Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Troll Nedendir ?

Verkard

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar ya herkez diyor bana ırklar arasında fark yok arkadasım istedigi sec önemlisi class diyor benim merak ettğim trollerin dogdugu sehir neden orc sehri yani ayrı bir sehir neden yok ? Ve ayrıca troll rogue iyi gidermi yani ırk la class birbirini tamamlar mı acıklık getirirseniz sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

bence başlangıç statlarına baksan iyi olur ana siteden ama bence rogue lik undeadlere daha çok yakışıyor[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

trollerin büyük şehri yok çünkü egemenlikleri yok
oyun içi kitaplarda tarihçeleri yazıyor

elflerden önce en baba trollermiş, baya baya bi çakmışlar öbür ırklara.sonradan saçma sapan inançlara girişip ateşle oynamışlar vs. baya güzel bir hikayesi var, şehir olarak da orada söylenen biri kuzey biri güney olmak üzere iki mekan mevcuttu sanırım, güneyde bi ada ve azjol nerub civarı kuzey bi mekan.bi de azeroth ün güneyi geçiyor işte stranglethorn vale civarı ama oradakiler hostile tamamen.

valla bence bi çok class için wotf sebebiyle undead daha iyi, mage rogue gibi.ama bi warrior açacak olursam tauren i tercih ederim, hunter da orc bonusu vardı galiba vs..[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
Sosyal ağlarda paylaş

Trolller çok şekerlerdir ve troll rogue olmanın hiçbir sakıncası yok.
Olan çok ve mumnunlar. Irk öyle aman aman bir fark yaratmaz. Berserk falan da güzeldir rogue için. Ama sırf wotf için undead açılabilir. Ben undead mekanlarından tiSKindiğim için troll açardım. Sen bilirsin yinede.
"Ya maan"[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 04 Haziran 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
Olan çok ve mumnunlar.

troll rogue um var,
evet mumnunum bende...

[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.

[Bu mesaj Joker tarafından 04 Haziran 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

trollerin sehri olmaz wc konusunda ormanda gezen abuk salak varliklardir tabi oyun nasil onu bilmemde orclarla en eski oyunun da ittifak yapınca orclarla beraber yaşamaya basliyorlar ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

wotf eskisi kadar vazgeçilmez değil yeni pvp trinketları nedeniyle, gönlün hangisinden geçiyorsa ondan ol, zilyon tane tauren şaman ya da zilyon tane undead rogue'dan oluşan sürülere üye olma derim.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Byjoker sen level 60 değilsin be.. o yüzden mumnun olmak için erken olabilir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
chrounos, 04 Haziran 2005 15:35 tarihinde demiş ki:
bende seni sevmiorm mali... bi yardım istedik kabloları düzenleyip gelcen dedin.. ohoooo :P yıl geçti

hasssss malinin arkadaşlığı bu kadar olur işte bildiğin unuttum warmı böle bişey ya :) hala koblo olayınıda yapamadım zaten kıl oldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

troll ler uzun kollu bacaklı vsvs uzun bi race oldugu için eline silah aldığında silahta çok büyük oluyo bu yüzden her şey yakışıyo. rogue da çok yakışır kanımca..

hatta beta da ilk 60 görüşümde troll hunter görmüştüm o gun ı bir çıkardı ki tanrım bu ne demiştim[signature][hline]Corald -- Human Mage
`for the alliance
eski Blizzard_IcedEye

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...