Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 arkadaslar swg alicam ama siteye ne kadar güvenilir duyduguma göre wow oyuncularinin cogu bu siteden istemis yani .. fiyatlar paund hesabi ama ben tl olarka versem sorun ne akdar cıkıyo yada özel paund lu hesapmı actircam brz alakasiz bi soru ama netten kazik yemek istemiorum. :( yani daha dogrusu bu sendit.com dan nasil alisveris yapicam diyim bi adamalra paundmu yolamam lazim yoksa tl kabul ediolarmi eh ? help![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Ancalagan, 03 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: arkadaslar swg alicam ama siteye ne kadar güvenilir duyduguma göre wow oyuncularinin cogu bu siteden istemis yani .. fiyatlar paund hesabi ama ben tl olarka versem sorun ne akdar cıkıyo yada özel paund lu hesapmı actircam brz alakasiz bi soru ama netten kazik yemek istemiorum. :( yani daha dogrusu bu sendit.com dan nasil alisveris yapicam diyim bi adamalra paundmu yolamam lazim yoksa tl kabul ediolarmi eh ? help! ya hakikaten arkadaşlar bize bi yardımcı olursanız walla cok makbule gecer.. :-)[signature][hline]70's 80' Glam Rock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yaklasık 25 30 kişi Wow ları Sendit.com dan aldı bende dahil olmak üzere.Destegine kadar çok güzel bir hizmeti var sitenin.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 30 pound luk bir mal alıyorsan.75 ytl civarı para kredi kartından çekiliyor...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Lopeth, 03 Haziran 2005 23:53 tarihinde demiş ki: 30 pound luk bir mal alıyorsan.75 ytl civarı para kredi kartından çekiliyor... dostum bu konuda eminmisin biz baya bi isticez ondan patlamasin cok falza :( simdilik 2 tane ama 3 yada 4 yada 5 hehe :D yani paund diyo ama 30 paund icin ATM kartlari visa ise oluyomu ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Visa veya mastercard olması lazım.Bi de malları sadece kart sahibinin adresine teslim edebiliyorlar... Herhangi bir soruna çok kısa zamanda cevap veriyorlar.Çok ilgililer.Ayrıca çok ucuz ve kargo ücreti sadece 1.50 pound vs vs vs[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben WoW sipariş ettim 26 mayısta, 2 haziran da elime geçti... sendit.com iyi bi site, ancak kullandıkları paket biraz dandikti, oyunun kutusu o paketten nasıl öyle kırışıksız çıktı çok şaşırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Atm karti olabiliyomu ? ehm ilgilenenler türkcemi konusuyo :P öle gavurla konusurken utanirim :D heheh :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kredi kartın veya kredi kartı yerinede geçebilen bir kartın olması lazım örnek: yapıkredi uni webcard[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Valla ben ilk başta webcard kullandım, limitini ayarlamayı unutmuşum (..) sonra ertesi gün mail geldi karttan çekemedik başka kart girin diye. Ben de kart ekleyip, eklediğimi bildiren bi teşekkür maili attım hepsi bu. Çok sorun olmuyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ya bu arada aklıma geldi -söylemeye gerek yok ama- adreste ve isimde türkçe karakter kullanma. Sorun çıkabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Sendit te herhangi bir sorunun olursa direkt olarak [email protected] a mail at adamlar ilgilyi eksik etmiyor kesinlikle . 5-6 tane wow sölemeniz halinde senditten ziyade türkiyede gümrükte sorun çıkabilir bundan korkmanız lazım esas. Para olayına gelince pound hesabı falan açtırmana gerek yok arkadaşın da dediği gibi kartından Tl olarak çekiliyor yalnız limiti iyi ayarla ( 10- 20 ytl fazlalık gibi ) sorun çıkmasın uğraştırır. Atm kartı olayına gelince Visa electron da geçerli bildiğim kadarıyla internet üzerinden yapılan tüm alışverişlerde bu kartın özelliği bankamatik hesabındaki parayı kredi kartı hesabındaymış gibi gösteriyor böylece limitini sende biliyorsun . Daha güvenli.[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: ocu, 04 Haziran 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Ya bu arada aklıma geldi -söylemeye gerek yok ama- adreste ve isimde türkçe karakter kullanma. Sorun çıkabilir... Yurtdisindan verdigim tum siparislerde Turkce karakterler kullandim. Hepside adrese geldi. Adresi kutuya aynen yaziyolar Turkiye'ye gonderiyolar, sinirdan girdikten sonra direk kapinda zaten..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 4-5 tane oyun alırsanız gümrük ödemek zorunda kalabilirsiniz o yüzden en iyisi 2 taneden fazla istemeyin bir seferde[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hmm anladim 2li siparisler ettirmek en dogrusu sanirim :) ... cok sagolun valla ilginiz icin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben ikinci wow kutumu senditten söledim 03.06.2005 cuma günü shipped yazdı bakalım ne zaman gelicek arkadaşa hediye aldım ;)[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Benimkide ayın 1inde shipped yazdı bekliyorum hala :) İnşallah yarın gelir[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 aga yarın yavaş gelsin yaa :) ben en az önümüzdeki cuma diyorum[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Senin birincisi kaç günde gelmişti?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nikomedon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 loaded.com dan siparis etsek nasıl olur sanki daha ucuz gibi orda.[signature][hline]Nikomedon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben ilk weblebiden almıştım adamlar bana çok şanslısın demişti ellerinde varken sipariş verenlerdenmişim 4 günde gelmişti...[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar