Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sendit.com dan mal siparisi

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar swg alicam ama siteye ne kadar güvenilir duyduguma göre wow oyuncularinin cogu bu siteden istemis yani .. fiyatlar paund hesabi ama ben tl olarka versem sorun ne akdar cıkıyo yada özel paund lu hesapmı actircam brz alakasiz bi soru ama netten kazik yemek istemiorum. :(
yani daha dogrusu bu sendit.com dan nasil alisveris yapicam diyim bi adamalra paundmu yolamam lazim yoksa tl kabul ediolarmi eh ? help![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 03 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
arkadaslar swg alicam ama siteye ne kadar güvenilir duyduguma göre wow oyuncularinin cogu bu siteden istemis yani .. fiyatlar paund hesabi ama ben tl olarka versem sorun ne akdar cıkıyo yada özel paund lu hesapmı actircam brz alakasiz bi soru ama netten kazik yemek istemiorum. :(
yani daha dogrusu bu sendit.com dan nasil alisveris yapicam diyim bi adamalra paundmu yolamam lazim yoksa tl kabul ediolarmi eh ? help!

ya hakikaten arkadaşlar bize bi yardımcı olursanız walla cok makbule gecer..

:-)[signature][hline]70's 80' Glam Rock...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 03 Haziran 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
30 pound luk bir mal alıyorsan.75 ytl civarı para kredi kartından çekiliyor...

dostum bu konuda eminmisin biz baya bi isticez ondan patlamasin cok falza :( simdilik 2 tane ama 3 yada 4 yada 5 hehe :D yani paund diyo ama 30 paund icin ATM kartlari visa ise oluyomu ?[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Visa veya mastercard olması lazım.Bi de malları sadece kart sahibinin adresine teslim edebiliyorlar...
Herhangi bir soruna çok kısa zamanda cevap veriyorlar.Çok ilgililer.Ayrıca çok ucuz ve kargo ücreti sadece 1.50 pound vs vs vs[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth
Haydi kafalar Telekoma[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ilk başta webcard kullandım, limitini ayarlamayı unutmuşum (..) sonra ertesi gün mail geldi karttan çekemedik başka kart girin diye. Ben de kart ekleyip, eklediğimi bildiren bi teşekkür maili attım hepsi bu. Çok sorun olmuyor yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sendit te herhangi bir sorunun olursa direkt olarak [email protected] a mail at adamlar ilgilyi eksik etmiyor kesinlikle . 5-6 tane wow sölemeniz halinde senditten ziyade türkiyede gümrükte sorun çıkabilir bundan korkmanız lazım esas.
Para olayına gelince pound hesabı falan açtırmana gerek yok arkadaşın da dediği gibi kartından Tl olarak çekiliyor yalnız limiti iyi ayarla ( 10- 20 ytl fazlalık gibi ) sorun çıkmasın uğraştırır.
Atm kartı olayına gelince Visa electron da geçerli bildiğim kadarıyla internet üzerinden yapılan tüm alışverişlerde bu kartın özelliği bankamatik hesabındaki parayı kredi kartı hesabındaymış gibi gösteriyor böylece limitini sende biliyorsun . Daha güvenli.[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ocu, 04 Haziran 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Ya bu arada aklıma geldi -söylemeye gerek yok ama- adreste ve isimde türkçe karakter kullanma. Sorun çıkabilir...

Yurtdisindan verdigim tum siparislerde Turkce karakterler kullandim. Hepside adrese geldi. Adresi kutuya aynen yaziyolar Turkiye'ye gonderiyolar, sinirdan girdikten sonra direk kapinda zaten..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 tane oyun alırsanız gümrük ödemek zorunda kalabilirsiniz o yüzden en iyisi 2 taneden fazla istemeyin bir seferde[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...