Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şerefsizlik!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karşı takımın (isterse Yunanistan olsun) milli marşına ıslık çalmak onların moralini bozmak değil kendi öküzlüğümüzü tastikletmektir. Utanmamız lazımken hala koruyorsunuz. Büyüyün biraz allah aşkına.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Zaten bu "onlar bize yaptı , bizde onlara yapalım" zihniyeti yüzünden olduğumuz yerde sayıyoruz. Bir taraf alttan almayı bilirse diğeride ona uyar eninde sonunda. İllaki dürtülen bizmi olmalıyız ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ayıp ve yapılmaması gereken birşey.
ancak bir futbol karşılaşmasında ve yunanistana karşı yapılmasını biraz da olsa anlayabiliyorum. yine de yanlış mı? yanlış[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
ayıp yapılmaması gerekir,
onlarında yapmaması gerekir,
iki tarafta suçlu.

insanlar kardeş olsun,birbirini sevsin,
ülkeler olmasın,savaşlar olmasın...

neyse uçtum yine...[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Mesaj tarihi:
Seviyesi düşük bir milletiz.Medeniyet denen şeye de çok uzağız.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ilk postu okuyup berserk modunda yazıyosunuz sanırım,ben ordaki !!statta!! yapanlarada burdaki !!statta!! yapanlarada saydırdım.Arada o kadar saçma ve cahilce postlar varki gülüp geçiyorum sadece, "ya banane ya onlarda yapmıştı ama" şeklinde post atanlara ise yeni baştan bir ilköğretim seansı öneriyorum.Biride yaşımın 17 yi geçmediğini söylemiş sadece şunu söylüyorum muhtemelen bu forumun kayıtlı kullanıcılarının %95 ya da daha fazlasından büyüğümdür.[signature][hline]Şino Mori.
Mesaj tarihi:
Ya adamlar rezil bi toplum zaten,bize ne onlardan,bize yaptıklarından.Bir ülkenin milli marşı çalınırken sessiz durulur bu bir görgü kuralıdır,ahlak kuralıdır,insanlık kuralıdır,o marşın çok büyük önemi vardır sen gidip o marşta yuhalarsan ıslıklarsan o ülkeye çok büyük hakaret etmiş sayılırsın.O tribündekiler de bunları düşünemicek kadar geri,saygısız insanlar malesef.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
tabii çok büyük terbiyesizlik çoooooook. asker ögrencilerimiz yunanistana gittiginde oluşan bayrak krizinide hatırlayın biraz. özür dahi dilemeyi reddetmişlerdi. nedense hep bizim toplumumuz özeleştri yapmak zorunda kalıyor. herkes türkiyeyi eleştiriyor yetmiyor bide türkler türkiyeyi eleştiriyor. vallahi helal olsun ne diyelim.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
Ya kardeşim onlar hayvansa bizdemi hayvan olalım ya.Nereye kadar?Bu düşünce bitiriyo bizi zaten[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
bu protestonun hayvanlık boyutunda oldugunu sanmıyorum. sen olsan nasıl tepki verirdin yunanlılara? hükümetin bir tepki verdigi yok , askerde pasif onlardada tepki yok. halka kalıyo tepki verme işi. tepki verincede hayvan mı oluyoruz yani bu mudur olay. ulusalcılık akımı durduk yere patlak vermedi . yetkililerin , gereken yerde gerekli tepkiyi vermemesinden dolayı patlak verdi. halkta buldugu şansta tepkisini gösteriyor. bence olayın bu şekilde yorumlanmaması gerekir.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
Değişik yollarla belli etmemiz gerektir tepkimizi,bu yolla olmaz,olmamalı.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
dreagloth, 04 Haziran 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
Evet orda yapanlarada burda yapanlarada,yapılmasının hak olduğunu savunanlarada,milli marşlarının çalınmaması gerektiğini Yunanistan olduğu için düşünenlerede şerefsiz diyorum.

dooru konus kimseye düşüncelerinden dolayı laf söylemeye hakkın yok..demokratik bi ülkedeyiz..
Mesaj tarihi:
Zaten Yunanlıları oldumolası sevmeyiz,onlarda bizi sevmez.Bunu değiştirmek zor.Aramızda bazı olaylar geçmiş,hala da geçmekte.Bunlara en iyi cevabı hükümetin vermesi lazım,olaya halk girince pek hayırlı olmuyor sonu olayların.(şekilA-Milli maç)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
o da öyle düşünenlerin şerefsiz olduğunu düşünüyor, var mı ötesi. :) düşünce özgürlüğü işte.[signature][hline]- frodo is back sauron.
- FUCK!

evet evet, onlar da nick değiştirdiler.
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 05 Haziran 2005 03:06 tarihinde demiş ki:
kıçımıza bişiler yazabiliriz mesela GO HOME :lol:

:lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
Revenge, 05 Haziran 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
Zaten Yunanlıları oldumolası sevmeyiz,onlarda bizi sevmez.Bunu değiştirmek zor.Aramızda bazı olaylar geçmiş,hala da geçmekte.Bunlara en iyi cevabı hükümetin vermesi lazım,olaya halk girince pek hayırlı olmuyor sonu olayların.(şekilA-Milli maç)

işte bu konuda hemfikiriz sonuçlarında her ne kadar anlaşmazlık yaşasakta. hükümet cevap vermedigi için halk elinden geleni yapıyor.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
said:
HasMez, 05 Haziran 2005 03:00 tarihinde demiş ki:
mesela?

halkımızda ingilizce sular seller gibi olsada şu şarkı söylense.

[spo1=istanbul not constantinople]istanbul was constantinople
now it's istanbul, not constantinople
been a long time gone, constantinople
now it's turkish delight on a moonlit night

every gal in constantinople
lives in istanbul, not constantinople
so if you've got a date in constantinople
she'll be waiting in istanbul

even old new york
was once new amsterdam
why they changed it i can't say
people just liked it better that way

so take me backto constantinople
no, you can't go back to constantinople
been a long time gone, constantinople
why did constantinople get the works?
that's nobody's business but the turks![/spo][signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Mesaj tarihi:
bayat +1
istanbul karşıtı bir şarkı. hatta şarkıdaki şu iki hadise yeter:
"why they changed it i can't say
people just liked it better that way "
"why did constantinople get the works?
that's nobody's business but the turks!"[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
  • Yeni Oluştur...