Verkard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet arkadaşlar ya herkez diyor bana ırklar arasında fark yok arkadasım istedigi sec önemlisi class diyor benim merak ettğim trollerin dogdugu sehir neden orc sehri yani ayrı bir sehir neden yok ? Ve ayrıca troll rogue iyi gidermi yani ırk la class birbirini tamamlar mı acıklık getirirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 gnome lardada aynı konu söz konusu...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 troll rogue iyi gider mi rogue için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bence başlangıç statlarına baksan iyi olur ana siteden ama bence rogue lik undeadlere daha çok yakışıyor[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 da undeadlerin sehirleri cok karısık gelior bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 trollerin büyük şehri yok çünkü egemenlikleri yok oyun içi kitaplarda tarihçeleri yazıyor elflerden önce en baba trollermiş, baya baya bi çakmışlar öbür ırklara.sonradan saçma sapan inançlara girişip ateşle oynamışlar vs. baya güzel bir hikayesi var, şehir olarak da orada söylenen biri kuzey biri güney olmak üzere iki mekan mevcuttu sanırım, güneyde bi ada ve azjol nerub civarı kuzey bi mekan.bi de azeroth ün güneyi geçiyor işte stranglethorn vale civarı ama oradakiler hostile tamamen. valla bence bi çok class için wotf sebebiyle undead daha iyi, mage rogue gibi.ama bi warrior açacak olursam tauren i tercih ederim, hunter da orc bonusu vardı galiba vs..[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Trolller çok şekerlerdir ve troll rogue olmanın hiçbir sakıncası yok. Olan çok ve mumnunlar. Irk öyle aman aman bir fark yaratmaz. Berserk falan da güzeldir rogue için. Ama sırf wotf için undead açılabilir. Ben undead mekanlarından tiSKindiğim için troll açardım. Sen bilirsin yinede. "Ya maan"[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Pirvan, 04 Haziran 2005 12:33 tarihinde demiş ki: Olan çok ve mumnunlar. troll rogue um var, evet mumnunum bende... [signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. [Bu mesaj Joker tarafından 04 Haziran 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 trollerin sehri olmaz wc konusunda ormanda gezen abuk salak varliklardir tabi oyun nasil onu bilmemde orclarla en eski oyunun da ittifak yapınca orclarla beraber yaşamaya basliyorlar ..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Troll rogue bence "saf rogue" tanımına en güzel uyan ırk çünkü statları undead'lerden daha uygun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 wotf eskisi kadar vazgeçilmez değil yeni pvp trinketları nedeniyle, gönlün hangisinden geçiyorsa ondan ol, zilyon tane tauren şaman ya da zilyon tane undead rogue'dan oluşan sürülere üye olma derim.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Byjoker sen level 60 değilsin be.. o yüzden mumnun olmak için erken olabilir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 night elf rogue açtım. memnunum....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Troll daha çok makara için oynanıyor , özellikle male troller.. Emoteları , hareketleri duruşları filan güldürüyor insanı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Racial base statlar o kadar etkilemiyor benceolayı. NE Rogue açmıştım şimdi olsa Human açardım. Racial statlardan ziyade racial abilitylere bakarak açın bence karakterinizi. Troll rogue larıda hiç sevmiyorum ben nedense anlamsız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bende seni sevmiorm mali... bi yardım istedik kabloları düzenleyip gelcen dedin.. ohoooo :P yıl geçti[signature][hline]Ne kadar iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 mesela regen war troll'de diğer ırklardan farklı ve de berserk war am abi boka yaramıyo ayrıca wotf'ın bi olayı kalmıyo rank2 olunca bence sırf wotf için undead açmak saçma[signature][hline]Lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: chrounos, 04 Haziran 2005 15:35 tarihinde demiş ki: bende seni sevmiorm mali... bi yardım istedik kabloları düzenleyip gelcen dedin.. ohoooo :P yıl geçti hasssss malinin arkadaşlığı bu kadar olur işte bildiğin unuttum warmı böle bişey ya :) hala koblo olayınıda yapamadım zaten kıl oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yani trollde acsam olur undeadde bisi farketmez deelmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tabi unutmamak lazım, trinket normalde boş duran bir slot değil. en basitinden %2 crit şansından vazgeçmek demek..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya troll secersem yanlıs mı yaparım yoksa uygunmu olur kesin birsey söyleyin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 troll ler uzun kollu bacaklı vsvs uzun bi race oldugu için eline silah aldığında silahta çok büyük oluyo bu yüzden her şey yakışıyo. rogue da çok yakışır kanımca.. hatta beta da ilk 60 görüşümde troll hunter görmüştüm o gun ı bir çıkardı ki tanrım bu ne demiştim[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Troller iidir hoştur da, nasıl mage oluyorlar o çok garibime gidio :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 trollerin ana şehri var ama orgrimmar kadar içerikli deil.gnomelarında aynı.çoğu map legend ında trollerin kenti sen'jin village,gnomeların gnomeregan alınır.ana şehir gibi bişey işte ne biliyim :)[signature][hline]Lorrotar-42 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Razor Hill Orcların, Brill'de Undeadlerin ana şehri mi olarak alınıyor o zaman? :P[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar