başarımı kefalliğime bide hayranlarıma borçluyum beni sizler yarattınız...[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Mutlaka sonuna kadar okuyun ve kopun bana dua edeceksiniz...
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dusunsenıze arkınız ıstanbulda ımıs bekle ben gelıyorum dıyosunuz bı zıplıyorsunuz saga sol carparak eheueh..[hline][b]Email:[email protected] [b]Ultima Zone Editoru Ultimazone
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 oha be şu basit şeyi anlatmak için insanlar 15 sayfa yazı yazmış, helal olsun :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 işin enteresan yanı, bende de 15 sayfa gözüküo ama 9 u boş.. bu 6. sayfa..
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 demek gece bi parti verdiler (: sonra parti bitti bu anlaşılıyor (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 spectator "galileo'nun torunudur" ibaresini eklememiş cv'sine ben onu anladım bu başlıktan..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Infernal_Reborn, 28 August 2003 11:37 tarihinde demiş ki: muhohah yarıldım küçükken ben de derdim dünya dönünce niye başımız dönmüyo diye.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim harbi niye bak bunada kafam takildi? arbadayken midemiz bulaniyo bana dun araba orenegi ile anlattilar da olayi :)[hline]ALI G. MY BITCH
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Araba düz giderken bulanmaz virajda bulanır. Emin ol dünya bi sağa bi sola dönse hepimiz yşil tonlarında olurduk ve en gelişen sektör kusmuk torbası sektörü olurdu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 :=))[hline]ALI G. MY BITCH
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Hareket eden güce sahip aletin üstündeysen sen oda sana bi ivme kazandırır[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konu geçmiş ama :p[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 mesajlar silindi ondandir ceday super kisilik serdar sahin a.k.a spectator ( soyadı bi cagrışım yapıyomu sizede :)) arkadasimiz siteye mesaj spam yaparak saldiriyoda onun mesajlari sildik ama neden sizde o sayfalar varmis gibi gozukuyo bilmiyorum bazen oluyo boyle bos sayfa olayı wastiee gelsin bi sorarım belki bilgisi vardır :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 güneş dünyanın etrafında dönüyor :p dünya ewrenin ortasında.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dünya zaten dönmüyor. Evren dünyanın etrafında dönüyor. Aksini kanıtlayabilir misiniz? (Kanıtlayamazsınız demiyom sonra mor oldu falan demeyin :) )[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 of yanlışlıkla uplamış oldum topici. [Bu mesaj Fistan tarafından 04 Haziran 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Allah seni davul etsin ancak bu adamın şahan olabilitesi var..[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: quamor, 28 Ağustos 2003 01:13 tarihinde demiş ki: simdi biz dunyanin uzerinde yasiyoruz degilmi. ve dunya kendi ekseni etradindan donuyo. e o zaman durmadan bi 30 dk ziplarsak kendimizi baska bi yerde bulmamiz gerekmez mi . simdi cogu salak dicek ama gece gece su mars olayindan sonra aklima takildi :D yani helikopterle havada 10 saat kalan bi adam tr den asili kalsa 10 saat sonra baska bi ulkedemi kalcak zuaha nasil yani yaw alla alla. biri anlatsin kafayi yemek uzereyim. ahha[hline]ALI G. MY BITCH al iste türk egitim sisteminin tipik bir örnegi. veya sahan izleyip komik olmaya calisiyor diycem de devami da öyle degil, gayet gercek.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
geffen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 lan penth adam onu milattan önce yazmş o zaman şahan vitamindi.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 of burdaki soruyu diger topice yazmak isterken bu topici up'ladım yanlışlıkla. 2003 tarihe bakın.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Numb Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bende onu dicektim.:) şahan bu soruya çok güzel cevap veriyo. http://rapidshare.de/files/1146338/sahan-budunyadonmez.zip.html tıkla indir öğren.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hehe varya ağımdan aldın numb[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
Öne çıkan mesajlar